04122010 lauantai; salia jalkoja ja vatsaa, ugh!

Ja aamulla kello soi armollisesti klo 8.30. Herätyyyyyys, nouse ylös, hilaa hanuris salille. Tämä mantra soi päässäni ja niin lähti tämä lyyli nostelee rautaa… tai no… ainakin kolistelemaan sitä ;) Tietty piti silmät saada auki kahvikupillisella ja koirat pisuttaa.

Sain vetää uudet treenireleet niskaan. Aih että oli mageeta ;) elämäni suuria iloja, uudet treenikuteet, wow! Joku ostaa ihanan aistillisia alusvaatteita ja näyttäviä arkivaatteita, minä tuhlaan fyffeni treenikuteisiin. Kukin tavallaan :D Mä en juurikaan laadussa nimittäin tingi kun kyseessä on jumppavarusteet! Olen joskus niin tehnyt ja huomannut, ettei kannata. Noh, okkei, mä ostin eilen H&M:ltä treenirintsikat, makso peräti 14 euroo ja joo, se ei ollut huono ostos. Ne on tänään sisäänajettu ja ihan jees. Salilla! Ei varmaan juoksulenkillä kuitenkaan. Ei ole tarpeeksi tukevat, ehkä…en ole testannut juostessa. Mulla nyt tämä rintavarustus ei ole mikään suuren suuri tällä hetkellä, vaikka ei nyt mikään olematonkaan, joten M:n treenirintsikat a´la H&M ei kirraa kyllä etumuksesta :DDDD heh. Mutta siis joo, kyllä salikäyttöön oikein oivat.

Tänään sai kyytiä jalat ja vatsa. Vähän uusia tuuli jälleen. Pohkeet eivät ole vieläkään täysin palautuneet siitä episodista…heh, vieläkin hymyilyttää. No mut mentiin kutakuinkin näin:

-pohjeprässi (pohkeet hellänä, painoa tänään vain 65kg x 15 x3
-reiden ojennus 70kg x 15 x 3
-reiden koukistus 75kg x 15 x3
-vatsarutistukset telineessä (nostetaan siis eteen koivet koukussa, kuten tiiätte) x12x3
-vatsarutistukset kelkassa + 10 kilon painot x 15 x 3
-Hooverit 10kg lisäpainolla x 3, varmaan jotain minuutin pätkiä kerrallaan tms.
-reisi-pakara ojennus TG seisten, uh, ihana liike. 40kilolla vedettiin toistot 3×15 kumpikin jalka tietty erikseen!
-jalkaprässi maaten 109kg (takana oleva jalkarääkki veti vähän mehuja tästä)
-jalkaprässi istuen 90 ja 100 kg x 15 (helvata että sai hyvää tuntumaa, kun vaihtoi välillä prässiä)

Jottain tämmötteistä tuli tehtyä. Oli hyvä treeni taas. Hyvä fiilis ja ah, miten pro olo, kun yksi mies tuli kysymään miten reiden ojennus värkki pelitti :) jee jee… en siis ehkä näytä ihan tumpelolta tuolla salilla kun hän katsoi, että minä ehkä voisin tietää. Tosin ei salilla mikään ruuhkakaan ollut, mutta en nyt sentään ainut vaihtoehto ollut :DDDD hih.

Jebou, mut sellaista tänään. Salin työntekijöillä oli sitten pikkujoulut eilen. Yhden kokoushuoneen ikkunasta näkyi valtava määrä tyhjiä pulloja ;) on vissiin ollut hauskaa :) Hyvä niin. Eipä siis näkynyt vakkarihenkilökuntaa tänään aamulla siellä ;) heh, ehkä oli pientä pääjomotusta ilmoilla.