05052013 sunnuntai: Korkojen kera :D

Tadaa, täällä sitä taasen ollaan. Alkaa tämäkin päivä kääntyä illaksi :o ja oikein hävettää, että nukuin tänään klo 11.15 asti :o ohhoh sanon minä. Siitä onkin hieman aikaa kun olen tolleen vetänyt unta palloon. No ehkä olin sitten sen tarpeessa. Toivottavasti lihaskasvu on ainakin ollut käynnissä koko tuon ajan ;) heh. Yep, mutta että sellaista.

Eilen oli siis lepopäivä. Olin luennoilla ja hyvät luennot olivatkin. Alansa erikoisosajat (meidän talosta ;) kröhöm) olivat paikalla esitelmöimässä. Mielestäni kaikki veti tosi hyvin :) Itsellenikin tarttui sieltä taas jotain uutta, aina voi siis oppia. Ei koskaan pidä ajatella olevansa valmis ja kaikki osaava / tietävä. Niin se vain on. Nähtävästi pätee niin työelämässä kuin tässä harrastuselämässäkin ;) Ja joo… kyllä ihan arkielämässäkin. Mutta sehän tästä elämästä hauskan ja mielenkiintoisen tekeekin, voi oppia koko ajan :) Minä ainakin tykkään ;)

Otsikon mukaan, tänään vedettiin taas korkojen kera, eli posetreeniä :) Tuolla on kyllä mukava käydä sunnuntaisin jumppailemassa, kun on niin hiljaista tälleen iltapäivästä.  Salikin oli ihan tyhjillään. Juuri muo ennen sieltä lähti nainen, joka oli ilmeisesti ollut jumppailemassa siellä ihan ylhäisessä yksinäisyydessään :)
Tänään taas vedin pienen circuitin.  Liikkeinä on latsisoutua,  pystypunnerrusta, reiden ojennus ja koukistus, rintaprässi, ylätalja, vatsarutistukset vastuksella, hk taljassa ja ojentajat taljassa. Ideana on tehdä kutakin liikettä minuutin ajan, suht kevyillä painoilla.  Käy vähän niinkuin aerobisesta treenistä, nimittäin kyllä pysyy sykkeet mukavasti koholla koko kierron ajan, kun ei jää turhia märehtimään liikkeiden välissä. Kiertojen välissä sen sijaan juon, venyttelen ja aloitan taas alusta. Kolme kiekkaa tulee vedettyä. Sen jälkeen venytellään huolellisesti ja yleensä teen vähän ekstraa vatsapalajumppaa, niinkuin tänäänkin :D 
Ja näin sunnuntaisin, kuten edellä jo kävi ilmi, on salilla otollinen hetki harjoitella myös  t-kävelyä ja neljäsosa poseja. Ei muuta kuin korkkari jalkaan ja menoksi. 
Kaupan kautta kotiin. Tässä täydennystä mun ”herkkuvarastoihin” :)  Nam!

Takana siis ihan onnistunut viikonloppu. Suhteellisen levännyt olokin, vaikka aika paljon olen taas touhunnut. Ei kait tässä sitten muuta kuin hyvät viikon alut kaikille ja edelleen vaan sitä treeni-intoa :) Hei ny!

3 vastausta artikkeliin ”05052013 sunnuntai: Korkojen kera :D”

  • Jihaa Päivi kasvu-unia tääläki 12 tunti, kyllä ne jumpat sit kulukeeki, hyvä Me!! :) Komiaa settiä oot vetäny, ja hyväle näyttää, kehitys jyrää!! :) Onko nuo taatelit ym. Sulla joka päivä hiilarin lähde?

    • Kiitos taasen tsempeistä :) No en joka päivä vetele pähkinöitä ja taateleita. Mutta esim. mantelirouhetta lisään lähes joka päivä rahkan sekaan :) Välillä sit tulee kausia, kun syön päivittäin jonkin verran pähkinöitä ja hyvähän se oiskin.

Kommentointi on suljettu.