05072011 tiistai: HC salia ja fillarointia

Ah että ei haitannut tänäkään aamuna ettei tarttenut töihin lähteä, vaikkakin myönnän ikävän iskevän vielä joku päivä, ainakin työkamuja tulee ikävä. Onneksi kuitenkin tulee pidettyä yhteyttä mun parhaisiin työkamuihin ja eiköhän me tässä heinäkuun aikana vielä keksitä jotain muutakin siistii kuin Tuksun keikka, haaha. No joo, mut asiaan siis.

Aamulla kuppi kahvia napaan. Saattelin tyttäreni päiväreissulle Korkeasaareen. Hänen iltapäiväkerhonsa vetäjä on niin kovin tykästynyt pikku emännästäni (kukapa ei olisi, on se semmonen emäntä), että halusi näin kesällä viedä likan jonnekin päiväretkelle. No mikäs siinä, mulle sopii vallan mainiosti, vaikutti sitä paitsi oikein mukavalta tytöltä / naiselta ;)

Kahvit juotuani ja hetken soffalla löhöttyäni vetäsin treenikuteet niskaan, nappasin Ramblerini alias Ramben kainalooni ja lähdin sotkemaan kohti salia. (Rambe = armas maastofillarini). Salilla tuli sitten huhkittua oikein olan takaa nousevaa vitutuskäyrää alaspäin. Jaa mikä tänään vitutti, no älkää ees vaivautuko kysyy, samat vanhat jutut, puh ja huh, jos vain joskus tämäkin emäntä saisi järkeä kalloonsa niin elämä helpottuis noin tuhat kertaisesti :D Joo, no, mutta nyt vitutuskäyrä on kovassa laskussa ja olo mahtava :) jes!

Puntilla meni taas vähän sekametelisopaksi, oli sellainen helvetillinen palo päällä ettei kyennyt olla rääkkäämättä itteään oikein kunnolla. Korvissa soi Rammstein niin kovalla, etten rekisteröinyt ulkomaailmaa juuri lainkaan. Tein jotain tällaista:

-hauiskääntö (käsien lämmittely) 10kg tangolla lukuisia toistoja, en ees laskenut
-viparit sivulle 10kg käsipainot kymppi sarjaa
-pystysoutu 20kg 15 toiston sarjoja
-ojentajat 11kg käsipainolla 15 toistoa
(näitä vipareita,ojentajia ja pystysoutua vetelin tauotta putkeen joku kolme kierrosta)
-hauiskäännöt 20kg tangolla 8 toistoa (voin kertoa että tuli poltetta)
-ojentajat penkistä punnertaen oma paino 2×20 (vittuuuuh, että muuten poltti jo tässä kohtaa)
-ojentajat taljassa narulla 25-30kg 10 toistoja (alko jo vähän olee hapoilla myönnetään)
-reiden ojennus kumpikin jalka erikseen 35-40kg 12-15 toistoja kolme kertaa, ah!
-takareisi pakara taljassa 35-40kg 3×15
-pohkeet istuen 25kg painoilla lukuisia toistoja putkeen, en laskenut, mutta tuli kunnon tuntumaa
-vatsat Human Sportissa (rutistus) 24kg 2×20
-hauiskääntö Human Sport 8kg kummatkin käpälät erikseen 10-15 toistoja (teen nää yleensä aina tossa, kun rutistukset voi tehdä samassa laitteessa :D ei voi välttää rääkkäämästä haukkareitakin ;) )
-viparit sivulle TG:ssä 25-30kg 10 toistoja kolmisen kertaa
-käsien ojennus sivulle (mikä tää liike on) TG:ssä (niinku Peck Deck väärinpäin :D) 30-35kg 12 toistoja kolmisen kertaa, alko jo olee mammalla paukut hiukka vähissä

Sitten kun olin hikoillut itseni taas iloiseksi, menin ostaa itselleni kahvin ja leivän infosta ja luin tyytyväisenä lehtiä siinä tovin. Myös yksi Gaenomax eksyi huiviin ennen fillarointia.

Niin joo, ja sain itselleni ihailijan salilla :D Mähän en taas mitään tajunnut kun en nyt yleensä juuri mylkyile ympärilleni ja nytkin soi musa täysillä, niin en aluksi huomannut tätä kaveria lainkaan. No sitten kun se sai muhun onnistuneen katsekontaktin ja näytti siltä että se puhui mulle jotain, otin napit korvista ja kysyin, et anteeks mitä? Hän vastasi ”I said hello”. Okkei. No olisihan se pitänyt tietty arvata ihonväristäkin, ettei kaveri puhu suomea. Oli nimittäin tumma ja aika kovasti paljon lihaksikas äijä :o uuups. No siinä hän sit kovasti kyseli, että mitä kuuluu ja olenko suomesta ja kehui mun tatuointeja (yllätys). Kyseli kuinka usein treenaan ja kehui mun kuntoa :o No hittojakos siinä, eihän tuollaisesta tietenkään voi kuin ilahtua, mutta iskuyritys ei oikein ottanut tuulta purjeisiinsa. Hän ei nyt kuitenkaan ollut ihan sitä mitä etsin, vaikkakin kaikkien normi kategorioiden mukaan hän olisi ollut erittäinkin komea ja atleettinen mies. No mut se siitä… semmonen tapaus tällä kertaa :D

Sitten otin taas fillarin alle ja suuntasin Petikosta Kehän vartta Länteen :) Ajoin samaisen reitin toiseen suuntaan, minkä teimme taannoin J.Ohon kanssa. Tuli taas käytyä pällistelemässä Auroran puistossa. Kattelin sitä maastoa sillä silmällä, että siellä näytti olevan aika kivoja pikku polkuja, mettäreittejä, joissa voisi vähän kokeilla enemmänkin fillaria :) Pitää mennä varmaan joku kerta sinne oikein urakalla kattelee mitä sieltä vielä löytyykään. Kaunis paikka. Sielu lepää, tykkään.

Kuvaa matkan varrelta. Kyllä vain on meidän koti Suomikin kaunis paikka, kuka voisi muuta väittää. Ei sitä kaipaa eksotiikkaa, tällaista maisemaa kun pääsee katsomaan ihan kotikulmilla. Kaunista.

Kotimatka sujui mutkitta, nappasin koirat tällä kertaa matkaan ja kävin kiertää vielä lammen. Sen jälkeen tovin imuroin ja keitin kahvit. Lautaselle hedelmäsalaattia ja voin todeta ”Mä olen helvettiläinen lomalla!”