05082010 torstai; käsi- ja selkätreeni

Näin se viikko on jälleen vierähtänyt loppusuoralle. Huomenna ois jo perjantai. Mulla on iltavuoro, okei, saa nukkua pidempään kuin tavallisesti, mut vähän harmittaa kökkiä duunissa ilta. Tosin välillä sekin on ihan jees. Voisinkin aamupäivästä käydä lenkillä, ellen intoudu sitten lähtee salille. No toisaalta, tommonen aerobinen veto vois olla ihan jees tähän väliin taas.

Tyttö lähti isälleen tänään. Saattelin hänet tuohon muutaman kilsan päähän, jossa treffattiin tytön pikkusisko ja hänen äitinsä. Pikkusiskon äiti lähti kuskaamaan likkoja stadiin :) Me oltiin puoliskon kanssa pakattu treenikassit ja suunnattiin siitä suoraan sitten salille. Mentiin siis vasta puoli seiskan aikaa hikoilee sinne. Näytti että jengiä ois kuin pipoo, sillä autotalli oli ihan täynnä. Mä tosin epäilin, että suurin osa on kuitenkin ryhmäliikuntatunneilla, ja niinhän ne taisi olla, sillä salin puolella oli aika väljää. Jes! Tänään mentiin vanhaan tuttuun malliin. Voisin varmaan vähän muunnella taas tätä ohjelmaa… vois tehdä ihan hyvää.

-lämmittely crossi 7min.
-viparit sivulle 7kg x 12-15 x 4 (nostin kuudesta seittemään kiloon, jes!)
-viparit eteen 7kg x 15 x 4
-ojentajat taljassa 45kg x 15 x 4
-ylätalja 50kg x 15 x 4
-selän ojennus 40kg x 15 x 4
-kulmasoutu ”penkissä” 17,5kg x 15 x 4 (2,5kg lisäys, hyvä minä!)
-hauiskääntö 25kg x 10-15 x 4 (vikalla toistolla teki aika tiukkaa… huh)
-jäähdyttely crossi 7min.

Siinä se ytimekkäästi taas oli. Vähän tosiaan haastoin itseäni lisäilemällä snadisti painoja. Niin sitä pitää. Tämä olikin suunnitelmani. Treenin jälkeen jälleen Hera80, kylmä suihku, ah! Käytiin yhdessä kaupassa ja matkaan tarttui vähän namia. Aijon siis nauttia namusia tänään ;)

Kaikin puolin onnistunut päivä. Ei ollut tänään kenelläkään vatsavaivoja, viittaan siis koiriini :D Kaikki ovat tervehtyneet :) Hyvä niin. Kotitöitä on tullut tänäänkin vähän väännettyä. Parasta aikaa pyykkikone laulaa, astioita on laitettu ja huussia on puunattu. Töiden jälkeen tein vähän tavallista pidemmän kävelylenkin koirien kanssa. Nyt taas säät alkaa sallimaan. Eli mikäs tässä. Päivä alkaa olee pulkassa, kaikki velvollisuudet on hoidettu. Puolisko on pissittänyt jo koiratkin ja kun käytiin salilla pesulla, niin enää ei tartte kuin pestä nassu ja hampaat… ja pääsee peiton alle tutimaan :) mukavaa. Meillä on ollut viime aikoina tapana pelata sängyssä puoliskon läppärillä sellaista sanapeliä :) Halvat on huvit, mutta mukavat. Mulla ainakin alkaa silmä luppaa kummasti siinä pelin edetessä ja pian huomaan nukkuvani tyyliin silmät auki :DDDD Semmosta. Nyt toivotan kaikille hyvää yötä ja treeni-intoa, vaikka välillä vähän tökkiskin, niinhän se meillä kaikilla joskus!