05102012 perjantai: rinta- ja olkapäätreeniä

Iltaa. Se ois perjantai jälleen. Vähänkö on viikko mennyt nopeesti taas, huhhuh.

Töistä suoraan salille. Tänään oli vuorossa uuden ohjelman mukaan rinta- ja olkapäätreeniä. Huomaa kyllä taas kropassa, että ohjelma on vaihtunut. Tuntuu taas ihan eri tavalla lihaksissa.

-verkka crossilla
-vinopena
-vinopena kp
-ristikkäistalja
-pull over kp

-viparit laitteessa
-viparit ylös kp

-jalkavenyt

Saunaan!!!!

Siinähän sitä treeniä oli kerrakseen. Voimaa on kyllä tullut lisää, jei. Varsinkin sen hieronnan jälkeen kun tuo hartiaseudun jumi saatiin avattua, on painot noussut kummasti :) niinhän se hieroja vähän lupailikin. Vinopenakin irtos ihan mukavasti 40 kilolla… vinopena käsipainoilla á 15kg painot, ihan jeesh… ristikkäistalja vielä siihen päälle 20kg… pull over käsipainolla 15kg. Kyllä alkoi jo vähän tärrää tossa vaiheessa, mutta rutistin loppuun asti ;) 

Mä kun aina sanon sitä, etten diggaa käydä kenenkään kanssa salilla, koska sitten treenaamisesta ei tuu mitään… mutta siis jos ois joku joka ymmärtää kovan treenaamisen päälle, niin eihän siinä sitten mitään olisi. Kivahan se ois jos joku huutais tolleen vieressä ja tsemppais :) keventäis ja varmentais. Ei pällimpää… :)

Nyt nautiskelemaan illasta kotosalla, ylläri… ;) mä oon sellainen kotihiiri nykyään…tai jo pidempäänhän mä olen ollut :D mutta jotenkin erityisesti viime aikoina tämä kotona olo on maistunut ihanalta :) Tytöllä on yökyläkaveri joten siinä on ihan tarpeeksi äksöniä mun iltaan. Tosin nyt kummatkin tapittaa elokuvaa niin lumoutuneena, ettei niistä lähde ääntäkään :o tsihi… ja kohta laitan neidit nukkumaan… niin tulee rauha taloon :) ja äiti pääsee tsiigaa BBtä ja ehkä Salkkarit Katsomosta ja ja ja ja ja ja …

Ollaan taas kuulolla. Treenailkaa!