05112011 lauantai: kyykky-olka + synttärihulinaa

Terveiset kuntosalilta. Terveiset kuntosalimme synttäreiltä :D Siellä oli elämää, niinkuin arvata saattoi. Onneksi kuntosalin puoli ei kuitenkaan ollut tukossa. Varmaan kuitenkin tämä pyhäpäivä vaikuttaa jonkin verran siihen, että ihmiset varmaan tekee jotain muuta kuin kuntoilee… paitsi minä :D ha! Otin pikku emännänkin mukaan pitkästä aikaa, sillä lasten huoneessa oli pomppulinna ja lapsille oli muutenkin järkätty ohjelmaa. Meidän neiti muun muossa voitti hienon ison vaaleanpunaisen säästöpossun :D ja on siitä ihan tohkeissaan ;)

Itse sen sijaan hikoilin puolitoistatuntia salin puolella. Ah! Ja nyt TEIN KYYKKY ENKAT TÄNÄÄN YEPPEE, HYVÄ MINÄ!!!!!!! Olen itsestäni ihan rehellisesti aika ylpeä. Mulla on pitkä tauko takana kyykkäämisessä, enkä siis ole montaa kertaa ehtinyt kyykkäilee vielä ja kehitystä on tapahtunut ihan selkeesti. Enkä usko, että tuosta mun uudesta nostovyöstäkään mitään haittaa on ;) Jeih!

Eli tänään salilla:
-crossi 4min.
-kyykky 50kgx10 (lämmittely) 60kgx10 65kgx10 ja sitten 70kgx10 avottista. Sitten tiputtelin 65kgx10 50kg askelkyykyt 50kgx10 loppu ”jäähdyttely”
-penkki TGssä (vapaat painot oli yllättäen käytössä)
-pec deck
-viparit TGssä
-pystysoutu-ojennus mutkatangolla + 5kg (tämän liikkeen bongasin toisesta blogista, anteeksi nyt en muista juuri tällä hetkellä kenen, mutta kun otan asiasta selvää, laitan tänne linkkiä vaikkasta :) ) erittäin hyvä liike, ottaa todella napakasti olkapäihin, suosittelen
-pystysoutu 20kg (jo alko olkapäät anoo armoa ja voin kertoa, että tänään meni treeni perille ;) jeeeeee!)
-crossi 20min.

Siinähän sitä taas tälle päivälle ihan hyvää settiä. Illalla lämpenee sauna lammen takana. Ai juh. Näin salilla tänään jotain todella surullista. Meidän salin yksi ohjaaja (en tiedä vetääkö enää tunteja, olen käynyt hänen tunneillaan ja hän on kyllä todella hyvä ohjaaja!!!) oli tänään salilla. Se on aina ollut tosi laiha, mutta nyt multa meinas ihan oikeesti tulla kyyneleet silmiin kun näin sen, se on ihan luuranko!!!!! Siis herran jestas sentään, se oli vaan jotain aivan kamalaa nähtävää. Sillä on a)joko paha anoreksia tai b)jokin sairaus joka on vienyt sen tuohon kuntoon. Mutta sen sanon, että kunto-ohjaajana hän ei ole mikään esimerkki kenellekään. En toki sano tätä pahalla, sillä hänhän on selkeesti sairas ja toivon, että hän paranee. Mutta järkytys oli suuri. Voi sentään :( surullista.

Nyt meillä on sisäpaisti uunissa tulollaan ja sen kera syömme lohkoperunoita. Tiedossa mukava ilta :) Tittidii. Ja huomenna yllätykseksenne menen SALILLE, hehe! Kuulemiin!!!!!