05112012 maanantai; rinta-olkapäät

Jahha, tässä sitä taas sohvan nurkassa nökötetään. Voi huoh sentään mikä päivä. Voi elämä! No viime yönä tuli sitten nukutta varmaan joku kolme tuntia. Avottista, senhän tietää mitä siitä seuraa. Hermokireys. Ei ollut vaikea nousta ylös sängystä, mutta olinkin sitten tatti otsassa jo heti kun duuniin pääsin. No riitahan siitä kehkeytyi. Mun tempperamentilla hei, ei hyvä heilunut tänäänkään. Voi sentään… Nooh, ehkä huomenna vähän paremmalla mielellä iltavuoroon, TAI SITTEN EI! Se on paha mulla kun hermoa kiristää, niin sit sitä kiristää ja se voi kestää… viikkoja :o aaaaargh!

No mutta siis. Asiaan. Duunista suoraan salille. Hirveellä kiireellä tietty. Eihän se kiire työpaikalle jää. Ehei, kotona odottaa koirat ja tyttö. Tytöllä kuviskerho, niinkuin aina maanantaisin. Sitten siitä koirat nopee lenkille, likka kerhoon kaupan kautta, kotiin, imuroi laita pyykit tee sitä tee tätä… RÄJÄHDYSVAARA! Huoh… mutta nyt on tyynempi olo, onneksi :)

Salilla tänään sitten rintaa ja olkapäitä. Keskiviikkona on treffit Sallan kanssa… ja silloinkin tehdään, yllätys yllätys olkapäitä. No tuleehan pumpattua sitten olan takaa :o Ihan jees treeni, ei voi valittaa. Sentään salilla oli mieli ok. Peilistäkin katsoi hetkittäin ainakin ihan ok kunnossa oleva punapää. Joo, olen värjännyt jälleen kerran hiukseni :D kait siinä toivossa että vähän piristäis tätä mielialaa… mut grah, se mitään vaikuttanut :D että niin hyvin onnistui sitten sekin homma ;)

-matolla verkka
-vinopena (50kgx10x3, lämppäys 40kgx12, olen tyytyväinen, aika suht kevyttä kauraa, vikat toistot alkoi painaa kyl)
-vinopena kp
-ristikkäistalja
-pullover kp

-viparit sivulle vinopenasta
-viparit ylös (ah mikä polte olkapäissä, morjens)

Vaikka siis kevyttä viikkoa mennään, niin multa meinaa lähtee keulii aika huolella. Yritän toppuutella, jooooo-o, mä tiiän, mut… niin… kun tekee mieli tehdä niin ei sille mitään mahda.

Semmonen päivä tänään. Oisko lisättää, pitäskö olla? No ei ole. Lisätunteja vuorokauteen otetaan vastaan. Käytän ne nukkumiseen, kiitos!

Ja jottei tää nyt ihan synkistelyksi menis, niin tässä teille, Sami Hedberg, olkaat hyvä :D :D :D