06012011 torstai; salisettiä

Nonnih, terveisiä Forever kuntoklubilta :D Kyllähän tuli taas väännettyä. Aika vierähti kuin siivillä. Lähes kaksi ja puoli tuntia tuli tehtyä kaikenlaista :) Juh, tiedän, ettei ole kovin fiksua / hedelmällistä vääntää tunti tolkulla, mutta tänään oli vain sellainen fiilis, että oli pakko :) Yläkroppa sai kunnolla runtua. Ihanaa. En kyllä jaksa edes listata… tai jaksanhan. Eli näin, kutakuinkin homma meni:

-crossia lämppäykseksi kuutisen minsaa
-viparit sivuille 9kg käsipainot 3×15
-ojentajat taljassa 30-35kg 2×12-15
-ojentajat taljassa käsi kerrallaan 1×17,5kg per käpälä ofcourse
-pystysoutu 30kg 3×12-15 (ai ai! ihanaa!)
-Human sport ylätalja 20kg per käsi eli 40kg :D 3x 12-15
-selän ojennus TG 60kg 3×15
-hauiskääntö TG 30kg x15 x 12 x 10
-viparit sivulle TG 25kg 3x 12-15
-kulmasoutu käsipainoilla 12,5kg 3×15 kumpikin käpälä tietty
-pystypunnerrus 30kg 3×15-10
-hauiskääntö taljassa 25kg x 12 30kg x7 25kg x 12 (täs vaiheessa alko kädet jo huudella hoosiannaa ja emäntä kanssa :D)
-vatsarutistukset Abcoaster 10kg painoilla x 15 (laite oli rikki, ei saanut vedettyä kylkiä joten siirryin sitten toiseen)
-vatsarutistukset TG 45kg x 10 40kg x 12 tai jotain, alko kans vatsalihaksetkin olee aika hapoilla tässä vaiheessa
-vaakasoutu TG 45kg 2×15 ja kumpikin käsi sit erikseen 40kg x 15 (uhhuh)
-vielä vatsarutistukset Human Sport laitteessa sain tehtyä kylkirutistukset tässä
-crossi noin kuusi minsaa ja saunaan, TERVE!

Toi lista näyttää just niin järkyltä kun kuvittelinkin, hullu minä… mutta kun oli niin viihtyisää ja tuttujakin pääsi tervehtii ja kaikkee ;) Oli taas aivan parhautta. Mun iso pikkuneiti viihtyi koko tuon ajan kotona videoita katsellen ja leikkien. Kunnon äiti kun olen, kröhöm, niin tein emännälle eväät jääkaappiin valmiiksi ja soitin salilta ainakin viisi kertaa hänelle tarkistaakseni että kaikki on kunnossa. Ja totta mooses kaikki oli kunnossa :) Mun iso tyttö!

Oli myös ihan ilo huomata etten ole ollut ainut joka on ollut ruokapöydässä joulun aikaan, itse asiassa olen aika positiivisesti yllättynyt, ettei omassa kropassa ihan kauheen pahasti näy mun suklaaboostikuurini ;) Taas kerran kiitän luojaani siitä, että olen saanut syntymälahjaksi pitkän kapean kropan (lyhyt kapeakin kävisi ihan yhtä hyvin ;) ) enkä sellaista perus suomalaisnaisvartaloa, mikä on ylhäältä kapea, alhaalta leveä… selkäkin usein aika lyhyt. Siinäpä mallissa mukavasti näkyy kuka on ollut ruoka-aikana kotona. Tuollakin näki taas ainakin pari sellaista mallia… tosin jos se yksi ei ole tiineenä, niin sitten se on hyvin syönyt joulun aikaan :D Voihan olla, että jos esim. on kolmannella kuulla raskaana, se näyttää siinä vaiheessa vain siltä, että on hyvin syönyt…tosin mä vähän epäilen, ettei näin ole tässä tapauksessa, tosin jos on, niin sehän on vain iloinen uutinen tietysti, oletan… tai jotain. What ever, mitä mä taas tässä höpöttelen. Pointti oli se, etten tuntenut huonoa omaatuntoa juurikaan pyllertäessä salilla :DDDD päin vastoin, huomasin, että tämän vähän vähemmän totisen kauden aikana olen ehkä jopa kasvanut yläkropastani hyvällä tavalla. Eli kandee myös muistaa levätä joskus.

Semmonen treeni tänään. Eipä tässä sitten muuta. Töllö auki ja nauttimaan. Koiratkin pääsivät kunnon lenkille :) hyvä mieli! Heips!