06122010 maanantai; kuntosali käsi-selkä

Uhhuhhuh. Johan meillä on lunta ja sitä tulee koko ajan lisää. Jei. En valita, jos vaan auto liikkuu eteenpäin ;) musta on aivan ihanaa, että saadaan kunnon hanki jouluksi… ja ylipäätään, että on kunnon talvi :) I like it.

Tänäänkin raahasin hanurini salille. Vuorossa oli käsi-selkäjumppa. Jei. Irtosi oikein mukavasti, varsinkin hauiskäännöt jälleen. Itse asiassa kun katsoin itseäni tänään salin peilistä… niin, no… ei ollut ollenkaan huonompi näky :) Niin, kait sitä voi olla jossain määrin tyytyväinen, mutta mutta, aina on vara parantaa. Tämän sanon aina ja aina myös pyrin parantamaan. Nyt on hyvä, mutta voisi olla vieläkin parempi ;)

Vähän duunailin jotain uuttakin. Tein kulmasoudut käsipainoilla tänään :) vaihtelua. Ottaahan se aina vähän eri tavalla kun vaihtaa pikkasen edes tyyliä. Sitten tutustuin Human Sport laitteisiin. En ole koskaan aikaisemmin tehnyt niillä mitään. Nyt oli mukavan hiljaista salilla, mistähän mahtoi johtua :DDDDD niin ajattelin, että on hyvä hetki tsiigailla niitä. Ja juh, mä diggasin. Uskon, että otan niitä jatkossa ohjelmaani mukaan, jei!!!!!

Vähän vasemmassa olkapäässä, lihaksissa tuntuu nyt kenkulta. En tiiä onnistuinko jotenkin nyt vähän revähdyttää olkapäätäni, vai mistä tuulee, mut ei se paha ole, vähän tuntui penkistä punnertaessa. Mut… kyl se tästä katsokaas nääs.

Ohjelma oli tänään siis kutakuinkin tämä, jos nyt jotain mahtaa ees kiinnostaa :DDD:

-viparit sivulle 9kg käsipainot 3×15
-kulmasoutu käsipainoilla 12,5kg 3x 15 kumpikin käpälä erikseen
-ojentajat taljassa 30kg x 15×2 ja kumpikin käsi erikseen 17,5kg x15x1
-ylätalja 40kg x 15 x3
-selän ojennus TG 55kg x 15×3
-hauiskääntö penkissä 30kg x 12-15×3
-penkistä punnerrus kahdella eri tyylillä painot oli 25-30kg x 10-15×3
-viparit TG:ssä 22,5kg x 15 x3
-hauiskääntö taljassa 30kg x 15 x3
-ojentajat penkistä punnertaen 3×15

Mitähän muuta… ei kait siinä, kaikki tais olla tossa. Sitten oli sitä Human Sport laitteisiin tutustumista. Kivaa :) Ihana sali reissu. Saunassa kunnon löylyt. Ihan sai yssisseen siellä nakella löylyä :) Autuus.

Salilta Nesteen kautta kotiin. Koirat lenkille. Hitto tuolla on niin nättiä. Ah, siellä sielu lepää kun katselee ympärilleen, tuota lumen hiljaista leijailua :) Ihmiset olivat niin hyväntuulisia. Itsenäisyyspäivä. Naapuritalon setäkin oikein innostu juttelemaan, kun teki lumitöitä meidän parkkipaikalla. Hän on sellainen vanhempi herrasmies, oikein mukava ukko. Kertoi, että hänellä on sydän vähän ollut huonona ja tytär oli käskenyt hänet heti kotiin lumitöistä… mutta hän aikoo rauhaksiin tässä kolata, ettei mitään hätää. :))) Koiralenkillä vastaantulleet ihmiset hymyilivät iloisesti, varmaan hymyilytti mun irlanninsusikoira, jonka kuuraparta on näillä keleillä valtava :DDD Itse olen viritellyt kynttilöitä niin partsille kuin sisällekin. Kuudelta syttyy kaksi kynttilää makkarin ikkunaan :) Eli oikein ihanaa ja leppoisaa, rauhaisaa itsenäisyyspäivää meille kaikille! Vaarille yläkertaan kiitos, että on ollut mukana mahdollistamassa tämän hetken meille! *pus*