07072011 torstai; pyöräilyä ja salia, tiätty!

Jaa, mikäs muo pidättelis kotosalla. No ei juuri mikään. Kotityöt? Not! Vaikka pakkohan se on tänään vähän paikkoja hinkata, aijotaan nimittäin tulla polttariporukan kanssa huomenna tänne hetkeksi notkuu :o uuuh. No joo, mutta siis tossa klo 12.00 nappasin taas fillarin alle ja suuntasin nokkani kohti Espoota jälleen. Sama reitti kuin ennenkin. Kävin pikku K:sta napsimassa vähän evästä matkaan. Banaania, Vichyä ja Gaenomaxia. Niillä tämä täti jaksaa :) nams! Aamupalanahan nautin peräti kaksi näkkileipää ja pari kuppia kahvia. Jos ei ala rasva palaa, niin ainakin hermot ;) No joo. Ei mulla mitään tiukkaa tavoitetta tässä ole, kuhan nyt kiristyn vaan sopivasti vähän joka paikasta ;)

Ajelin taas suoraan Auroran puistoon ja laitoin taas hetkeksi siihen taivaalliseen auringonpaisteeseen maaten. Toki oli taas rasvat pinnassa, suojakerroin 20, mä otan varman päälle, en ala pelleilee. Juuri sain kuulla, että yhdellä ystävällä on todettu melanooma, leikattu neljä kertaa ja parantumisprossa 30, eli ei hyvältä kuulosta. Huoh. Surullista, mun ikäinen mieshenkilö. :( :( kaksi lasta ja vaimo :( :( :( Epäreilua!!!!! No niin, mutta siis en ole auringonpalvoja todellakaan. Matkalla sinne puistoon irrottelin oikein kunnolla autotietä pitkin. Painoin niin paljon kuin jaloista lähti, pääsinpä jopa nokittaa yhdelle autolle, kun pikkasen sutjakkaammin kulkee tommonen maastofillari liikenneympyrästä :D Ihana fiilis kun tuntuu että keuhkot repee, kuulostaa hullulta, mutta kyllä siitä kiksejä saa, mukavasti lähtee endorfiinit liikkeelle kropassa.

Möllittyäni hetken siellä puistossa ja juotuani mm. tuota Vichyä ja yhden Gaenomaxin lähdin Kehän vartta taas kohti Petikkoa ja ah niin rakasta kuntosalia. Hitsiläinen, nyt alkaa jo pyöräkin käydä niin tutuksi, ettei tartte miettiä vaihteiden vaihtamista, se käy lähes itsestään. Aluksi oli totuttelu siinä kun yht´äkkiä on 24 vaihdetta käytössä sen 7 sijaan :D :D :D

Salilla sitten tuli rehkittyä tähän malliin:

– kulmasoutu 45kg x15 50kg x15 40kgx15
– olan kohautukset 15kg levypainot käpälissä 10hidasta 10 nopeeta 10 hidasta 10 nopeeta
– reiden ojennus TG kummatkin erikseen eka 35kgx15 40kgx10 kummatkin jalat samaan aikaan 80kg 2×10 ahhah kun teki gutaa
– ylätalja eteen kapee 40kg x15 45kg x15 40kg x15
– vaakasoutu taljassa 45kg x15 50kgx15 45kg x15
– vatsarutistukset Human Sport 28kg x15 24kg x 20
– hauiskäännöt Human Sport 8kg x20 kummatkin kädet erikseen
– haukkarit ristikkäistaljassa 12,5kg per käpälä 10 hidasta 10 nopeeta 10 hidasta 10 nopeeta, ah

Oiskohan ollut taas siinä. Tunti vierähti sielläkin taas. Sitten fillarin päälle ja taas Myrtsin kautta kotiin täysii!!! Huhuh. Kotona olin 15.15, joten tulihan sitä taas rehkittyä kolme tuntia putkeen! Koirat ulos ja nyt pitäs ehtii saakeli viel suihkuun, M on täällä hetkenä minä hyvänsä ja mä istun tässä hikisenä puoli alasti soffalla… ja bloggailen, hyvä minä. Niin ja iloinen ylläri kun tulin kotiin, pikkuemäntä on siivoillut täällä, se on niin kultainen, mun rakas. <3 Palaillaan. Ai jooooo, tänään on meidän ison ukon synttärit, Paljon onnea Mun Pena boy!