07072013 sunnuntai: selekään ja kovaa ;)

Niin on kuulkaa lomalaisella sairas kiire, ettei ehdi edes blogiaan päivittää ennen puolta yötä :) Niin se vain on. Tekemistä piisaa. Miten ihmeessä mä ylipäätään ehdin käymään töissä????? Mä kysyn vaan. Nähtävästi onnistuisin täyttämään päiväni oikein mallikkaasti ilman duunia. Voi kun olisi rikas, aaah, se ois niin kivaa ;) Tekisin töitä vain omaksi iloksi ja silloin kun huvittais :D haha… no ehkä mä voisin käydä vaikka neljänä päivänä viikosta duunissa ja tehdä jonkun 4 tunnin duunivuoron :D Oisko vähän siistii????? Kuinka moni teistä on joskus miettinyt että JOS VOITTAISI LOTOSSA (mikä tietysti olisi ehkä vähän todennäköisempää jos ylipäätään lottaisi :D), niin mitä sitten tekisitte???? Mä olen miettinyt, vaikka tosiaan en edes lottoa :D Mutta aina voi leikitellä ajatuksella.

Tänään tuli ”vähän nukuttua” :o En kyl ees kehtaa kertoa teille monelta heräsin. Mä luulen, että mun pitkän unen salaisuus oli ainakin osaksi se, että nukuin pitkästä aikaa korvatulpat korvissa :) En siis ole havahtunut mihinkään risahdukseen tai rasahdukseen, niinkuin yleensä teen. Nyt on saaneet linnut laulella rauhassa ja liikenne vilkastua, minä olen nukkunut ja sikeesti ;) Menin kuitenkin nukkumaan ihan ihmisten aikaan, muistaakseni ennen puolta yötä :) No mutta, ehkä anaboliaunet tuli tarpeeseen, sillä tänään liikkui rauta aika köykäseen, mielestäni.

Päivän missio oli siis selkätreeni :) Okei, mulla on nelijakoinen ohjelma nyt meneillään, mutta nyt lomalla MÄ EN VAAN MALTA OLLA POISSA SALILTA! Joten ajattelin toteuttaa tässä nyt viisi jakoista kuitenkin ;) loman ajan… ainakin… ja ihan vaihtelun vuoksikin kiva tehdä vähän jotain ”uutta” vaikka vanha ohjelma onkin. Mutta siis viisi kertaa viikossa käyn pumpilla jos ja kun siltä tuntuu :) 

SELKÄTREENI + HAUIS JA TAKAOLAT ;)

-levee alatalja (tässä ihan ennätyspainot :) jei) 4×10-12
-ylätalja (hyvin liikku raudat tässäkin :) ) 4×10-12
-kulmasoutu kp 3×10/käsi
-pullover taljassa
-viparit sivulle etukumarassa

-hk taljassa maaten (uusi liike mulle ja tosi hyvin kyllä eristi just hauiksiin :) me like! Pitää tehdä uudelleenkin!)
-hk kp keskitetty

Siinähän se setti taisi nyt olla. Tänään poikkeuksellisesti menin autolla salille :o Oikein kyllä hävetti tossa säässä mikä tänäänkin on ollut :o Mutta aikataulu oli kiireinen, koska jouduin jo suorastaan kaahaamaan salilta himaan kaupan kautta, suihkuun, syömään, koirat lenkille ja sitten tulikin jo muru murmeli tytöt joita lähdin kuskaamaan mummin mökille :)

Mummin mökillä on aina kiva käydä. Ei enempää eikä vähempää tarjoilujenkin vuoksi, vaan aina on mukava vaihdella kuulumisiakin. Tällä kertaa myös fossiilit (kilpikonnamme :D) lähtivät matkaan mukaan, joten siellä sitten koko konkka ronkka hiihdimme kilppareiden kannuksilla pitkin tiluksia :D Mikäs sen mukavampaa ajankulua.

Väsynyt, mutta tyytyväinen, kiireinen lomajumppaaja :D

Mökillä menikin sitten ihan myöhään iltaan asti. Eihän sieltä meinannut millään malttaa lähteä kotiin. Vaikka kotimatkalla olinkin kohtuu myöhään, niin silti poikkesin vielä Filmtownin kautta ja lainasin uusimman Die Hardin. Okei, siinä on todellinen äksön pläjäys. En nyt sinällään oikein tiedä mikä oli varsinaisesti elokuvan todellinen pointti, mitä siinä nyt haluttiin esittää :D mutta vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti alusta loppuun ja olihan se samalla viihdyttäväkin. Isän ja pojan suhdehan siinä oli tapetilla ja loppu oli tietysti arvattavissa tavallaan. Ei huono leffa ollenkaan, mutta jos ei pidä räiskinnästä, yliammutuista äksön kohtauksista, niin ei kannata lainata. Tuo elokuva oli kaukana taiteesta ;) ja romantiikasta :D Niitä kumpaakaan ei ollut tarjolla. Itse asiassa, kerrankin leffa, missä ei heti alettu sekstaamaan alkumetreillä, wow! Arvostan. Yleensä leffat menee mun mielestä siinä kohtaan pilalle kun päähenkilöt alkaa hässimään :D juu… ei oo mun juttu ;)

Jeps, mutta että tällainen päivä :) Oikein on ollut viihdyttävä ja täyteläinen. Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan. Ainakin jumppaa ;) ja sään suosiessa fillarointia… ja ja ja ja… kaikkee kivaa :) Ollaan kuulolla. Hei ny!