07092011 keskiviikko; salia ja crossia

Uhhuhhuu. No näyttäis taas linjat toimivan, eli mun hieno kuva iltapalasta / ruoasta ei ole sitten joutanut tänne asti. Tein taas niin hienon munakkaan.

Mun munakas:
– 3 munaa
– hieman Emmental juustoraastetta
– ripaus suolaa
– kinkkua
– tomaattia
– muutama suolakurkkupalanen

Ja avot, vähänkö on hyvää :) nams. Jälkkäriksi rahka :) mums. Tytölle ostin herkuttelutarkoitukseen hapankorppuja. Neiti suostui oikein ilo mielin. Meillä jää karkkipussit kaupan hyllyyn. Karkin sijaan syödään hapankorppua. En halua opettaa tytölle herkuttelua, siitä on niin riivatun hankala päästä eroon. Parempi opetella pienestä pitäen terveellisiä elämäntapoja :) Näin on.

Töiden jälkeen kävin lenkittää dogit. Suuntasin sitten suorin tein salille. Siellä näyttää olevan viiden paikkeilla pahin ruuhka. Neljältä kun menin, niin silloin oli vielä väljää. Puoli kuudelta kun lopettelin, niin oli taas väljää.

Salilla pumppalin käsiä ja selkää ja jalkoja. Ihan napakka treeni. Treenin päätteeksi crossailin vielä 20 minsaa. Pitkästä aikaa menin salin saunaan, ah, se oli tosiaankin mukavaa pitkän tauon jälkeen :) Olen siis viime aikoina aina mennyt tsygällä salille ja lähtenyt sitten samantein salilta polkee himaan ja käynyt vasta himassa suihkussa, joten saunat on jääneet väliin. Tänään pylleröin autolla ;) kun menin sitten treenin jälkeen hakee pikku emännän mutsilta ja faijalta kotiin :)

Meillä on pikku emännän kanssa tiedossa laatuaikaa äidin ja tyttären kesken. Olemme nimittäin pitkästä aikaa ihan kahden viikonloppuna. Aijomme lähteä elokuviin, ainakin näiltä näkymin. Mun ehdotus elokuvareissusta sai ainakin kannatusta. Sitä odotellessa. Meillä on aina niin mukavaa kahdestaan :)

Töissä oli hyvä päivä, vaikkakin vikan potilaan kohtalo surettaa. Potilas oli toki vanha, mutta aina se on ikävää todeta, että mitään ei ole tehtävissä ja eutanasia on ainut oikea ratkaisu. Surullistahan se on :(

Jaa kait se ois huomennakin jälleen treenipäivä :) Jee-e! Punnerrusprokkis jatkuu kyllä, en ole sitä unohtanut ;)