07102010 torstai: salitreeniä ja juoksua

Huhhahhei. Töiden jälkeen suoraan salille. Ei edes jääkaappia raotettu ;) Tyttö meni faijan kanssa siihen sirkukseen, joten mulla oli AIKAA nysvää salilla pari tuntia. Jei. Luksusta, niin luksusta.

Oli vuorossa käsi-selkähässäkät. Tänään lähti pystysoutu niin keposeen, et mun on alettava kasailee mutkatangosta ja levypainoista vähän enemmän haastetta itelleni. En mä nyt jaksa veivata sitä kahenkymmenen kilon tankoo toistakymmentä toistoa siinä toivossa, että alkais tuntumaan jossain :DDDD hih. Eli perussettii aika pitkälti:

-crossi lämppäys 6min.
-viparit sivulle
-pystysoutu
-ojentajat taljassa
-ylätalja TG
-selän ojennus TG (painon nosto 50kg, wow)
-vaakasoutu TG (painon nosto 40kg, jei)
-hauiskääntö penkissä
-penkkipunnerrus
-hauiskääntö taljassa
-ojentajat TG (uusi laite mulle, olen vältellyt, on niin helvetillisen näkönen hässäkkä. Aikani tuumailin, et miten vitussa tää toimii ja kysäsin sit yhdeltä herralta joka hyvin auliisti opasti :) nyt kun snaijasin homman, niin sehän on hyvä laite. Toiveissa ois, että huomenna on vähän räpylät kipeenä ;) )
– kaiken kukkuraksi lenkkeilyä juoksumatolla 40min. Sykealue 140-150 helatiden, hyvä, nopeus 10km/h. Ei huono!

Ja voin kuulkaas kertoa, että sauna maistu aika hitsin hyvälle tuon jälkeen. Hittolainen. Huomenna heti uusiksi. Ihanaa…

Ja Tampesterista on tulossa ”vieraita” viikonlopuksi näille main, jei jei jei… edessä mukava viikonloppu. Lauantaina on mm. täydennyskoulutusta Amiedussa, vähän siistii, mä niin diggaan noista luentopäivistä. Aiheena on Lääkehoito, eli erittäin mielenkiintoista. Toivottavasti on tiedossa hyvä luento. Runko ainakin näyttää hyvältä!

Töissä sairaan kiire päivä. Sitä sai taas olla moneksi. Kyllä sitä täytyy osata ja voida myös delegoida tässä duunissa. Meillä oli helvetillinen tahti päällä. Sen kruunasi vielä yksi hieman heikkohermoinen kissa joka pääsi duunikaverilta hatkaan…singahti työtason taakse ja avot, farssi oli valmis. Sitä kun sieltä sitten yritettiin metsästää, niin piti purkaa puoli työtasoa ja purihan se pirulainen duunikaveriakin oikein huolella. Suoraan kynnestä hampaat läpi, auts. Oli kyl vähän oma moga mennä sinne sörkkii ilman suojakäsineitä, kun kissa oli jossain psykoosissa. No, se kissi voi nyt erittäin hyvin, metsästelee hiiriä autuaimmilla metsästysmailla, oli nimittäin tosi sairas kisu, joten taivaankoti oli armollisin paikka hänelle. Elämä on. Onneksi eläimillä on tuo mahdollisuus, lähteä ns. saappaat jalassa, eikä kituuttaa täällä henkitoreissa. Joskus tosin törmää niihin puoliraatoihin, kun omistajat eivät ole tajunneet aikaisemmin luovuttaa… surullista, niin surullista. Ihmisilläkin pitäisi olla mun mielestä oikeus autettuun kuolemaan, eli eutanasiaan. Sitä paitsi, täällä pörrää niin paljon itsetuhoista sakkia, että hitto soikoon, niitäkin vois vähän jeesaa ;) helpottais niiden ja monen muunkin elämä ;) Ja taas… korostan, tiedän mistä puhun! No mutta spekulaatiot sikseen, kaikilla on oikeus mielipiteisiinsä ja kenenkään ei tarvitse olla samaa mieltä. En ole mikään besserwisser joka esittää olevansa aina oikeassa joka asiassa, mutta sanon mitä mieltä olen!

Jetsulleen. Karkas vähän asiat sivuraiteille. Kissan eutista ihmiseuttiin :DDDD just. No mutta, jos sitä vaikka sitten lähtis nukkumaan, ehkä ois aika. Huomenna salille… sitä odotellessa, toivottavasti en törmää mihinkään muumeihin siellä huomenna :DDDD heh. Hyvää yötä ja kauniita unia kaikille :)