07112011 maanantai: haukka-olka

Terveiseni salilta jälleen kerran. Onnistuin myös lähtiessäni salilta asettamaan itseni varsin noloon tilanteeseen. Nimittäin kun olin tekemässä lähtöä autolla, käynnistämässä sitä ja tietty puhuin samaan aikaan puhelimeen ja yritin kyynärpäällä kääntää rattia, osuin tietty torveen ja hirveän torven soiton säestämänä autotallissa sain sitten muutaman ihmettyneen ilmeen osakseni. Eli hälytys hälytys, minä peruutan :D Ei hyvää päivää, vähän nauratti :D

Mutta tänään väänsin salilla haukkaa ja olkaa. Sen lisäksi treenailin vähän jalkojakin ja vatsaa.

-crossi
-hauiskäännöt taljassa
-hauiskäännöt käsipainoilla istuen
-pystysoutu-ojennus eteen (tää ottaa niin makeesti olkapäihin että!)
-reiden ojennukset
-reiden loitonnukset
-viparit sivulle TGssä (pudotussarjat)
-hauikset taljassa
-vatsarutistukset HumanSportissa
-hauiskäännöt HumanSportissa
-vatsarutistukset maaten
-Hooverit (rutistuksia ja Hoovereita tein vuorotellen)
-crossi

Siinäpä se setti sitten tälle päivälle.

Töissä oli mukavan löysä päivä, joten pääsin lähtemään ajoissa jumpalle :) jeih. Niin myös varmasti huomenna. Nyt on vääntö päällä, pakko saada tulosta aikaiseksi ;) Katsotaan mitä meitsistä irtoo, huh. Tilannehan ei missään nimessä ole huono tällä hetkellä. Näin niinkuin tavalliseksi pulliaiseksi olen aika hyvässä kuosissa, mutta nyt lähdetään tavoittelemaan vieläkin parempaa lihaskuntoa ;) Yeppee!

Pikku neiti on omissa harrastuksissaan (kuvataidekerhossa :)) niin kotonakin on ihanan rauhallinen tuokio meneillään. Ah, nyt jauhelihakeittoa napaan ja sitten nauttimaan television tarjonnasta.