07122011 keskiviikko; etureidet

Heissulivei ja terveiset kuntosalilta jälleen. Aivan mahtava treeni takana, niin hemmetin hyvä fiilis, että terve!

Tänään oli töissä aika haipakka päivä. Aluksi näytti siltä, että pääsemme ajoissa lähtemään kotiin, tai siis minä salille, mutta miten sitten kävikään. Olin vielä pikkasta vaille neljä duunissa. Digiröntgenin asentajakin tuli vasta vähän vaille kolme iltapäiväistä. Saimme sellaisen pikakoulutuksen sen laitteen käyttöön, että vähän hirvittää. Katsoo nyt millaista pelleilyä siitä huomenna tulee :D haha, mä en ainakaan muista mistä näppäimestä piti milloinkin painaa. No onneksi on olemassa ohjekirja… niitä varten, jotka sitä käyttävät, mähän hyvin harvoin turvaudun ohjekirjoihin. Jos en kässää ilman…niin sitten menee herne nenään :D That´s me!

Salille sain houkuteltua J.Ohon messiin, tai no ei tarvinnut ees houkutella, aika innokkaasti oli mukana :)

Tänään oli etureidet vuorossa :) Uhhuh ja uuden ohjelman kanssa mentiin.

-soutu 8min.
-kyykky 5×5
-pystyhacki levytangolla (hallelujah, kyllä nimittäin tuntu, uh)5×15
-jalkaprässi-vaakaprässi yksi jalka kerrallaan (reiden ulkosyrjä) 4×12
-vatsarutistukset (roikuin leuanvetotangossa ja vein jalkoja eteen koukkuun 2×10)
-reiden ojennukset kunnon supistuksella 5×15 (meinas jo päästä itku tässä vaiheessa)
-keppijumppaa, ylävartalovenyt

Saunaan. Olin aika puhki ton treenin jälkeen. Voin sanoa, että oli intensiivistä ja kyllä tuntu. Hiki lensi kunnolla :) Kysyinkin J.Oholta, että onko kauheen näköstä, sain vastaukseksi, että ei, vaan näytän siltä, että teenkin jotain :D No kyllä varmaan näytin joo. Kun kuuntelen musiikkia aikasta kovaan, mulla ei ole oikein käsitystä kuinka kovaan ähkin tehdessäni, mutta mitäpä siitä. Niinhän sitä meidän nyrkkeilijä Eevakin yhdessä lehtihaastattelussa sanoi, että antakaa naiset kuulua kun teette salilla. Tehkää kunnolla! Nimenomaan, ei mitään tissiposkivääntöä ;)

Etureidet sai tänään kyytiä. Kyllähän sieltä jotain näkyykin. Tavoitetta on vielä paaaaljon.

Tänään aamusta sain taas kokea jotain ei niin mieluisaa…tai no joo mieluisaa tavallaan, mutta tulee kalliiksi tämä harrastus kohta. Nimittäin vedin mun välikausiulkohousut jalkaa, niin nehän nasahti reisistä kiinni, enkä saanut niitä kunnolla ylös asti. Vyötäröllä sen sijaan on löysää ja enköhän mä salilla sitten huomannut, että nekin bökät on nyt sit ratkenneet. Kunnon Hulk fiilis kun kaikki kledjut alkaa repeilee päälle. Ei kait se auta kuin nöyrtyä ja käydä hakee vähän isompaa relettä kaupasta. Mitä tässä valittamaan, tähänhän sitä on pyritty, että saisi lihasmassaa, nyt sitten päivittelen kun vaatteet kinnaa ja repeilee :D J.Ohokin sanoi, että koitas nyt päättää mitä oikein haluat :D hih…no tätä, mut… hitsi, ei auta kun siirtyä kokoa isompiin vaatteisiin. Itse asiassa treenipökät ovat vaihtuneet koosta 38 nyt jo 40:n, on mulla yhdet 42 treenipökätkin, mut okei, ne on kyl vyötäröltä isot ja joudun niitä vähän kääräseen, että istuu paremmin. Mut ehkä joku päivä nekin alkaa kinnaa :D

Huomenna tuleekin sitten pakkolomapäivä, grah. Joudun siis menee hammaslääkäriin ja nyt lähtee sitten leego. Saan tilalle aivan mahtavan seksikkään proteesin siihen asti kun aletaan sitten duunaa sitä implanttia. Juuh, että silleen. Rahanmenoa ei voi estää.

Loppuilta ollaankin nautittu vain toistemme seurasta täällä kotosalla. Olen lukenut pikku emännälle kummitustarinoita ja hän istuu tonttulakki päässään mun vieressä. Nyt pitäs sitten lähtee dogien kanssa iltapisulenkille ja pikkuhiljaa mennä itsekin peiton alle :) Ihanaa. Mutta ennen sitä pitää vielä ripustaa pyykit, pläääh. Jeps, mut kuulemiin. Enköhän mä perjantaina ole jo taas salilla. Vuorossa takreidet, rauh!

5 vastausta artikkeliin ”07122011 keskiviikko; etureidet”

  • Eikö olekin pönttöä, että upealle urheilulliselle kropalle ei sovi tavalliset housut? Esim. H&M:n mitoitus on niin omenavartaloille tehty, ettei oo tosikaan!
    Mä oon kuitenkin aika fläsässä kunnossa ja silti useimmat housut on kireet reisistä ja/tai löysät vyötäröltä. Luulin, että laihtuminen auttais asiaa, mutta ihan yhtä väärän muotoinen olin 10 kiloa kevyempänäkin. Aina välillä se syö motivaatiota jalkatreeneistä ;)

  • Juuri näin :D Alkaa olee vähän niin ja näin kaikenlaisten vaatteiden kanssa, myös mun paidat alkaa näyttää tyhmiltä mun päällä pikku hiljaa :D Ja tätä vaateongelmaahan ei helpota yhtään se että olen 181cm pitkä. Jos on aikaissemminkin ollut ongelmana löytää sopivia housuja (lahkeen pituus) niin nyt varsinkin. Ei oo helppoa ei.

  • Ai hitsi, onko edes Espritin pitkät lahkeet sulle riittävät?
    168 senttisenä mulle sopii joskus niitten lyhyet ja joskus keskimittaiset. Muissa pökissä joudun usein lyhentämään, mutta joskus löytyy heti sopiviakin. Oon usein ihmetellyt, miten kaikki housut voi olla niin lähelle saman mittaisia, kun ihmisiä on kuitenkin niin paljon eri pituisia. Mä oon tietääkseni tasan suomalaisten naisten keskipituinen :)

  • En oo muuten Espritin housuja (muistaakseni) kattellut, täytyy laittaa korvan taakse. Mutta jos joskus sattuu eteen pitkälahkeiset ja muutenkin istuvat housut, ostan ne miettimättä sen enempiä. Sen verran nihkeetä on löytää housuja :D

  • Mä oon ehkä vähän hidas, mut tajusin vasta tänä syksynä seuraavan asian: Mun vahva-reitiselle vartalolle sopii housut, joissa lukee, et ne sopii kurvikkaalle tai päärynävartalolle. Ennen en ole moisia sovittanutkaan, koska olen kaikkea muuta kuin kurvikas/päärynä – mutta eihän ne housut tiedä, että mulla on leveät hartiat! Niitten housujen osalta on merkityksellistä vain se, että mulla on paksut reidet, kuten kurvikkaalla/päärynällä.

Kommentointi on suljettu.