08022012 keskiviikko: rinta-ojentajat-vatsa

Hihhei, kotona vihdoin ja viimein :) Tänään meninkin vähän myöhemmin duuniin, vasta kahdeksaan :D Otin oman pikku koiraseni mukaan ja putsasin ensi töikseni hänen hampaansa :) Siitä onkin ihan liian kauan kuin putsaus on tehty viimeksi. Rosina on kuitenkin jo neljä vuotias ja vuosittain pitäisi hampaat putsauttaa ihan yhden vuoden iästä alkaen ;)

Tässä meidän pikku neiti on autuaan tietämätön mitä tapahtuu.

Ja puhdasta tuli. Kaikki hampaat ovat tallella ja terveitä. Koirien yleisin sairaus on kuitenkin parodontiitti, joten se on hyvä pitää mielessä ;)

Tänään jumppailin sitten rintaa, ojentajia ja vatsoja. Salin laajennus näyttäis pikkuhiljaa valmistuvan. Nyt oli jo sijoitettu salikamoja näihin uusiin laajennettuihin tiloihin. Tosin mitään uusia mielenkiintoisia laitteita ei näkynyt. Jotain hikisiä jumppajuttuja oli tullut, mut ei mitään OIKEESTI mielenkiintoista. Plaah. Mä odotan niin jotain kivaa :)

Treeni sujui mukavasti, hikoillen ja hengästyen. Olin aivan onnessani, kun näin peilistä ojentajan :o oho… sieltä se tulee, kyllä vain. Jumpataan jumpataan, niin hyvä tulee ;) Mutta ihan kiva nähdä, että hanskat on kasvaneet jo tässäkin ajassa :) Se saa jaksamaan kun näkee ”kättensä” jäljen :)

Jumpan jälkeen hain tytön kotiin ja ruoan laittoon. Voi kuulkaas, että muuten odotankin jaksoa jolloin tulee treenata pari kertaa päivässä. Siihen mennessä mun on varmaan hyvä löytää joku tosi rikas puoliso ;) jotta voin alkaa tekemään lyhyempää työpäivää :D (vitsi, jos joku ei nyt ymmärtänyt).

Semmoset jumpat tänään. Huomenna on kotityöpäivä, sillä on liikuntavapaapäivä. Mitä nyt voisin koirien kanssa kävellä, ainakin tuon jätin kanssa, vähän reippaamman lenkin :) Semmotteista. Nyt ruokaa massuun, joka ei muuten liioin enää pömpötä ;) jee jee. Tänään syörään höyrytettyä parsakaalia, raejuustoa, ohra-riisiä, paistettua naudanpaistijauhelihaa. Nams. Ja muuten taas duunikaveri toi mulle munkin, en syönnyt, en tänäänkään :D mutta hän olikin niin huomaavainen, että toi myös Ehrmanin rahkan mulle, jos ei munkki maistu, hih, eli syön sitten rahkan huomenna töissä. Tänään oli jo eväät muuten valmiina, niin en kajonnut mihinkään ylimääräiseen :)