08072013 maanantai: rinta-ojentaja, voimatreeni

No kukkuu! Eilen tuli siis tsiigattua se Die Hard ja siitä jo kerroinkin. Tänään leffaa palauttaessani tarttui käpälään Hannu ja Kerttu. Tänään siis tsiigataan sitä. Filmtownissa on ainakin tällä hetkellä sellainen systeemi, että jos lainaa uuden leffan palautuksen yhteydessä, niin sen saa puoleen hintaan. Ja koska mä olen VIP, niin mulle puoleen hintaan uutuudet on 2 euroa. Ei nyt kauheen paha :)

Eilen tosiaan meni vähän valvomiseksi. Tuossa yhden aikaan keksin muun muossa korjailla mun makuuhuoneen tuuletinta, joka on ajan saatossa alkanut pitämään aikamoista mekkalaa. Purkasin ja putsasin sen ja laitoin öljyä vähän sinne masiinaan ;) Ja kuulkaas, niin oli hiljainen laite viime yönä :D Avot! Ei tarttenut siis vielä ainakaan viedä kyseistä tuuletinta kaatikselle :) Hyvä niin.

Mutta sitten tuli vielä vähän tsiigattua töllöä ja sen sellaista. Lopputulos, heräsin neljän aikaan aamusella soffalta :o Juuri näin, meitsi osaa ;) mutta mä oon lomalla :D

Kun sitten vihdoin heräsin IHAN OIKEESTI, niin taas perussetti, aamupalat ja kahvit yms. ravinteet naamaan ja fillarilla salille. Nyt alkoi sitten VOIMAVIIKKO. Eli rautaa laitetaan tuntuvasti lisää joka liikkeeseen, niin että just ja just saa tehtyä sen 6-8 toistoa. Kyllä oli hyvä meininki tämän päivän rintatreenissä, vaikka penkissä vikassa sarjassa jäin painojeni alle :D Mutta kun piti vielä yksi kokeilla ja se jäi niiiiiin nippanappa vajaaksi, mut se riittää, kun ei nouse niin ei se ei sitten helvettiläinen nouse ja sä et sit tosiaan saa sitä enää sinne tankoihin :D Mutta onneksi olen suht näppärä ja notkea, eikä tilanteesta koitunut mitään vahinkoa mulle eikä muillekaan :D vaan nätisti sain itseni sitten istumaan siihen penkille ja nostin painot tankoihin seisaaltaan :D Mutta ei kuitenkaan mulle huonoa settiä kun tein 50 kilolla 6-8 toiston sarjoja neljä ja tosiaan se vika jäi vajaaksi ;)

RINTA-OJENTAJA-VATSAT

-penkki 4×6-8
-ristikkäistalja 4×6-8
-vinopenkki smith 4×6-8
-peckdeck 4×6-8

-ojentajapunnerruksia (ojentajiin tuntumaa :))
-ranskalainen vinopenasta tangolla 4×8-10 (sai nostella painoja ihan tuntuvasti)
-ojentajasetin väliin samalla tangolla hk 3×10
-ojentajat taljassa 4×6-8
-ojentajaprässi istuen 4×6-8

-vatsoiksi jalkojen loit.+läh. penkissä 3×25
-vatsarutistukset pallon päällä 3×26
-vatsat vastuksella 3×16

Siinä taisi olla tämän päivän setti. Sitten kierrellen fillarilla himaan. Etsin tällä kertaa metsäpolkuja mahdollisimman pitkälle, ettei aina samaa kävelytietä sotketa :D

Huomasin tänään salilla, että mulla oli ihan sattumalta aivan tismalleen samanvärinen juomapullo, kuin mitä mun hotpantsit on :D En todellakaan ollut ajatellut asiaa sen enempää. Ehkä joku muu voi niin luulla ja pitää muo todella trenditietoisena :D haha… mut sitähän mä en ikävä kyllä ole :o Mutta tosiaan, sain tuon juomapullon eilen kaupan päälle kun ostin kolme Gaenomax juomaa ;) Olen nyt shopannut noita prodejuomia varastoon, koska ne on hyviä välipaloja fillarilenkeillä. Treenin päälle kyllä vedän edelleen mun normi palkkarin ;)
Eilinen synttärisankari :) Meidän isolla ukolla oli tosiaan eilen kuusi vee synttärit! Hoplaa ONNEA PENTTI <3 ja meidän pikku juhlat jatkuivat vielä tänäänkin :) Eilenhän ukko sai aloittaa aamunsa normi ruoalla ja päälle Dentastix. Illalla normi ruoka jonka sekaan sai kalkkunapateeta :) Kyllä ukon kelpasi. Tänään kun vihdoin sitten fillaroinneiltani ja puntiltani kerkesin kotiinkin asti, lähdimme vähän pidemmälle koiralenkille. (nythän on ollut niin kuuma, että mä en kehtaa tuota isoa ukkoa päiväsellä ihan kauheesti kävelyttää). Nyt oli kuitenkin mukavan tuulista ja hetken aikaa jopa hiukan pilvistä. Päätin siis, että käyn ostaa itselleni kaupasta jäätelön ja koirille luut. Pentti sai jumboherkkuluun ja meidän pikku neiti Rosina sai sitten vähän pienemmän Dentastixin. Suuntasimme Lammen rantaan nautiskelemaan herkkujamme ja samalla kampasin perusteellisesti meidän ison ukon :) Kyllä nyt on komia poika taas kun tukka on ojossa.

Suhteellisen täydellinen lomapäivä saa ainakin yhtä täydellisen lopun kun pistän pitkäkseni tähän sohvannurkkaan, nautin hillittömän määrän täysjyvänuudeleita, kanaa ja kasviksia :) ah. Kohta leffa pyörimään niin voisko sitä muuta oikeastaan vaatiakaan? Ai niin voisi MÄ TAHDON UUDEN KAMERAN, HYVÄN SELLAISEN! (jos siis jollain on kokemuksia jostain hyvästä kamerasta, digi tai järkkäri, niin infoa otetaan vastaan!) Huoh… että silleen. Mutta palaillaan. Hei ny!