08082010 sunnuntai; käsi- ja selkätreeni

Voi hemmetin hemmetti, tämä painostava kuumuus senkuin jatkuu ja jatkuu. No niinhän se oli ennustetukin, puuuuuh. Alkas taas riittää tätä laatua. Kuumuudesta huolimatta päätin tänäänkin lähteä salille treenaa. Puolisko ei lähtenyt tänään matkaan mukaan, sillä hänen olkapäänsä kenkkuilee jälleen. Yritin ehdottaa, ettei tee käsiliikkeitä lainkaan, vaan panostais jalkoihin, selkään ja / tai vatsaan… mut ei se lämmennyt ajatukselle. (ehkä pieni laiskamatokin on puraissut, tiedä häntä :D). Mutta siis juu, tiedän ja uskon, että hänellä on ihan oikeesti tuo käsi kipeä. Se on ihan kuumakin :O Nyt sanoin, että hänen on pakko mennä lääkäriin. Tuota käsivaivaa on ollut niiiiiiin kauan, että ehkä ois syytä jo selvittää mikä siellä on vikana.

Aamupalaksi ei maistunut tänään ruispuuro, sillä tämä kuumuus ei juuri houkuta syömään mitään lämmintä. Join sitten rahka, piimä, jogurtti juomaani :) Aina piristävä vaihtoehto. Kahvia kyytipojaksi, tietty.

Salilla treeni meni näin tänään:

-lämmittely crossilla 7min.
-viparit sivulle 7kg x 15 x 4
-pystysoutu 17,5kg x 12-15 x 4 (otin tämään jälleen mukaan ohjelmaan :) jei )
-ylätalja 50kg x 15 x 3 (tämä on siis taakse) ylätalja eteen 40-45kg x 12-15 x 1 (mä oon tos taljassa ihan huono, mä en varmaan oikein osaa sitä ihan oikeeta taktiikkaa tms. jotenkin se tökkii… hmph)
-selänojennus TG 40kg x 15 x 3 selänojennus op. + 10kg x 15 x 1 (vähän vaihtelua tähänkin)
-kulmasoutu 17,5kg x 15 x 4
-hauiskääntö 22,5-25kg x 12-15 x 4 (tässä tein muutamat pudotussarjat!)
-jäähdyttely crossi 20min. (Liveltä tuli hyvä sisustusohjelma, sitä sit syynätessä aika kului verkkaisesti!)

Taas niin hyvä fiilis. Otin kunnon löylytkin saunassa. Tuli päiviteltyä muutaman ihmisen kanssa sitä MM-saunaskabaa jossa tämä venäläinen mies kuoli :O Kyllä sitä kaikkea tehdään… ja no, tämäkin kisa on vissiin järjestetty säännöllisesti usean vuoden ajan, mutta nyt tais jäädä kisat viimeiseksi. Sen verran karu päätöshän tuo oli sille kisalle. :(

Nyt rentoa chillailua kotosalla. Olemme todennäköisesti lähdössä anoppilaan tänään… grillailee, ylläri ja varmaan saunakin lämpeää. Semmosta. Ja mun pieni emäntä tulee kotiin :) ihanaa.