08092010 keskiviikko; käsi- ja selkätreeni

Hohhoijaa taas. Haipakkaa pitää. Kiire on koko ajan. Tekeminen ei lopu kesken. Eipähän tule siis pylleröityä, heh. No juh, mut siis aamulla herätys kello kuusi. Siitä sitten laittautumaan. Katsomaan tytön koulujutut valmiiksi, itsensä ”tälläys”, koirat lenkille, eväiden teko, koirille ruoka, itselle aamupala, tytölle aamupala. Huh. Pian siinä huomaakin, että kello on jo puoli kasi, joten lähtö duuniin koittaa.

Töissä ihan jees päivä. Ei kiire… ihan ok. Uudet tuulet puhaltelevat meilläkin. On tulossa henkilöstömuutoksia. Muutamat lähtee ja uusia on tulossa tilalle. Se herättää tietysti keskustelua työporukassa. Ois varmaan kokouksen aika!

Töistä sitten täysii himaan. Koirat lenkille. Odottelin, että tyttö tulee iltapäiväkerhosta kotiin. Tein hänelle eväsleivän ja mehupullon. Pakkasin treenikassini. Imuroin. Kun likka tuli,lähdettiin heti salille :)

Tänään siis käsiä ja selkää:

– viparit sivulle 3×15
– ojentajat taljassa (narulla) 3×15
– pystysoutu 3×15
– ylätalja TG 3×15
– selänojennus 3×15-20
– kulmasoutu penkissä 3×15
– hauiskääntö 3×15 penkissä
– hauiskääntö 1×15 taljassa
– penkkipunnerrus 3×15
– kulmasoutu TG 3×15-20 (oli pakko kokeilla tätä ja aika kivasti sai tuntumaa just tonne lavan seutuun, good!)

Lämmittelyt ja jäähdyttelyt crossilla. Venyt pikasee pukkaris. Saunaan, Hera80 naamaan, kunnon löylyt ja ah, mikä olo! Täydellistä, niin täydellistä.

Jos vaikka oiskin jotain stressiä, pahaa mieltä tms. niin kaikki rapisee kyllä salin lattialle. Se on niin teraeuttista.

Onneksi itelle ei ole tullut tätä räkätautia, joka tuntuu nyt kiertävän ihan kaikkialla. Minäkin olen aika kovan paineen alla duunissa, kun jengiä on saikulla vähän väliä…itse asiassa nyt koko ajan joku. No ilmeisesti, kun pitää itsestään hyvän huolen, syö hyvin = terveellisesti, treenaa ja ottaa vitamiininsa, niin eipä taudit iske. Ei pidä harrastaa pylleröintiä siis ;) Joskus tuntuu kyllä, että ”lentsu” on monelle hyvä tekosyy alkaa löysäilee. Kun vähän on semmonen olo, et ehkä saaaaattais olla flunssa tuloillaan, ehkä vähän kurkkua kaihertaa, tai on silleen outo olo, niin sit heti jäädään peiton alle makaamaan avuttomana. No… joo, ei siis kaikki, en yleistä… :) Mut varmaan toikin voi olla vähän korvienväli kysymys, joissain tapauksissa, kun oikein suggeroit itsesi siihen mielentilaan, että mä oon tulos kipeeksi, niin varmaan tuutkin (kun ei oikein jaksais hotsittaa tuo urheilu ja töissäkin on niin raskasta ;) ). Ihan varmasti voi silläkin tavoin vaikuttaa omaan vointiinsa…

No mut joo, se siitä. Josko tästä lähtis vaikka koiralenkille seuraavaksi. Likkakin on jo peiton alla. Hei, omaa laatuaikaa :) Relaxing, uu jee.