08092012 lauantai; salia ja paljon paljon muuta

Lirkuti larkuti ja terkkui kauheesti kaikille. Mä en tiedä mistä tää mahtava fiilis tällä hetkellä taas kumpuaa… tai no aavistus siitä on ;) kaikkea en toki paljasta täällä :D :D Mutta salilla on käyty, tänään poikkeuksellisen myöhään, koska oli muutakin ohjelmaa. Aamupäivä meni kotona touhutessa sitä sun tätä ja sitten tulikin kiire jo kiinalaiseen ja Ikeaan. Tänään käytiin hakemassa meidän yber mageeseen, nyt valmiiseen pöytään. Ja mä niin diggaan siitä!!!

Tässä se nyt komeilee. Kyllä sitä on tehtykin. Kiitos kuuluu kyllä Marikalle <3 Tuonne väliin mahtuu mukavasti lehtiä, kaukosäätimiä ja mitä nyt olkkarinpöydälle yleensä kuuluu ;)
Renkaat käytiin hakemassa tänään Ikeasta. Kaksi tommosta rengasta maksoi 6,90€, kun vastaavat maksoivat Starkissa 21€ kpl. Että kandee vähän tehdä etsintöjä ja hintavertailuja. Tuo pöytä liikkuu kuin unelma noilla Ikean renkailla :)

Sitten Ikea reissun jälkeen mut saateltiin sälille. Tänään pumppasin kädet. Uhhuh, että meni taas haukat pumppiin :) Me like!

-verkka soutulaitteella
-haukat tangolla
-vasarakääntö taljassa
-haukat kp
-keskitetty haukkakääntö kp
-ojentaja dippi
-ojentajat taljassa
-pull over taljassa
-ojentajapunnerrukset tangolla
-ojentajapunnerrukset kp

-vatsat ”fustraremmeissä” :D en keksi tälle muutakaan termiä
-vatsat pallon päältä
-vatsarutistukset laitteessa

Lopuksi jalkojen venyt. 

Näitä kuviahan mä en ole koskaan aikaisemmin julkaissut :D joten sen kunniaksi ;) Hauberit tuli jumpattua! Ihan mun lempparitreeniä!

Ikeassa oli muuten taas kaikkea kivaa vaikka kuinka ja paljon. Bongattiin mm. ihana taulu, Lontoonsta. Semmonen on vissiin saatava olkkarin seinälle :)

Tässä on todistetusti kahvi jossa lusikka seisoo. Ei ollut kyllä pahanhintaista kahvia Ikeassa 0,50€ kuppi :o ja santsikupin sai kaupan päälle…tai ainakin me otettiin :D

Nyt illan elokuva pyörimään…tai ainakin heti BB:n jälkeen ;) Härmä !!! ja sitten nukkumaan, sillä aamulla lähdetään ajoissa lahteen!

2 vastausta artikkeliin ”08092012 lauantai; salia ja paljon paljon muuta”

    • Kiitos :) ja ajattele miten helposti tuli näinkin näyttävä huonekalu! Vain mielikuvitus on rajana kun alkaa itse askartelee ja kandee aina pitää silmät auki, sillä ideoita voi saada ihan mistä vain :)

Kommentointi on suljettu.