08102013 Tiistai tohinat!

Nonnih, täällä sitä ollaan taas. Tää päivä ei ehkä ole ollut parhain mahdollinen. Jotenkin duunissakin oli aika nihkee fiilis hetkittäin. Meillä oli ”kokous” ja edellisistä kokouksista traumatisoituneena, en kauheesti odottanut kyseistä tilaisuutta. Tosin tiesin kyllä, että siitä ei tulisi edellistensä kaltaista :) mikä tietysti oli positiivinen asia… mutta kyllähän te tiedätte, jos tulee semmoinen huono kokemus jostain asiasta, niin sit se aina tökkii… tai ainakin pitkään.

Muutenhan työt maistui taas ihan kivasti. Yksi haastavampi potilastapaus herätti kummasti heti aamusta :) Eihän sitä koskaan toivoisi, että mitään komplikaatioita esiintyisi, mutta toisinaan niitä aina tulee. Ammatillisestihan se on kuitenkin motivoivaa, kun pääsee näyttää ammattitaitoaan ja ennen kaikkea toteuttamaan oppimiaan asioita :) Kyllä sellaiset päiväni murmelina duunipäivät pidemmän päälle alkaa puuduttaa. Onneksi tässä työssä aika harvoin tämä päiväni murmelina toteutuu :D haha. 

Nonnih, se siitä sitten. Töistä suoraan salille, tietysti! TÄNÄÄN  oli vuorossaan OLKAPÄÄT-TAKAOLAT JA SELKÄ :) Pääsin siis lempipuuhiini :)

-pystypunnerrus smith
-viparit sivulle seisten
-yhden käden viparit
-pystypunnerrus kp

-yhden käden alatalja
-kapee ylätalja
-ylätalja niskan taakse

-facepull

-olkapääpumppia lopuksi.

Venyttelyä :) jaloille. Tosi hyvin rauta nousi ja liikkui tänään. Kehitystä on selkeesti tapahtunut :) hyvä niin. Ei kait tätä hommaa viittis kovin kauaa duunaa, jos ei mitään parannusta olisi huomattavissa… tai ainakin sitten olisi syytä miettiä, että mistähän moinen mahtaa johtua :D Suorat sarjat jatkuu, jolloin toistot ovat luokkaa 8-10 ja sarjoja tuli sen 3-4 per liike :) Hyvää tuntumaa, jäätävää pumppia olkiin. Me like!

Pakaroiden venyttelyä :) Kyllä eilinen jumppa tuntui kintuissa ja peffassa, uh.

Tänään sain taas pätevöityä äidin roolissani salilta käsin. Huhhuh mikä sotku kehittyi pikku neidin ympäristöopin kokeesta. Nooooh, neiti oli kuulema unohtanut kirjan kouluun ja koe on huomenna. Minä passitin emännän hakemaan sitä. Koulun ovet olikin sit jo kiinni :( No minähän sitten torumaan, että tällainen peli ei vetele. Että pitää olla tarkkana!

No mitä vielä, kun tulin kotiin, niin se koekirja löytyi sitten niinkin yllättävästä paikasta kuin koulureppu :o Just näin. Mitä säätämistä. Saattoi ehkä käydä niin, että minä menetin malttini. Tiedättekös sen tunteen, kun takana on pitkä päivä duunissa, treenit, kotityöt odottaa, koirat odottaa, ois pyykkiä, ruoanlaittoa, siivousta. Niin, tiedättekö, kun aina ei vaan jaksa, ei millään. Sit tulee sellainen totaali ”romahdus” ”Eiiiiiiiiiiiih, mä en jaksa… ei tämäkin vielä… ei mä en kestä… ei miks aina näin…!!!!”. Joo no mä ainakin toivon, että joku muukin on kokenut tämän saman tunteen, etten mä ole ainut. Hetken siinä meuhkasin ja paasasin suu vaahdossa, miten tällainen peli ei vetele jne. Onneksi kuitenkin loppu hyvin, kaikki hyvin. Saatiin tehtyä yhdessä matikan tehtävätkin ja neiti pääsi lukemaan kokeisiin :) Matka mummilaan jäi nyt tältä tiistailta toteuttamatta, mutta asiat tärkeysjärjestykseen. Niin kait sitä kantapäänkautta oppii itse kukin, jos muu ei auta :o

Ja toisen pakaran venytys :D

Että semmonen päivä siis tänään. Nyt voi melkein todeta, että onneksi tämäkin päivä alkaa olemaan loppusuoralla :D Nyt jo vähän hymyilyttää. Kyllä sitä voi aikuinen ihminenkin olla joskus vaan niin väsynyt, että pieni levähdys olisi paikallaan. No, se on tällaisessa yhden aikuisen taloudessa hieman hankalasti toteutettavissa. Sitä kun on vaan tehtävä tietyt asiat JOKA päivä, riippumatta siitä kuinka paljon väsyttäis tai ahdistais. Niin se vain on :/ Mutta tällaisina päivinä pitäisi kyetä suuntaamaan ne ajatukset sinne positiivisiin asioihin :)

Ei kait tässä tänään muuta. Ollaan taas kuulolla. Ai niin, ja huomaan, että olen saanut jokusen uuden seuraajan. Yeppee! Tervetuloa :) HEI NY!

2 vastausta artikkeliin ”08102013 Tiistai tohinat!”

  • :), Hyvin tutun kuulosta arkea, unohtelevien koululaisten kanssa. Mutta onneksi kaikki päivät ei ole samanlaisia.

    • No löytyyhän niitä kanssasisaria sieltä :) Kyllähän mä sen tiedän, että monella muullakin on nämä ruuhkavuodet tällaisia, mutta joskus vaan on niin ”yksinäinen” olo tämän hullun myllyn keskellä :D

Kommentointi on suljettu.