09032011 keskiviikko; salipumppailua

No jah tänään oli taas salipäivä. Oli kyllä ihan sairaasti fiilistä lähtee. No siellähän sitten vierähti se yli kaksi tuntia. Pääasiallinen treeni kohdistui tänään olka- selkä seudulle, mut okei, tein vähän pohkeita ja takareisi- pakaraa. Ennätyspainoilla hei vielä. Pohjeprässissä oli 90 kg 10-12 toistot :o uu mama (mulle ihan hyvin!) ja sitten takareisi- pakara maaten, sain pistettyy tänään 45kg painoo ja siinä semmoset 10-12 toistot :) Hyvä minä (pitää nyt vähän kehua ;) )

Muutenkin mentiin aika kivoilla painoilla. Tänään tuli mukavasti lisäyksiä ja paukkuja riitti ihan mukavasti. Kulmasoutu käsipainoilla lähti tänään 15 kilolla, se oli aivan lällyä, otin seuraavaksi 17,5kg … oikei, tuntui, mut vikat vedettiin 20 kilolla ja siinä ihan 15 toistoo, ei kovin puhtaasti mennyt vikat vedot, mut yritys hyvä kymmenen. Ja voin sanoa, että joku saattoi ehkä kuulla (joku tarkkakoirvainen :D) että mammalla oli rautaa käsissä enemmän kuin ennen. Ihan snadisti laitto puuskuttaa :o Mutta eihä tuolla ole tarkoituskaan sievistellä, vaikka jokunen neitikin oli paikalle tullut. Katselin kun parilla likalla oli niin sievät kukkakoristeet päässä :o Vittu jos meitsi laittais jotain kukkasomisteita tukkaani, niin ne roikkuis varmaan otsalla loppumetreilllä :DDDDD Juu eli ei!

Tein myös kulmasoutua tänään ihan tangolla, siihen sain ladattua painoa 45kg. Ihan jees. Penkkipunnerruksessa sain tehtyä ihan mukavat 10-12 toiston sarjat 35kilolla, ei huonosti. Myös vipunostot TG:n laitteessa meni tänään 35kilolla :o siinä tunsin hetkellisesti itseni aika äijäksi :D sillä muo ennen niitä vipareita väänsi siinä sellainen suhteellisen iso ukko ja ihan vain halusin kokeilla nouseeko samoilla painoilla, ja perskules nousi ja vielä ihan kivat toistot 8-10 ja mähän teen aina kolmet sarjat vähän joka liikkeessä ;)

Mitähän muuta sitä tuli äherrettyä. Tulihan sitä vaikka mitä. Viparit käsipainoilla, samaa vanhaa huttua 10 kilon käsipainoilla, toistot 3×15 ja sitä rataa. Aaaa, vatsoja tuli kans tehtyä. Tein linkkuveitset penkistä ja perse nousee tietysti aina ylös siitä myös 20:n toistoja pari settiä. Sitten Human Sportissa vatsarutistukset, vähän oli masu hapoilla. Hauiskääntöjä oli ihan pakko rustaa vielä Human Sportissa, vaikkei niin kuulunut tän päivän ohjelmaan, mutta kun teki mieli. Niin joo ja ylätaljaa tuli myös väännettyä.

Eiköhän se ollut aika tavalla tänään tuossa… jos nyt kukaan jaksoi edes loppuun asti tahkota tätä tekstiä. Oikein mukavaa iltaa ja mielettömän hyvää yötä kaikille :)