09052013 torstai: olkapäät ja pohkeet ;)

Iltaa iltaa. Tänään on ollut kyllä ehkä paras päivä taas vähään aikaan :) Täydellinen vapaapäivä jos voin kehua :) Aamulla sain itseni ihmisten aikaan ylös bunkasta. Saimme pikkuneidin kanssa kutsun Rajasaareen :) No hittolainen, miksi ei? Eihän meillä ollut minnekään kiire. Koko päivä aikaa tehdä ihan mitä huvittaa. Tietenkään en luopunut ajatuksesta mennä salille, mutta se sai odottaa Rajasaari reissun ajan ;)

Eli eli kun aamupuurot oli tempastu naamaan, niin lähdimme Rajasaareen. Matkalla kävimme ostaa vähän evästä retkelle mukaan. Mustahan on tullut aika yber tarkka näiden syömisieni suhteen, joten aina pitää miettiä mitä ja missä voi syödä ;)

Rajasaaressa aurinko paistoi. Oli aivan kesäinen fiilis. Istuimme kallioilla ja nautimme vaan lämmöstä. Koirat olivat innoissaan ja meno oli sen mukaista. Aivan mahtavaa :)

Kuvassa meidän neiti, ystäväni, hänen koiransa ja meidän Pentti :) Ihq!
Rajasaari reissun jälkeen meidän emäntä halusi mennä kaverilleni kylään. No mikäs siinä. Mä olin joka tapauksessa aikeissa mennä salille, joten fine to me :) Neiti sai päättää mitä ruokaa kaverini laittaa ja valinta oli nakkikastike ja perunamuusi :D ja sitähän hän sai :) Minä heitin heidät Munkkaan ja suhasin itse himaan. Söin kotosalla kevyesti ja lähdin puntille. Tänään olisi ollut ohjelman mukaan jalkapäivä, mut just nyt oli semmonen fiilari, et haluan pumppaa olkapäitä :) No mikäs siinä. Kyseessä kevyt viikko joten meitsi otti ohjelmanumeroksi olkapäät,  pohkeet ja vatsat ;) ohjelmasta siis hieman poiketen. Huomenna voin sit pumppaa jalat ;) Yeba jee.

Eipä ollut salilla ruuhkaa, vaikka olisi voinut tietty kuvitella, että jengi ois tullut pumppailee vapaapäivänään. No yksin ei toki tarvinnut olla. Ja voi kun mun mieltä lämmitti kun siellä oli treenaamassa semmonen nuori kundi, joka niin esimerkillisesti kuivasi hikensä laitteista jälkeensä :) sitä näkee äärimmäisen harvoin, että KUKAAN vaivautuu siihen. Oikeesti aika ällöö mennä jonkun toisen jälkeen laitteeseen jossa on tuhansittain hikipisaroita :p yök! Mutta pisteet tälle nuorelle miehelle ;)

OI OLKAPÄÄT
-viparit sivulle levypainot
-pystypunnerrus kp
-pystysoutu tanko + painot
-yhden käden viparit levypainoilla
-pystypunnerrus Davidissa

-pohkeet istuen

-reiden ojennukset istuen (herättelin jalkoja huomista varten ;) )

-vatsarutistukset HURR
-vatsarutistukset David
-jalkojen lähennys ja loitonnus penkin päällä

Olihan hyvä fiilis taas jumpan jälkeen. Kävin suihkussa ja saunassa. Siitä sitten suoraan kaverin luo Munkkaan. Neiti oli viihtynyt oikein hyvin ja meitsikin jäi vielä kaffittelee ja tsiigailee tölsää ja jauhaa skeidaa niinkuin asiaan aina tietty kuuluu ;) hah.

Meitsi ”röhnöttää” pohjelaitteen päällä :D Vieressä on levypainoteline ja siihen on hyvä oikasta jalat pienen tauon aikana. Tosin sain kyllä pohkeet tänään niin tuleen taas, että oli pakko nousta seisomaan ja kiemurtelemaan ja venyttämään pohkeita :D vitsi mä varmaan näytän prolta kun vääntelehden lihaspoltteissani :D Ihan sama ilmiö iski reiden ojennuksissa. Tein taas maltillisilla painoilla, oikein hakien sitä tuntumaa, pieniä pidätyksiä ja voi terve että iski tuleen :) Huh! Taustalla tuo samaan aikaan salille eksynyt kaveri,  joka tosiaan esimerkillisesti siivosi jälkiään salille :) Respect!
Vähän ovat maisemat meidän lenkkipolun varrella muuttuneet :o Ei siitä nyt niiiiiin pitkä aika ole, kuin samasen polun varrelta on otettu kuva, jossa hankea riittää vaikka muille jakaa. Nyt valkovuokot kukkii ja puut vihertää. Kesä <3 Ai että. Ja valoisuus, tämäkin kuva on otettu tossa puoli kybän aikaa illalla, niinkuin kuvankin merkinnöistä joku teräväkatseinen ja älyinen kaveri on ehkä voinut jo huomata :)

Hei kuulkaas, ei mulla nyt tähän hätään ole muuta asiaa. Olen puhunut. Päivä on ollut ihana. Olen saanut nauttia auringosta, hyvästä seurasta ja treenistä. Mitä sitä voi muuta vaatia???? En mä ainakaan keksi juuri parempaa ;) Hyvää yötä :)

2 vastausta artikkeliin ”09052013 torstai: olkapäät ja pohkeet ;)”

Kommentointi on suljettu.