09062011 torstai; fillarointia ihan sikana !

Siis huomenna on tällä tytöllä perse kipee, sillä olen saanut sellaiset kyydit … fillarilla ;) että avot! Siis niin täydellinen päivä kaikin puolin, voisko parempaa ollakaan!

Eli eli, töissä oli taas sairaan hauska päivä <3 ja kun pääsin kotio, niin kerroinko jo, joo, kerroin mun vanha tsygä meni kaupaksi. No siitä riemastuneen (okei olin päättänyt jo ajat sitten että lähden tänään) lähdin fillaroimaan. Laitoin kunnon releet niskaan, pakkasin reppuun vettä ja Gaenomaxia, otin vielä juomapullovyönkin messiin. Sitten Nishiki kainaloon, rappuset alas ja ulos… satulaan ja menox. Poljeskelin tästä Pähkinärinteestä Vihdin tietä piktin Pitskun liikenneympyrään. Sieltä lähdin Munkkiniemeen päin. Chillailin menee ja sieltä sitten ytimen suuntaan, Ruoholahteen päin. Siinähän sitten se Hietsu jo olikin, ja eikun rannalle köllii. Ah.

No kukas se siinä pällii. No minäpä hyvinkin, oman rakkaan Nishikinini omistaja. Siis voiko olla parempi sää enää kuin mitä oli tuolla. Ai että, rakkautta, kuumaa sellaista. Juorusin mm. exän kanssa puhelimessa, päivittelin naamakirjaa, tekstailin frendejen kanssa… ja sellaista aika rentoo oleiluu. Siitä lähdin sitten kääntymään Hietaniemen hautausmaalla. Mummo ja vaari on haudattu sinne. Jotenkin koskettava reissu hautausmaan läpi, väkisin kihosi kyynel silmäkulmaan. Paljon, paljon, paljon, paljon, paljon rakkaita ja hyviä muistoja kumpusi mieliin. Mummo ja vaari <3

Jengiä piisasi ihan riittävästi Hietsussa. En siis suinkaan ollut ainut innokas joka oli tullut ihastelemaan ja nauttimaan tästä jumalaisesta päivästä. No niin siis, hautausmaalta sinkosin ytimeen. Ajelin Kampin läpi Manskulle ja kävin Manskun Mäccäristä hakee vähän mättöä. Olin syönyt viimeksi duunissa kälysen riisi-kana-aterian ja töiden jälkeen yhden banaanin, joten alko olee vähän nälkä. No mitä voi kuvitella tollaisen fillaroinnin jäljiltä. Nappasin safkat messiin ja suuntasin Espanpuistoon syömään.

Espanpuistossakin oli kova meno. Jengiä aika lailla paljon. Ylipäätään ytimessä oli todella kova meno. Ihmiset aivan juhlatuulella. Se on kesä. Terassit tursusi jengiä, musiikki pauhas, ihmiset olivat iloisia. Siis niin mun juttu. Huoh. Jotenkin vakuutuin entisestään siitä, että haluan vielä joku päivä asua stadissa, ihan ytimessä… let´s see. Mutta toisaalta tää on aika näppärä välimatka. Taittuu kepeesti fillarilla ;)

Niin, pällin siis snadin tovin siellä Espanpuistossa ja lähdin sitten ytimen halki kohti kotio. Tällä kertaa fillaroin Manskua pitkin, ihastelin samalla meidän eduskuntataloa :) ym. pikku nähtävyyksiä matkan varrella. Sää oli edelleen kuin morsian. Hihattomassa vedin koko reissun :) Lovely. Tsygäilin tosiaan Manskua pitkin kohti, Haagan läpitte kohti Pitskun liikenneympyrää jälleen. Sieltä Vihdintietä pitkin himaan. Aikaa koko reissuun, pällimisineen päivineen meni viisi tuntia, eli joo, olen todellakin liikkunut tänään. Eiköhän tuo perse kiristy entisestään hyvää vauhtia tällä menolla :) Reidet saa myös kivasti osansa. Toi mun fillari on niin rakkautta ensisilmäyksellä, ettei voi muuta sanoa. Kyllä väitän ja sanon, että kunnon pyörä on vittu kunnon pyörä, sitten on erikseen könkelit ja könkelöitsijät ;) Enkä ees heittänyt kertaakaan pannuja tällä kertaa :D Mutta kyllä tuolla saa saatana tarkkana olla. Siis uskomatonta puusilmää liikenteessä. Esimerkiksi törmäsin kahteen, ainakin kahteen urpoon autoilijaan, jotka eivät yhtään, siis eivät yhtään tsiiganneet, että kevyelle liikenteelle paloi vihreät valot. Eli pällit tulivat suoraan eteen. Oli ihan pakko puida vähän nyrkkiä yhdelle tinakiikarille, prrrkele! Huoh. Ja sitten muutama dorga jalankulkija. Näkee jo kaukaa että tulen fillarilla, mut ei, ei voi väistää. Ja muutama ihan huippu jalankulkija vielä mahtu joukkoon, he kävelivät sitten pyöräkaistaa, tai toinen käveli ja toinen muuten vain seisoi, siiiiiiiis seisoi keskellä pyöräkaistaa, eikä vittu voinut väistää. Oli niiiiiin pakko soittaa kelloa, et terve. Eli hyvät ihmiset rakkaat, olkaa varovaisia fillaroidessanne. Ikävä tosiasia lienee se, että pyöräilijää sattuu kipeemmin jos tulee yhteentörmäys :( murh. Sen jo kerran tänä kesänä kokeneena, puuuh. Ja sitten vetoomus muillel urvoille, pitäkää ne ööganne auki ja pliide väistäkää nyt herran jestas sentään!

Mutta siis summasummarum, tää päivä on ollut ihan parhautta aamusta asti. Olen niin täynnä energiaa, mulla on niin hyvä fiilis, ettei ole taas ihan hetkeen ollutkaan. Tää on niin tätä, kun tuntee rakastavansa omaa elämäänsä eniten ;) me like todella paljon. Eikä pidä unohtaa päivän päättänyttä koiralenkkiä meidän lammen ympäri. Kuuntelin Panteraa ja Metallicaa… ja voi vitsi, olin vain niiiiiiin iloinen. Minä kiitän ja kumarran ja alan syynää töllöö. Palaillaan astialle. Hyvää yötä kaikille :)