09062011 torstai!

Hihhei, se on torstai jälleen ja tervehdys kaikille mahdollisille lukijoille. Ootte ihan jees kun jaksatte näitä lätinöitä tahkota ;)

Eilen oli superpäivä, uhhuh. Töissä meni VAIN puoli viiteen… joooo-o, mutta en valita, sillä meillä oli TAAS ihan sairaan hauskaa keskenämme. Vitsi mä diggaan duunistani ja mun duunikavereista, ihan parhautta. Ei haittaa vaikka ruokikset jää pitämättä ja tulee tehtyä överiä (varsinkaan kun se näkyy liksassa ;) ) kun on niin kiwaa.

No kun pääsin sit vihdoin puoli viisi lähtee läiskii, soitin mun likkakaverille N:lle, että nooooooh, lähetääx minigolfaa, niinkuin oli ollut puhetta. Hänellä oli yövuoro takana, mutta itse laittoi viestiä, ettei väsytä yhtään joten lähdetääx. No mä kävin kääntyy himassa sen verran että lenkitin dogit ja sitten stadiin. Olisin mennyt fillarilla, ellei kello ois ollut jo karvaa yli kuusi siinä vaiheessa. Mentiin Hietsun tuntumaan golffailee, uuu jeah. Mä en tod muistanut, että se on niin siistii hommaa. Ekat lyönnit meni ihan puihin, kirjaimellisesti :D mutta pääsin aika noppaa jyvälle ja pesin N:n loppupeleissä, vaikka se on harjoitellut jo kyseisillä radoilla useamman kerran tänä kesänä. Ehkä mun läsnäolo laittoi sen pasmat sekaisin :D hih… tai no, mulla kävi armoton joulu. Sain palloja reikiin tyyliin, puttasin, huudahdin ”Hup hei” ja siellä lepäsi. Siis armotonta moukan tuuria :D

Ilta venyi sitten puoli kybään siinä helposti. Loppuaika jauhettiin parisuhdeshittii siellä olevan raflan terdellä. Oli kyllä tosi tosi tosi mukavaa. Kun vihdoin pääsin himaan, meni ilta kukkuessa. Mä aloin rassaa mun vanhaa maastofillaria, koska sille oli ilmestynyt ostajaehdokas M :) Ja kuinka ollakaan, tänään, juuri äsken, mun tsygä lähti uuteen kotiin Järvenpäähän, kiitos M :) Saan tasotettua vähän sitä rahallista menetystä, jonka kärsin tuon uuden fillarin ostosta :o uuups.

Tänäänkin sää on kuin morsian, joten aijon tästä vetästä urheilukledjut niskaan ja lähtee fillaroimaan. Ah, niin siistii… ihan kuin lomalla ois. Me like. Palaillaan :)