09072013 tiistai: etureiskaa, vatsaa ja sikana fillaria :D

I LOVE MY LIFE!

Nyt just on vahvasti sellainen tunne taas :) :) :) Siis niin täydellisen täydellinen lomapäivä takana tähän asti, eikä tämä nyt enää voi juuri vikaan mennä, vaikkakin yksi mies jo yritti pilata mun päivän, mutta en siitä välittänyt. No okei, mä kerron sit kun kuitenkin haluatte tietää. Eli eli mä olin koiria kuljettamassa tuossa peruslenkkiä vedettiin Lammen rantaan ja pysähdyin siihen varjoisan puun alle hiekkatielle kampaamaan mun Penttiä. No niin, eiköhän sieltä kerrostalon parvekkeelta joku skudu käynyt huutelee, että korjaathan ne karvat siitä sitten roskakoriin! Siis WTF? Mä sanoin sille miehelle, että en usko niistä olevan kenellekään mitään haittaa, joten en korjaa. Siis tuulihan niitä puhalsi siinä mennessään ja ne katoaa sinne heinikkoon alta aika yksikön. Ukon mielestä ovat kuulema ruman näkösiä! Aha, mun ois tehnyt just sillä hetkellä ilmoittaa sille kuka siellä oli ruman näköinen, mutta pidin mölyt mahassa, hyvä minä :) Sanoin vaan, että voi kyynel ja jatkoin matkaa. Onneksi en asu siinä kyseisessä talossa, jos asukaskunta on tollasta. Tiedän että se ei oo ainut urpo siinä talossa, sorry nyt vaan jos satut asumaan kyseisessä talossa ;) mutta näin on! Huh, kyllähän helpotti. Mutta siis edes se vanha pieru ei pilannut mun päivää vaikka hetkellisen verenpaineen nousun saikin aikaiseksi :D mutta hänellähän se tylsä elämä on, ei mulla :D

Tänään oli tiedossa jalkatreenipäivä. Uuuu me like a lot!  Se on siis yhtäkuin pieni kuolema salilla :D Päätin, että nyt tehdään etureiskat ja pohkeet plus vatsoja ja jätetään takareiskat omalle päivälle ;) Nyt on taottava kun rauta on kuuma ja kesäkin kuumimmillaan :) nam nam.

Kyllä ne reiskat sieltä alkaa erottumaan. On muuten aika kiva fiilis huomata se salin peilistä :) Hotpantsit kun ei peitä mitään, niin pakkohan se on uskoa mitä silmä näkee. Ellei meillä sitten ole jotenkin tuunatut peilit salilla :D Semmoset linnanmäkipeilit, kaikki luulee olevansa jotain bodibildereitä :D No juh, mut siis oikeesti, muotoa on tullut ja lisää saa toki tulla ja paljon.
Ja lisää kuvaa mun hmmm… oisko nää nyt Nyyssölän asteikolla sellerit? ehkä, eli lisää kuvaa mun sellereistä :D Seuraava vihannes asteikolla oli muistaakseni porkkana, joten sellereistä porkkanaksi projekti on käynnistetty!

ETUREIDET-POHKEET JA VATSA 

-syväkyykky ATG = ass to grass, opin siis tuon ATG lyhenteen tänään Nyyssölän blogista :D 5x 6-12 
-bulgarialainen kyykky 3×8/jalka +22kg 
-hack 4×8 (ai juma) 
-pohkeet istuen 
-pohkeet seisten 
-jalkojen nostot leuanvetotangossa roikkuen ;) 3×10 ugh!

Oiskohan siinä ollut sitten tämän päivän jalkasetti, nyt kun taas ulkomuistista heitin dataa pöytään. Mutta voimaviikkoa siis edetään. Painot on kovat, ainakin mulle kovat ;) ja kyllä, mä voin rehellisesti myöntää, että mulle 60kg ATG tyylillä on kova paino kyykyssä. Ei se ois, jos tekis sen niinkuin suurin osa tekee, eli jättää aivan vajaaksi (hei mun vieressä kyykkäs just semmonen nylkyttäjä mies, mutta ehkä hänellä oli jokin syy tehdä se niin :o hope so!) Ja se on kyllä varmasti oikeesti ihan totta mitä Nyyssöläkin siinä blogissaan kertoi, että itse asiassa tämä ass to grass tyyli ottaa vähemmän polven päälle, koska silloin se liike pysähtyy just siihen, kun perse tyyliin koskettaa sun pohkeita, eikä siihen alle tai hädin tuskin just 9 kympin kulmaan, jolloin tosiaan se paine tulee suoraan polveen kun liike pysäytetään siihen. Aivan loogista kun asiaa ajattelee. Eli semmonen nylkyttäminen siis todellisuudessa ottaa kovemmin polven päälle kuin alas asti kyykkääminen. Tosin onhan sen laskeutumisen oltava hallittu, ettei rysäytä raudat olalla persettä maahan, jolloin varmaan voi sieltä polvestakin kuulua poks :D No mutta koulukuntia on monia. Yksi ystäväni väittää kivenkovaan, että koko kyykky pitäisi kieltää laissa, että niin sanovat ortopeditkin :o jaa no ehkä sitten jos ja kun olet jo onnistunut hajottamaan polvesi, niin joo, ehkä ei kannata kyykkäillä, se on totta se. 

Kunnon jalkatreenin päälle maistui salde. Tuli sitten vähän fillaroitua nääs ja ruoat piti käydä hakemassa ihan S-Marketista :D mutta siellä voi tehdä hyviäkin valintoja, jättää ne olutmakkarat sinne hyllyyn :D hih. Mutta siis joo, tämä kanasalaatti oli vallan maistuva. Välipalaksi valitsin vielä kolmioleivän ja olihan mulla Gaenomaxia pakattu kassiin. Normi palkkari salin päälle ja jäätelö pahimpaan hikeen, ei huono. Kesä!
Voi mikä suloinen putte löytyi Haltialan kotieläintilalta. Suosittelen ehdottomasti käymään paikan päällä jos täällä liikutte. Siellä on kiva kesäkahvila ja käsittääkseni pitkin kesää tapahtumiakin. Elukoitakin saapi pällistellä ihan ilmatteeksi. Eihän niitä siellä nyt vallan kamalasti ole, mutta kuitenkin. Aitoa maaseutua, nättiä luontoa, kahvila ja ihana kesäinen tunnelma.
Söpö, mä en ehkä kestä!
Kaverimme Kalkkuna. Ei nyt niin esteettisesti kovin kaunis, mutta liikuttava silti :)
Ja vuohi, joka ei millään meinannut malttaa posee mulle, mutta sain kuitenkin napattua kohtuu kuvan :)

Haltialasta matka jatkui Tammistoon ja siellä Giganttiin. Juh, mentiin tsiigailee niitä kameroita ja joo :o mukaan tarttui sitten tällainen:

Mun uusi lelu :) Kyllä nyt passaa kuvata ;) Varmasti mulle riittävä ja tarpeeksi pätevä vehje.

Kotona olin vasta seitsemän jälkeen, joten jos tässä nyt ihan alkaa laskemaan, niin joo-o, semmonen ainakin viisi tuntia liikuntaa tälle päivälle. Ei huono saldo sanottakoot niin :) Nyt pitäs vielä aktivoitua tässä illan aikana sen verran, että mietin mitä otan huomenna risteilylle mukaan. Hiuksetkin pitäs vielä värjätä :o Eli siis olen lähdössä mun bestiksen kanssa ansaitulle risteilylle. Tiedossa on siis huisia menoa :) jei! Mutta että nyt toivotan teille kaikille mukavaa tiistai illan jatkoa ja ollaan kuulolla. Hei ny!