09082012 torstai: jalkatreeni

Voimaviikko jatkuu. Tänään treenailtiin jalat. Uuu jee. Viime treenistä just ja just palautuneena kaivan vissiin taas verta nenästäni, sillä tänään ei tietenkään annettu tuumaakaan periksi. Siitäkään huolimatta en antanut itselleni helpotuksia vaikka takareidet tuntuivat tosi kireiltä. Kokeilin aina ensin vähän kevyemmällä liikkeen, jotta sain tuntumaa sinne takareiteen. En nyt ollut kuitenkaan sillä tuulella, että olisin halunnut reväyttää reiteni. No kaikki sujui hyvin ja jalkaprässiäkin sain turattua 120 kilolla ja yhden jalan prässi lähti 60 kilolla. Kyllä tästä vielä jotain tulee ;)

Tämä kuva on Korkeasaaren reissulta heinäkuulta. Voitte arvata kumpi olen minä :D hih. Saatan ripotella näitä kesäloma kuvia tänne pikku hiljaa. En jaksa tehdä mitään megalomaanista postausta kesälomastani kuvineen ;) Eihän sitä jaksais erkkikään lukea :D Taas oli samoja naamoja salilla, yllätys. Ja mulle kävi jotain erikoista :o Onnistuin nimittäin hävittämään saliohjelmani. Se on kyllä edelleenkin mysteeri mihin se katos. Kiersin tyyliin koko salin läpi, niiltä osin missä olin ollut. Ei löytynyt. En kyl keksi mitään muuta kuin että joku on napannut sen :/ hö, kävin kyselemässä vastaanotostakin, että onko joku tuonut sinne saliohjelmaa, mut ei ollut :( grah. No onni onnettomuudessa, saan tulostettua sen kyllä netistä, ohan se mulla tallella tietenkin ;) ja joku onnekas sai sitten hyvän viisi jakoisen treeniohjelman käsiinsä, tosin tuskin se ihan täysin aukeaa sille joka sen ehkä otti :D Tänään sai taas ihastella salilla oikein treenamisen huippusuorittamista :D Yks mimmi (tais olla kaverukset liikenteessä) istui reiden lähentäjä laitteessa jalat ristissä, MP3 soitin kädessä ja tuijotti tyhjä katse naamallaan jonnekin kaukaisuuteen. Tietty pakelit oli kohillaan ja tekoripset ojossa ;) Kyllähän sitä kehtaa sitten leuhkia kaveripiirissä kun tuli käytyä taaaaas salilla, uhhuh ;) No ei kait siinä, kukin tyylillään, mutta kyllä sitä istuskelua voi harrastaa vaikka tuolilla tai penkillä tai sohvalla (nämä kaikki löytyy meidän salilta ;) ). On hirveen mukavaa kun jengi istuu noissa laitteissa, varaa niitä sitten ihan turhaan. Ei siinä, että olisin edes halunnut kyseiseen vehkeeseen, mutta ehkä joku muu olisi voinut halutakin. Tosin jos mä olisin halunnut siihen, mä oisin mennyt kysyy ihan pokkana ”Meneex viel kauan?” :D No jah, summasummarum, treeni kulki hyvin. Leveä kyykkykin onnistui mun mielestä oletettua paremmin. Mähän olen kehunut olevani ihan paska kyykkääjä ja penkkaaja… joten en lähde kauheesti hehkuttaa kyykkyäni :D mut itse olin tähän päivään ihan tyytyväinen. Mä oon vaan niin helvetin varovainenkin, kun pelkään että jään niiden painojen alle. Ja mullahan on tuossa oikeassa jalassa hermovaurio (seli seli, mut oikeesti on!) että varmasti sekin vaikuttaa jonkin verran. Olen itse huomannut, että yllättäen vasen jalka on mulla vahvempi, joten jotain tekemistä sillä hermovauriolla ihan varmasti on :/ ihminen kun on vammanen, se on sitten :D mutta siis onnekseni voin kuitenkin todeta ja olla iloinen siitä, että olen oikeastaan ihan terve, lukuunottamatta pientä kremppaa, mutta mitään niin vakavaa ei ole että siitä olisi kauheasti ongelmaa. Siitä siis iloitsen :) Vetää aina vähän hiljaiseksi, kun näkee ihmisiä, joilla on ihan oikeasti jokin fyysinen vamma mikä on haitaksi. Tänäänkin salilla oli kundi, jolla on toinen jalka proteesi. Joten mä olen ihan hiljaa nyt mun hermovauriosta :o Jos vaikka huomenna tuntuisi jaloissa tämän päivän tekeminen, niin olen tyytyväinen. Vähän vois vähemmän tuntua kuin kesäloman jälkeen :D Huomenna ois sitten taas treenipäivä ja perjantai. Ah. Kaksi viikko duunia takana ja hyvinhän sielläkin sujuu. Olen taas niin maanisessa vaiheessa tässä elämässä, että olen saanut korjattua meidän poran (hammasporan ;) ) ja toimenpide valaisimen. Nii-in, siinä on kuule meidän naapurille miettimistä (meidän kanssa siis samoissa tiloissa toimii nimeltä mainitsematon yritys, joka hoitaa meidän laitehuollot). Naapuri ei ole saanut kuluneen vuoden aikana aikaiseksi sitä poran korjaamista, eikä lampun huoltoa, joten minä tartuin tuumasta toimeen ja tein sen itse. Siitä hyvästä olen tienannut meidän tohtorilta jo kaksi viini pulloa :D jos vaikka joku päivä kehtais vähän maistaakkin. Vielä ois ilma-vesiruiskun tiivisteen hankinta. Yllätys, että naapurilta ei löytynyt siihenkään apua ;) haha. Mutta pientä miesten kyykytystä oli tänään ilmoilla, kun menin lainaamaan sieltä ruuvimeisseliä siihen lampun huoltoon, niin ukko tuli paikalle ite pyörittelemään sitä lamppua ja totesi, että tämä on kyllä tosi hankala, mun pitää mennä hakee ohjekirja. Sillä välin kun se haki sitä kirjaa mä olin purkanut jo koko lampun :D ja siinä vaiheessa kyllä huomasin, että otti vähän ukon egon päälle. Se iski mulle meisselin :D käteen ja sano että hän sanoo nyt irti itsensä tästä projektista. Alle puolessa tunnissa oli purkanut, puhdistanut ja kasannut sen lampun… ilman ohjekirjaa :D haha! Eli se siitä sitten. Seuraavaksi se hiplasi meidän poraa ja kysy, että mites tän kanssa. Totesin, että mä korjasin sen ;) ”Ai miten?” no kerroin sitten että miten :)