09102012 tiistai; olkapäät ja ojentajat

Iltaa iltaa :) Kotona ollaan. Kiire päivä / ilta takana, uhhuh. Töistä pikasee kodin kautta salille. Kotona odotteli koirat ja tietty pikkuneiti kaverinsa kanssa. Minähän loihdin, kunnon äiti kun olen ;), tytöille pikasesti ruokaa ennenkuin lähdin kiitolaukkaa salille. Joskus tämä arki kyllä vaatii aikamoista organisointi kykyä. Sen lisäksi että päivät ovat hyvin aikataulutettuja, pitää myös kyetä tekemään monta asiaa yhtä aikaa. Oikeastaan ainut hetki jolloin keskityn täysin vain yhteen asiaan on salilla. Silloin treenaan ja muut asiat saavat odottaa. Mutta esimerkiksi kun kiidin salilta kotiin tossa kuuden jälkeen illalla, hoidin taas monta asiaa samaan aikaan :o Kehotin tyttöjä ottamaan selvää koska toisen pikkuneidin pitää mennä kotiin, eli soittamaan isälleen… laitoin makaroonit kiehumaan ja paistin pannun kuumenemaan, imuroin… kävin suihkussa ja jatkoin lennosta ruoan valmistusta. Eli toisin sanoen, tässä tultiin taas siihen, mihin miehet ei pysty… tein kolmea jopa neljää asiaa samaa aikaan 1. siivosin, 2. laitoin ruokaa 3. kävin suihkussa ja 4. pidin huolen että tytön likkakaveri lähtee ajoissa kotiin ;) Niinpä… arki on ihanaa!

Mutta onneksi tämän niin ah seesteisen arjen keskellä on se oma aika, nimittäin punttitreenit. Yes, jotain ihanaa tässäkin elämässä ;) hih. No juh, vitsi … mutta ei nyt ihan kokonaan. Kyllä salitreeni on mun elämässä ihan varmasti top vitosessa… ja siellä kärkipäässä. Juu-u… hyvin tärkeä asia siis.

Tänään veivasin olkapäitä ja ojentajia. Jotensakutensa tähän malliin tänään:

-verkka crossilla
-pystypunnerrus smith (55kg max x6, olen aika tyytyväinen ;) ), pyramidisarja 40kg aloitus, siitä siis nostot 55 kiloon
-viparit sivulle istuen kp (rest-pause)
-pystysoutu (rest-pause)
-ranskalainen punnerrus kp (rest-pause)
-kapee penkki (45kg, ihan ok :o)
-ojentajat taljassa (rest-pause)

Sitten M:n ohjausta, laitoin tytön koville mm. kyykyssä ja prässissä. Toivoa saattaa että huomenna tietää tehneensä ;) siihenhän tämä sadisti luonne pyrkii :D Toisaalta en ole yhtään hellempi itseäni kohtaan, joten tervettä masokismia löytyy myös :) Kyllä tänäänkin tuli irvisteltyä siihen malliin salilla, että siitä oli seksikkyys kaukana :D so? Ei vois vähempää kiinnostaa miltä näytin, kuhan fiilis on hyvä treenin aikana ja sen jälkeen… ja vähän ennenkin :) ja niinhän se noin pääsääntöisesti onneksi onkin :)

Illan kevennys kuva :D Meidän pikku ukko Pentti eilen illalla juuri heränneenä. Voiko koira olla enempää juuri heränneen näköinenkään? No eipä juuri voi :) Mä niiiiiin nauroin ihan vatsa kippurassa ja ymmärtänette varmaan miksi :)

Että näin tänään. Mukavaa illan jatkoa kaikille. Mukavaa että jaksoitte lukea tänäänkin :)