10 päivää!

Hola hola! Täällä ollaan. Huh, työpäivä ja treenilöiset takanapäin. Kotisohva tuntuu yllättänkin mukavalta tällä hetkellä :) Vielä kaksi duunipäivää jäljellä ennen kisoja ;) Huominen ja maanantai. Sitten voin keskittyä ihan täysin tulevaan. Kyllä muuten on ollut ehkä parhaimpia ideoita ikinä säästää talviloma tähän kisatohinan tienoille :) On nimittäin kuulkaas ihan pikkasen paljon kaikkea touhuttavaa.

TÄNÄÄN tuli treenattua SELKÄÄ – TAKAOLKIA JA HIEMAN HAUIKSIA salilla :) Käytin erikoistekniikoina restpausea ja huippusupistuksia. Aikasta palavaa tunnetta sain aikaiseksi latseihin. Yllätyin itsekin, että treeni kulki niin hyvin ja sain loistavaa tuntumaa aikaiseksi. Takana oli kuitenkin duunipäivä, jonka jälkeen olin aika koomassa. Töissä ei totta tosiaan pitänyt kiirettä, joten aloin jumittaa jotenkin ihan totaalisesti. Tuntui, ettei ajatuksetkaan juokse pollassa, ainakaan kovin kirkkaina :o Huomaa, että dieetin loppumetreillä ollaan :D Mutta en mä valita! Mä olen jaksanut tosi hyvin tähänkin asti ja jaksan vielä nämä viimeiset päivätkin. Ei huolta siis :) Askel voi painaa, mutta fiilis on silti hyvä. Kyllä nimittäin pikkasen tuntui jalat raskaille, kun jouduin juoksemaan dösikselle duunin jälkeen :D Tuntui, ettei vaan jalat kulje, ei sitten millään :D Ihan absurdi olo kyllä ;) Mutta hei, mä kerkisin siihen bussiin ;)
Eilen oli sitä tumppujumppaa Solanassa :) Tapasin tosiaan Sallankin (valmentajani) joka halusi nähdä mun kondiksen jälleen, kun paino romahti reilusti kun viimeistelyt aloitettiin. Kunto on kuiva ja kiree, mutta nyt vielä hieman tuunattiin, toisinsanoen boostattiin mun ruokavaliota. Lihaksia täytetään nyt oikein urakalla :) Vaikka semi tyhjänä eilen hinkkasin tassuja, niin aika jäätävät paineet sain kuitenkin aikaiseksi. Lämmitti niin mieltä, kun Salla tuli kehasemaan, että on niin hieno katsoa muo :) Kiitos <3
Hauiskääntöä olkapää laitteessa. Toimii! Sami Maaniemi esitteli tämän laitteen multiominaisuudet videolla, joka  löytyy Solana Fitness Centerin sivuilta ;) Jos saliltanne löytyy tämä laite, niin ei muuta kuin kokeilemaan. TAAS kerran, vain mielikuvitus on rajana. Tosi bodarin voikin tunnistaa siitä, että hänet saattaa löytää mitä ihmeellisimmissä asennoissa erinäisissä laitteissa :D Ei ne olekaan niitä amatöörejä ”jotka eivät tajua miten totakin laitetta käytetään” haha.
Treenin jälkeen evästä kahvihuoneessa. Kyllä se maistuu … Einillekin ;) Ja sitten kevyttä läppändeeruksen heittoa ja kohti kotia ottamaan lepoa :)
Ja hyvää huomenta kuva tältä päivältä kun duuniin saavuin :)

Että näillä fiiliksillä viedään tämäkin viikko päätökseensä. Jännitys nousee kohisten. Tänään poikkeuksellisesti aloitin treenit harjoittelemalla neljäsosakäännöksiä ja t-kävelyä ;) Nyt sitä hiotaan ja hiotaan ja hiotaan ihan viimeiseen päivään asti ;) Se on vissi! Kroppa on kondiksessa, niin hyvässä kuin se voi olla mun lihoilla ;) joten esiintyminen viilataan nyt kondikseen. Sitten vain antaa flown viedä ja toivotaan parasta :) Ei se auta kuin painaa eteenpäin hymy korvissa! Asenne ystävät kalliit, asenne :)

HEI NY!