10022012 perjantai: selkä-haukka

Nonnih, tulihan se perjantai sieltä. Jee jee. Edessä viikonvaihde ihan kotosalla, oman pikku emännän kanssa :) Voiskos sitä nyt sitten paremmin aikaansa kuluttaa. Tietty salitreenejä unohtamatta. Tyttö olikin ihana kun katsoi meidän seinäkalenteria ja muistutti muo siitä, että mulla on ensi viikolla jalkatreeni valmentajan kanssa :) Kiva että joku muukin ottaa tosissaan mun harrastuksen ;) hih.

Tänään oli vuorossa selän treenausta ja haukkaa. Selkähän mulla on vissiin aika vahva, haukkaa ei voi koskaan olla liikaa ;) ei kyl selkääkään… ei kait mitään!!!!!! Ainakaan sitä pelkoa ei ole, että ihan liian isoksi pääsis vahingossa kasvamaan ;) Mut hei WUHUU mä alan tuntea itseni jo urheilijaksi, sillä tänäänkin yksi mies alkoi haastattelemaan muo, että mitä lajia mä treenaan? Hihhei! Siis jotain jo näkyykin, kun jengi alkaa kyselee. Se vain siinä totesi, että kohtuu kovat painot sulla on (hauiskäännössä, ok, haukka on mulla aika vahva, vaikkei ehkä siltä näytä ;) ) , että oot tainnut jonkin aikaa käydä salilla, että sen huomaa :) Kerroin mitä harrastan ja mikä on tavoite, niin siinä sitten hetki tuli turistua niitä näitä ja sekin halusi kokeilla mun tyylillä tekemääni hauiskääntöä taljassa :) Kivaa kun tulee tuollaisia hyvänpäivän tuttuja lisää salille. Ainahan se on mukava kun voi jokusen sanan jonkun kanssa vaihtaakin, vaikka mitään paskan jauhantaa en harrasta enkä halua harrastaa. Salilla treenataan ei jauheta kakkaa ;) heh. Sitten näin mun entisen duunikaverin. Hänen kanssaan nyt on aina juteltava jos satumme törmäämään. Hän on sellainen tosi simpsakka nainen, aina urheillut paljon, lähinnä voimistellut ja hänen kropastaan kyllä sen näkeekin. Tosi nätti nainen, ollut aina!!!! Hän sitten kyseli, että miten mun prokkis etenee ja koska on kisaamis ajankohta. Eli siitäkin tuli sitten turistua hänen kanssaan. Nyt on pakko sanoa, että enää ei voi vetäytyä, kun alkaa olemaan aika lailla julkista tietoa että olen aikeissa kisata vielä tässä lajissa :D :D Nyt ei anna luonto periksi. Tietty jos tulisi jotain fyysisiä esteitä, niin se on eri asia, mut kantti ei saa pettää, siitä on pidettävä huoli!

Tänään siis näin:
-viparit takaolille
-mavea
-kulmasoutua
-ylätaljaa
-haukkakäännöstä
-vipareita sivulle (olkapäiden aktivointia)
-jalkojen venyttelyä :)

Noista edellä mainituista vähän eri variaatioita, esim. haukastakin kolmea eri tyyliä ;)

No mutta siinäpä tämän päivän treenit pähkinänkuoressa :) Hyvin kulki ja fiilis oli loistava :) Töissäkään ei ollut turhan rankka päivä, mitä nyt piti saatella duunikaverin koira viimeiselle matkalle joten se ei ollut kovin mieltä ylentävää, mutta sellaista tämä on, ei voi mitään… se aika tulee lemmikille kuin lemmikille. Eihän siihen voi valmistautua oikein kunnolla mitenkään, tuntuuhan se pahalta, mutta toisaalta tässä duunissa oppii jotenkin siihen suhtautumaan järkevästi, eikä tule sellaista hysteeristä kohtausta kun lemmikki kuolee. Kokemusta on, itse pakkasin oman noutajani jätesäkkiin ja kannoin duunin pakastimeen, eihän se kivaa ollut, mutta elämä on.

Jeps, mut nyt alkaa laatuaika pikku emännän seurassa. Kuulemiin. Treeni-intoa kaikille!