10032011 torstai; ugh, salia

Terkut salilta jälleen. Tänään oli aika jalkapainotteinen päivä. Ah, kyllä tuli laitettua käpälät koville ;) Tänään tuli tehtyä mm. tällaista:

– reiden ojennus 80kg 3×12
– jalkaprässi 120kg x 15 110kg x 12 kumpikin jalka erikseen 50kg nopeet 15 toistot 70kg x15 kumpikin käpälä siis erikseen. Vielä lopuksi reipas 100kg:n toistot 14. Ah! ja Ugh!
– väliin ojentajat taljassa 30kg x 15 30kg x12 25kg x 15
– takareisi-pakara maaten 40kg 3x 12-15
(välillä juomapullon tankkausta ja jäin suustani kiinni frendin kanssa pukuhuoneessa :D niin naisellista… puuuh!)
– ojentajat TG:ssä 41,kg x 15 45kg x15 41,5kg x 12
– haukkarit ristikkäistaljassa 7,5kg x10 hidasta 10 nopeeta 12,5kg 10 hidasta 10 nopeeta 8kg 10 hidasta 10 nopeeta, uh!
– ojentajat penkistä punnertaen 2×20
– tämän jälkeen olikin helvetin hieno veto alkaa vapailla painoilla punnertaa penkistä, voin kertoa, että 30 kilookin tuntu vittumaiselta :/ joten siirryin suosiolla TG:n laitteeseen punnertaa, siinä sain vielä ihan sarjoiksi luettavat punnerrukset tehtyä 30 kilolla ja vielä 25kilolla

Että semmosta settiä tänään. Kyllä voin kertoa että pikkasen tuntu jaloissa ja niin ikään myös käsissä. Nyt jos ottais ihan järjen käteen ja viettäis huomenna lepopäivän. Ois muutenkin kiva viettää tytön kanssa laatuaikaa, mutta toisaalta…tästä päästäänkin sitten seuraavaan aiheeseen.

Siitä asti nimittäin kun olen ilmoittautunut sinkuksi, on ollut enemmän kuin tarpeeksi kysyntää ja vientiä illanistujaisiin :o Mä en ole kuitenkaan ollut pitkiin pitkiin aikoihin mikään kova bilettäjä … mutta no, tää on sosiaalisen elämän muoto. Ja kuinka ollakaan, myös nyt perjantaina muo ruinataan ulos :D En kyl tiiä … ei kyl oikeen nyt kykenis :D Katsoo nyt… tekis kyl ehkä enemmän mieli aloittaa lauantai päivä salilla ;) Mutta onneksi en kärsi kroppani kanssa mistään ”paino-ongelmasta” (mitä nyt massaa tulee koko ajan lisää :DDDD wah!) niin ei ole mitään pakottavaa tarvetta runttaa naama irvessä mitään viikkotreeniä läpitte. Niin kyllä sitä kaiketi saa olla ihan iloinen ja onnellinen siitäkin, että ei ole koskaan onnistunut lihottamaan itseään ihan mallittomaksi. Mulle paino ei koskaan ole ollut ongelma, ei sen kummemmin, kuin se on aina naisille :DDDDD Mutta tällä hetkellä muo ei vois vähempää itse asiassa kiinnostaa mitä puntari näyttää, sillä tärkeämpää on se mitä peilistä näkyy. Viimeksi kun mut on punnittu olin 69kg ja no edelleen 181,5cm pitkä :D Näillä mennään. Enkä ole itse asiassa jaksanut liioin myöskään miettiä mitä suuhuni pistän. Jos tekee mieli syödä suklaata, mä syön. Itse asiassa, mulle on joskus naureskeltukin (silloin joskus villeinä vuosina, kun muo EI todellakaan kiinnostanut mitä mä suuhuni pistin, söin esim. töissä tortilla sipsejä ruoksi, pullaa välipalaksi jne.)että miten helvetissä sä voit olla noin hoikka kun syöt tollasta shittii. No nii-in… miten, ehkä se on myös geeneistä, en tiedä, mutta totuushan oli kuitenkin se, että ennenkuin aloin tämän treenaamisen tosissani, niin mun rasvaprossa oli huomattavasti korkeempi, paino lähes sama. Nyt tilanne on kuitenkin niin, että rasvaprossa huitelee hyvinkin siellä kahenkympin tienoilla (joka sekin on musta vielä liikaa, ääääääw!) ja paino on aika tavalla sama. Mutta näkeehän sen tällä hetkellä kropasta, että läski on korvattu lihaksella ja siitä olen helvetin tyytyväinen. Edelleen treenaus jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Pyrkimys on saada mahdollisimman lihaksikas kroppa niillä tiedoilla ja taidoilla mitä itse omaan ja jos sitten vielä haluan siitäkin petraa, niin on kyllä käännyttävä ammattilaisen puoleen :DDDD njäh!

Sen verran on tosiaan tässä yläkroppakin levinnyt, että tuo talvitakki joutaa ensi talvena telakalle, jos tätä tahtiin kasvetaan. Sillä mä en kerta kaikkiaan taivu enää ton takin kanssa laittamaan kenkiä kunnolla jalkaan, vaikka mulla on alla vain ohut paita :o :D No ja ei kyl haittaa lainkaan, tähänhän sitä pyritään :)

Mutta nyt lesoilut sikseen ;) Mä lähden ihan just kuskaan koiria pihalle… sitten kaiketi nukkuu ja huomenna pitäs viedä bilikka huoltoon, pöh. Töissäkin ois käytävä ja no siitä illasta en vielä sano mitään, sillä… en tiedä vielä mitä teen ;) Et näin. Oikein mukavaa vkonloppua för alla jos ei tässä nyt palailla astialle viikonlopun aikana. Treeni-iloa.