10072010 lauantai päivä

Ihana kuuma kesä! Tein pienen retken lampemme rantaan meidän pikkukoiran kanssa. Kävin ostamassa kaksi litraa herneitä ja pähkinöitä evääksi. Mukana oli luettavaa, paaaaksu paaaaaaksu Ihmisen Anatomia ja Fysiologia kirja. Sain silmää käsittelevän osuuden tahkottua läpi. Mielenkiintoista.

Aurinko paisteli täydeltä terältä. Itse suojauduin jo kotoa lähtiessäni aurinkorasvalla. En aijo polttaa itseäni, en todellakaan. Pidin myös huivin tiukasti päässäni aurinkoa ottaessani. Samaten kasvojani peitti mun Puman suuren suuret aurinkolasit. En halua antaa auringon vanhentaa silmien ympärysihoa! Kyllä sitä nyt ollaan niin tarkkana kun ikää on karttunut jo kolkytä + :D

Pikku blondi koirani viihtyi myös hyvin lammen rannalla. Valitsin sellaisen paikan, että hän pääsi varjoon niin halutessaan. Siinä hän kelli ja pureskeli keppejä. Myös herneenpalot kelpasivat maisteltaviksi, pähkinöistä puhumattakaan! Siinä auringon lämmittäessä meitä, trimmasin myös hieman pientä karvapalloa. Kampasin sen turkin ja leikkelin varvasvälikarvoja. Pikkukoira antoi oikein nätisti käsitellä itseään, silmät kiinni painettuna se makoili kyljellään mun siistiessä sitä :) Se on niin kiva koira. Laatuaikaa kahdestaan. Joskus on hyvä olla vain keskenään yhden koiran kanssa. Se tekee koiralle hyvää. Ison pojan jätin ihan siitäkin syystä kotiin, ettei se olisi viihtynyt tuossa kuumuudessa. Whipukka neiti jäi pitämään hänelle seuraa :)

Meillä oli oikein ihana iltapäivä rannalla. Viihdyin hyvin ”yksiksein”. Tekee niin hyvää taas. Nyt kello rientää jo sen verran pitkällä illassa, että minä lähden koirien kanssa iltapissalenkille. Huomenna olisi tarkoitus käydä juoksemassa ennenkuin pikkuneiti kotiutuu isältään :) Eli hus hus, nukkumaan nyt. Hmmmm… jos sitä vaikka lähtiskin ensi vkolla syömään… ei sitä tiiä… multa kysyttiin, että mihin haluan mennä :D Toisaalta, kun mietin ensi vkon ohjelmaa…niin missä helvetin välissä mä muka mihinkään taas ehtisin????? Maanantaille olen jo varannut pro pyöräilytunnin, tiistaina whipukan kasvattaja kosiskelee meitä radalle, jos tiistaina en urheile, niin keskivkona on jo pakko… no torstaina sitten ehkä?!?!?!?!?!? No mutta suunnitella aina voi, sehän se yleensä hauskinta onkin ;) Nyt mä lähden ulos koirien kanssa ja sit nukkumaan. Good night!