10082010 tiistai; jalka- ja vatsatreeni

Kiirettäkö? Mullako? No joo, todellakin. Tuossa aamupäivällä kysäsin tytöltä, että mitäs jos lähdettäis jumppasalille. Vastaus oli selkeä ”JOOOOOOOOOO!” Olin jo tsekannut, että lastenhuone oli auki, joten tiesin, että voimme mennä :) Nyt salilla on palattu taas syksyohjelmistoon, joten lastenhuonekin on joustavammin auki, jei! No ei kun treenikassin pakkaus ja menox :)

Salilla oli vuorossa jalka- ja vatsatreeni. Jeah! Ohjelmahan menee näin:

-lämmittely crossi 7min.
-pohjeprässi 55-60kg x 15 x 3 (huom! 5kg painonkorotus :D tuntui niin keposelta!)
-reiden ojennus 60kg x 15 x 3 (toistot menee suht kivuttomasti, joten edessä lienee painon korotus?!?!?!)
-reiden koukistus 45 kg x 15 x 3
-vatsarutistus 50kg x 15 x3 (tänään suht kevyt, varmaan nostan 55kg:n jo ens kerralla!)
-kylkirutistus kelkassa op. + 10 kg x 15 x 3
-kyykky 25-30kg x 15 x 3 (jei 5kg nosto! hyvä minä, kyl tää tästä lähtee!)
-pakara, takareisi TG 40kg x 15 x 3
-jäähdyttely crossi 7min.

Tänään jäähdyttely oli tosiaan tuon 7 min 20 minuutin sijasta, sillä ensinäkin a) en halua ”seisottaa” tyttöä leikkihuoneessa ihan överisti, vaikka hän siellä viihtyykin ja b) mulla tulee jo nyt kiire töihin :D kuten aina kun on iltavuoro.

Muutenkin tämä aamupäivä on ollut lennokas heti siitä asti kun olen herännyt. Vein kotimatkalla (salilta) tytön vaarin luokse, josta mummin mies tulee hakemaan häntä klo 13, joten tyttö ei ehdi vaarilla kauaa hengailee. He lähtevät Tammelaan moikkaamaan isoisovanhempia ja siitä sitten mummin mökille :) Tytöllä on siis tiedossa mukavat pari päivää. Itse ajoin tankkaa auton, että pääsen töihinkin, äkkiä himaan, treenikuteet pesuun, eväiden tekoon ja nyt pikainen päivitys, ettei mitään vain unohdu :D Ihan just koirien kans pihalle… ja töihin. Hittolainen, en ole ehtinyt syömään juurikaan mitään, mitä nyt protskujuomat salilla, hyi muo. Mutta onneksi on töihin sentään hyvät eväät, että eiköhän tässä päästä johonkin balanssiin. Kiire on kiire ;)

Eipä tässä muuta. Kuulemisiin :)