10092010 perjantai; käsi- ja selkätreeni

Töissä oli harvinaisen rauhallinen päivä. Aluksi näytti jopa siltä, että joutuu tekemään hommia :D heh, mutta sitten tilanteet eli sen verran, että parikin toimenpidettä peruuntui, mikä tietysti oli sinällään kurjaa. Toisaalta oli kerrankin kiva päästä syömään lounasaikaan :) Joskus se on meillä mahdoton tehtävä :o No mutta rento työpäivä, ei voi valittaa. Kivaa oli, naurua piisasi jälleen ihan riittävästi :)

Töiden jälkeen oli hetkellisesti sellainen olo, että hittolainen, tänään on treenivapaapäivä. Kotona sitten kuitenkin tuli sellainen olo, että hitot, tahtoo salille. Siellä ei vaan ollut tänään lastenhuone auki :o… ehdotin tytölle, että haluisko hän mennä mummolaan, mutta likka halusi jäädä kotiin. No mikäs siinä, jos kerran tahtoo. Sovittiin sitten, että hän jää kotiin. Onneksi on kännykät olemassa, pystyimme soittelemaan toisillemme :) Mikäs hänellä täällä hätänä olisi. Koiratkin on seuraa pitämässä, ei ainakaan ole yksinäistä. Eihän mulla tollaiseen salireissuun mene kuin se puoltoista tuntia kaikkinensa, ei se nyt niiiiiin kauheen pitkä aika ole.

Tänään tein vähän muunneltua ohjelmaa. Oli sellainen fiilis, et nyt jotain muutosta peliin :) Tein sitten tällaista:

– viparit sivulle 3×15
– pystysoutu 3×15
– ojentajat taljassa 3×15
– ylätalja TG 3×15
– hauiskääntö penkissä 3×11-15
– penkkipunnerrus 3×15
– vaakasoutu taljassa 1×15
– vaakasoutu TG 2×15 (halusi kokeilla taas vähän muutakin!)
– hauiskääntö taljassa 3×15 (tytön mummi tuli tässä välissä juttelee, käydään samalla salilla :D)
– dipit +5kg 3x 10-15 (kutakuinkin jos oikein muistan ;) )

Lämmittelyt ja jäähdyttelyt crossissa noin 7 min. Meillä oli kuntosalilla jotkut päivät, eli sali esittelyssä. Tarjolla oli kaffetta ja bullaa… minä otin kiitos vain kahvin treenin jälkeen ja korvapuusti lähti kotiin tytölle tuliaisiksi :) Eli ei sorruttu vieläkään :D hihhei. Saunan lauteille ottamaan kunnon löylyt ja taas protskujuomat naamariin.

Kaupan kautta kotiin. Oli pakko käydä ostaa jäävuorisalaattia lisää. Samalla tarttui taas vähän rahkaa ja mehukeittoa mukaan. Tytölle ostin suklaarusinoita :)

Sitten muutama kuntokuva. On vaan niin sairaan vaikeaa, jos lähes mahdotonta ottaa itsestään kuvia :o tässä taas muutama ”vessanpeilikuva” hah :D Mutta kyllähän noista nyt jotain näkee.

Ehkä siellä jotain pattia on havaittavissa :) ainakin haluan nähdä niin ;) No treeniä treeniä, kyllä siitä vielä hyvä tulee.

Mutsikin pyysi muo sunnuntaina tytön kanssa ulos syömään. Jaa-a, minä tylsimys ilmoitin, että vielä on viikko tiukkaa dieettiä edessä, joten ravintolaruokailu ei ikävä kyllä passaa :o Hmmm… mutsi oli tietty ihmeessä, että minkä takia sä diettaat. Nii-in, aina näiden kysymysten edessä, puuh. No pikainen vastaus, kuuluu mun treeniohjelmaan ;) Sitten tuli kysymys, että mihin mä oikein tähtään. No siihen sitten vastasin, että bodyfitnesstä omaksi iloksi (mutsi ei varmaan ees tiedä mitä se tarkoittaa :D) ja että jatkot katotaan sitten tulevaisuudessa. Nyt ainakin on hyvä fiilis näin, ei suuria suunnitelmia, mutta haaveita. Katsotaan katsotaan.

Ei siinä. Mukavaa viikonloppua vain kaikille :) Minä kiitän ja kuittaan jälleen.

Yksi vastaus artikkeliin ”10092010 perjantai; käsi- ja selkätreeni”

  • Näissä kuvissa oli dieetti päällä. Hyvin huomaa sen vaikutuksen tuohon lihaserottuvuuteen. Meinannut ees itseäni tunnistaa tästä kuvasta, jos olisi joku muu kuin minä, sanoisin wow! Mutta itsekriittisenä sanon, että, nooh, ihan kiva, parantamisen varaa on edelleen :D

Kommentointi on suljettu.