10122011 lauantai; olkatreeni

Tittidii. Salilla tuli oltua jo jokunen tunti sitten. Jouduin vaan kaatumaan salin jälkeen sänkyyn, kun mut yllätti taas outo ja voimakas pahoinvointikohtaus :o Olin syönyt ihan hyvin aamulla, puuron, ennen kuin lähdin salille, yhden kupin kahvia. Salilla ei ollut ollenkaan paha olo, mutta heti treenin jälkeen alkoi vähän heikottaa ja kun pääsin kotiin, sain väen väkisin syötyä hedelmäsalaattia ja sit olikin pakko vetäytyä pilkkopimeeseen makkariin lepäämään. Käsittämätöntä. Hmmmm…

No mut salilla oli tänään olkatreenipäivä.

-crossi 8min. keppijumppaa
-vipunostot suoraan eteen -> pystypunnerrus -> alas
-sama yhdellä kädellä, lähtee vain jalkojen välistä ;)
-viparit sivulle istuen
-pystypunnerrus smithissä (eteen-taakse-eteen-taakse)
-viparit takaolkapäille ;) (tämä oli uusi liike tälleen mulle, mut toimii)
-krusifiks vatsarutistukset
-”kylkihooverit”
-vatsarutistukset TGssä
-keppijumppaa
-alakroppavenyt (ah että tekikin gutaa!)

Sitten saunaan.

Tässä Smithissä tekemässä niitä pystypunnerruksia. Pääsi kyllä mun top10 listalle lemppariliikkeissä, ehdottomasti. Mielettömän hyvä liike, me like.

Syntymäpäivät lähenee ja voi ettäs sentään, meitsi pääsee kahdeksi yöksi hotelliin :) :) :) :) Superluksusta mulle, ehdottomasti. Vähänkö mä venaan sitä viikonloppua. Kiitos vaan sille, tiedät kyllä kelle ;)

Nyt viettelemään lauantai iltaa. Kutsu kävi pikkujouluihin, mutta passaan, sillä hei ”Ei ole olemassa turvallista alkoholinmäärää!” :D Ja jos meitsi kärsii pahoinvoinnista ilman dagen efteriäkin, niin en kaipaa ollenkaan sitä dagen efter olotilaa tähän lisäksi, yöks. Näin on hyvä, sitä paitsi huomenna salille kuinkas muutenkaan ;)