11052011 keskiviikko; juoksulenkki

No ja uhhuh. Täällä ollaan siis elossa edelleen. On ollut vain sellaista säätöä tässä viime aikoina, kaikenlaista ;) hihhei, joten en ole ehtinyt / jaksanut kirjoitella. Mutta nyt kun tämä kesäkin näytti tulevan, niin pakkohan sitä on tulla vähän tänne laittaa kuulumisia.

Autoonkin sain vaihdatettua viimein kesärenkaat :o maanantaina ;) Joo-o, alko jo hävettää ajella talvikumeilla. Niin ja no, sakotkin ois varmaan rapsahtanut, jos polliisit ois pysäyttäneet :/ joten ryhdistäydyin. Siinähän sitä oli jumppaa yhdelle illalle, kun kaivoin häkkikeltsusta renkaat (rojujen alta) kannoin niitä kaksi kappaletta kerrallaan autolle. Siitä sitten vaihtaa kumeja ja sama toisto kannoin talvikumit takaisin keltsuun. Niin, voin sanoa, että hikihän siinä tuli. Aika tavalla painaa yksikin rengas, sitten kun otat niitä yhden kumpaankin käteen ja suorastaan juokset (oli pikkasen kiire) niin voin kertoa, että vähän valui hiki otsalta :D Tällaista tää on, kun yksin vastaa koko talouden ylläpidosta, siihen kuuluu myös auton huolto :( No en kyllä kaipaa miestä taloon, että ihan mielelläni teen nämä hommat ihan ite, olen se mies talossa :D

No mutta siis. Joo, töissä on ollut erittäinkin kiirettä ja erittäinkin mukavaa. Itse asiassa taas vallan lystikästä. Kesälomista ei ole vieläkään tietoa :o mikä on kyllä vähän merkillistä, mutta toisaalta mulle on yks hailee koska mun loma on, kuhan aurinko paistaa :) Viime vuonna olin peräti kaksi viikkoa lomalla joten kuukauden loma maistuu paremmalta kuin hyvältä, ah, sitä odotellessa, jeih.

No niin ja tähän päivään. Lähdin sitten lenkille, kun oli ihan sellainen olo, että hittojako tässä persettä levittämään sohvalla. Ei kun juoksureleet niskaan, tyttö jäi katsomaan piirrettyjä :) Minä kipasin sitten meidän lammen seitsemän kertaa ympäri ja punnersin parikytä kertaa siihen päälle ja keräilin tytön kanssa kilpikonnille voikukkia samalla venytellen :D Ihanaa kun tyttö kannusti muo tuossa pihalla ”Äiti, äiti, äiti, äiti” Mun muru, rakkain koko maailmassa *pus*. Matkaa tuolle lenkille taisi tulla noin kymmenisen kilsaa (kotiovelta lammelle, lampi 7xympäri ja kotiin). Aikaa tuhraantu noin tunnin, ehkä tunti ja viisi minuuttia jos tarkkoja ollaan. Eli semmonen reipas kipasu. Ihan rento iltalenkki. Nyt on kyllä voittaja fiilis jälleen. Ai niin, olenko jo kertonut, että aijotaan duunikavereiden kanssa mennä juoksee naisten kymppi? No en muista olenko, mutta tosiaan, näin olisi tarkoitus. Duuni sponssaa :D sillä meidän omistajat ovat kummatkin tosi urheilullisia, niin ne lähtee salettiin tällaiseen mukaan. Itse asiassa, kun tässä suunnittelin osallistuvani lokakuussa (en ole vielä varma) Vantaan maratonille, niin voisinkin kysyä työnantajalta, maksaisivatko he sen juoksun, jos kannan meidän firman logolla varustettua paitaa päälläni koko matkan :D Good idea! Muutenkin vois pummia sponsseja noille matkoille, ei viittis omasta lompakosta maksella niitä juoksuja :D Nooooh, äiti ja isä ovat aina varmoja sponsoreita ;)

Semmosta siis tänne. Nyt mä jäin möllii hikisenä tähän koneelle, joten pakko lähtee suihkuun. Tyttö on vieläkin keräilemässä kilppareille ruokaa, on tainnut törmätä johonkin kaveriin matkan varrella. Ei siinä… mukavaa viikkoa. Ai juu, lauantaina taitaa olla Euroviisu kisakatsomo stadissa, uuu jeah.