11092010 lauantai; jalka- ja vatsatreeni+ vähän muuta

Ai että. Tämä aamupäivä kului salilla juuri niin ihanasti kuin olin asian ajatellutkin. Oli aikaa, ei kiirettä. Sai rauhassa puuhastella,tosin kyllä ihan tosissaan,sillä tänään löyty paukkuja jotenkin normi arki-iltaa enemmän,joten ne hyödynnettiin kyllä. Sen lisäksi tein vähän ekstrana selkää ja käsiä. Treeni meni näin tänään:

-pohjeprässi 3×15
-reiden ojennus 3×15
-reiden koukistus 3×15 (vähän pökköä lisää, paino nostettiin 70 kiloon!)
-vatsarutistus 3×15 (tänään irtosi niin hyvin että sain lisätä painot 50 kiloon :) )
-jalkaprässi maaten 3×15 (tässä pääsin kans nostaa 101kg, kyllä muuten laitto puhaltamaan viimeisillä toistoilla, mutta eikös se ollut tarkoituskin ;) )
-takareisi-pakara maaten 3×15
-sitten ekstrana vaakasoutu TG 3×15
-Hooverit +10kg paino alaselän päälle 4x noin 40-60sec. en osaa sanoa, niin kauan kun polte alkoi tuntumaan jokseenkin sietämättömältä :D)
-kyykky 3×15 60kg (oletin, että ois ollut jäykempää menoa, mutta irtosi aika mukavasti tänään!)
-ja ekstrana penkkipunnerrus 3×15

Niin lämmittely crossilla sen 5 min. ja sitten jäähdyttely / aerobinen veto lopuksi, crossi 40min.

Siitä sitten saunaan nauttimaan löylyistä. Hera80 nassuun. Ja salin puolesta tuli taas kaffet. Ai että elämä voi maistua hyvältä.

Huomaa kyllä, että normi työpäiväkin verottaa voimia, ainakin voisi niin kuvitella. Tänään irtosi jotenkin niin paljon ponnekkaammin ja tosiaan noita painojakin sai lisätä ihan mukavasti muutamassa pumpissa :) Ei paha, ei ollenkaan paha. Ja vielä puntin jälkeen olin niin vauhdissa, että päätin vetää tuon 40 minuuttia aerobista siihen päälle. Venyttelyt sen jälkeen ja ei kun saunaosastolle. Matkalla törmäsin muuten yhteen parhaista ystävistäni (olen mm. hänen lapsensa kummi). Ei olla taas pitkään aikaan tavattu, joten kuulumisten vaihtoon meni tovi :D Juteltiin vähän kaikesta. Pistää taas aika nöyräksi. Ystäväni on jo parikymppisestä sairastanut MS tautia, se verottaa hänen voimiaan. Hänen tyttärellään on adhd, mikä lisää oman haasteen heidän arkeensa. Ja kuinkas muuten, hänkin on yh-äiti ja välit isään eivät nyt ole kovin hyvät. Siitä tosin voi syyttää vain sitä miestä! No mutta tämän kaiken lisäksi, hänen äidillään on todettu nyt sitten rintasyöpä, joka on levinnyt mm. keuhkoihin. Kyllä pistää hiljaiseksi. Tuollaisten uutisten edessä sitä pysähtyy ja miettii, mitkä asiat tässä elämässä ovat tosiaan tärkeitä???? No kyllä se terveys on todella tärkeä, ehdottomasti. Oli vaikea katsoa kun kaveri murtui siinä kyyneliin kertoessaan tuota asiaa. Tässä elämässä ei varmasti kukaan pääse helpolla, joskus vain tuntuu, että joillekin sitä murhetta kertyy kohtuuttomasti.

Mutta olihan iloistakin asiaa meillä puhuttavana :) ei me pelkästään synkistelty. Nyt taas kerran päätettiin, että pidetään enemmän yhteyttä. Kyllä se tästä. Niin ja sitten kun menin salille, tapasin yhden naisen, jonka kanssa ollaan käyty paljon samoilla crossi tunneilla. Hänellä oli mukanaan hänen pieni vauvansa. Hän oli juuri imettämässä pukkarissa, niin aloimme siinä rupatella niitä näitä. Tuli muun muossa keskusteltua siitä, kuinka kätevä kantoliina on aktiiviselle äidille, kuin myös kantoreppu :) Ihanaa kun alkaa ystävystymään muidenkin salilaisten kanssa!

Eli eli, yhteenvetona. Kuntosalilla taisi vierähtää useampi tunti, varmaan kolme :o Oli mukavaa, juuri niinkuin suunnittelinkin! Hyvä mieli, hyvä fiilis, hyvä kunto ;) Hei niin ja kuulkaas nyt kuulkaas. Minä varasin kehonkoostumusmittauksen torstaille ;) juu-u. Olen tässä pitkin kesää ja nyt alkavaa syksyä puhunut, että teen sen nyt syksyllä, joten nyt se sitten tehdään, taas. Katsotaan miten mimmin käy. Mä toivon, mä uskon, että selkeetä parannusta on tiedossa :) Hope so! Torstainahan se sit nähdään, nostetaan kissa pöydälle :D

Ei kun ihanaa lauantaita. Minä ainakin nautin täysillä!