11092012 tiistai; rinta ja olat

Iltaa. Tänään on ollut taas sutina päivä. Duunissa homma onneksi sujui kuin tanssi. Huomista klinikkakokousta odotellessa.

Töistä paahdoin taas talla pohjassa salille. Kyllä tuo sunnuntainen kisojen katselureissu toi taas aimo annoksen motivaatiota. Tosin en mä nyt väittäisi että mun motivaatiossa kauheesti ois ollut vajettakaan. Kyllähän sitä löytyy, mutta lisäpotkua kyllä sain, eikä ihme kun katselee näitä tyttöjä!

BF sarjan +168cm kuusikkko!

Aivan upeita mimmejä! Heitä riitti paljon ja koko päivälle. Kyllä ovat mimmit tehneet työnsä kunnolla :)

Kisahumussa :D
Jutta! Kiva oli nähdä ”tuttuja” eli henkilöitä joiden blogeja seuraan, lavalla :)
Johanna! Johannahan nappasi BF +168cm SM kultaa! Hyvä Johanna!
Omien sarjojensa voittajat!
Tytöt edestä ja hyvältähän he näyttävät!
Tytöt takaa.

Kuvia on niin paljon, että tähän postaukseen valitsin vain muutaman :) Mitäs mä sitten itse tänään salilla väkersin ;) ?
-verkka soutulaitteella
-viparit sivulle kp
-pystypunnerrus kp
-viparit sivulle yksi käsi kerrallaan kp
-viparit laitteessa -pystysoutu
-ristikkäistalja yläviistoon
-ristikkäistalja alaviistoon
-vinopena
-pull over kp
-levitykset sivuille vinopenkistä kp

Jalkavenyjä ja pientä pose harkkaa. Vielä mennään vanhalla ohjelmalla, mutta vähän olen vaihdellut liikkeitä, joku terävämpi ehkä on huomannutkin tai sitten ei… ketä nyt niin paljon kiinnostais meitsin saliväännöt :D Salla kyllä lupaili, kun tuolla kisoissa nähtiin, että uutta ohjelmaa on tuloillaan ihan näinä päivinä :) Vähänköä odotan sitä innolla, jee jee! Nyt on tullut vähän niinkuin tavaksi ottaa treenin päälle, ainakin silloin kun tuntuu olevan hyvä päivä :D poseharjoitusta. Siitä ois varmaan hyvä tehdä sellainen rutiini, että se asento tulee kuin apteekin hyllyltä, vaikka mut herätettäis keskellä yötä, osaisin vetää kaikki poset siihen kättelyssä :D :D T-kävely kyllä vähän hirvittää. Pakko varmaan alkaa sitäkin treenaa, ei se auta! Ja ne korkokengät, wäääää, hitsi katselin kyllä noidenkin likkojen avokkaita, siis ei auta kuin hankkia ja alkaa käpöttelee niillä aina kotonakin, et tulee se tuntuma siihen kenkään. Mähän en siis käytä korkokenkiä noin niinkuin yleensä, joskus tosi harvoin, joten mun on syytäkin treenata sitä, etten näytä joltain helvatan puupökkelöltä sitten joku kaunis päivä kun sinne lavalle kavutaan ;)

Ja todettakoot vielä tähän loppuun, että ehkä paras päätös vähään aikaan mennä sinne hierojalle. Aivan kuten hän sanoi, niin tulen huomaamaan miten saan lisää voimaa peliin kun hän avaa ne kauheat jumit mun hartiasta. Ja niinhän siinä tasan tarkkaan on käynyt :o Ylätaljassakin  eilen 50kg tuntui suhteellisen kevyeltä. Kolme kertaa kymppisarja meni ihan kivuttomasti … ja nyt korostettakoot, että en lankea siihen tyyliin mitä usein näkee, kun jengi roikkuu koko painollaan siinä taljassa (varsinkin miehet, mutta kyllä naisetkin sitä tekee ;) ). Tyyleistä tuli taas mieleen tänäänkin muutama hirvitys kun katsoin vähän sivusilmällä kun siellä taas kundi jos toinenkin teki hauiskääntöä ja ristikkäistaljaa niin överi painoilla että näki kilsan päälle, ettei salettiin treeni mennyt ihan kohteeseensa :D wähä. Pystypunnerrukseen, pystysoutuun ja vinopenaakin sain lisää painoa tänään. Ei voi olla sattumaa, että selkee parannus on tapahtunut hieronnan jälkeen, joten julistettakoot Tatu Saarni ihmemieheksi, niinkuin yksi salin henkilökunnasta häntä tituleerasi :D

Nyt salkkarit uusintana, kun ei ehditty tsiigaa… oltiin Chicosissa juhlistamassa muutamaakin iloista tapahtumaa :) <3 Ollaan kuulolla!