12 päivää!

Termos arvon lukijani :) Täällä sitä on pyöritelty patoja jos toisiakin. Uusi ruokalista vie aina hetken sisäistää. Koko ajan pitää olla nenä kiinni paperissa :D ettei vaan mikään mene vikaan ;) Kun ollaan tosissaan, ollaan sitten tosissaan … pilkkua viilaten mennään.

”Pientä välipalaa” Sainkin tästä kommenttia fabon puolella, että hyvänen aika, tuohan näyttää mun lounaalta (ystäväni <3 ) Niinpä niin, tässä ehkä yksi syy, miksi minä ja muutkin bodyihmiset julkaisevat ruokakuviaan. Pointti on nimittäin siinä, että nekin, jotka eivät sitä tiedä, niin näkevät, että kyllä vaan, me syömme ja syömme todellakin muutakin kuin rahkaa, raejuustoa ja parsakaalia :D Tossa annoksessa ei muuten taida olla niistä mitään, tai ei olekaan ;)
Body Pirkko matkalla kuntocheckiin ja treenaamaan. Olihan muuten mukava reissu, kerta kaikkiaan. Siitäpä taisin jo kertoakin :) Mukavaa oli myös turista ihmisten kanssa. Mitähän kaikkea me Zenankin kanssa ehdittiin kahvihuoneessa ruotimaan :) Terkkui siis Zenalle!
Sääkin oli niin nättinä. Ihan tuli kesäinen olotila :) 
Ytimen sykkeessä :) Kyllä mä niin vaan paljon tykkään Helsingistä <3 Vielä joku päivä mä aijon asua ihan metron kupeessa ;) On nimittäin pikkasen kätevä kulkupeli!

Olen viime päivinä saanut kauheasti kannustavia viestejä. Haluan todellakin kiittää teitä kaikkia jotka aidosti oikeesti olette hengessä mukana :) Facebook sivunikin on saanut paljon uusia seuraajia :) Aivan mahtavaa! Kun tätä hommaa tekee tosissaan ja sydämestään, on aivan mahtava tunne myös huomata, että on ihmisiä jotka arvostavat sitä <3

Mitäs tämä sitten on? Arvaatteko? No joku varmasti arvasi, suolaahan siinä :) Eli nyt alkoi sitten senkin laskeminen. Tämä viikko mennään TASAN 10g suolamäärällä. Mittaan siis päiväannokseni tähän snapsilasiin ja siitä sitten jaan päivän ruokiin. Muuten lisättyä suolaa ei saa tulla mistään muualta!

Vettä saapi litkiä ihan tosissaan, että saan sen 4 litraa päivässä imettyä itseeni. Treenijuomia ei lasketa ;)

Lisäravinteisiin tulee muutoksia viikon lopulla. Vähän tosiaan jätetään pois ja uutta tulee tilalle. Uhhuh, dieettiläisen päässä pyörii, mutta hyvällä tavalla.

Korkokengät ovat kopisseet taajaan tänään. Olen tehnyt ihan kaiken kisakengät jalassa. No okei, koiralenkkejä en ole vetänyt niillä :D Poseja tulee vedettyä joka välissä, voi koittakaa ihmiset kestää muo :D ja t-kävelyä olen hinkannut tänään olohuoneessa :) sekä mielikuvissani yhä uudestaan ja uudestaan.

Pikku emäntäkin alkaa olemaan kisakuumeessa. He ovat pikkusiskonsa kanssa suunnitelleet mulle kannustuslaulun :D Neiti haluaa myös valkoisen t-paidan, johon hän aikoo kirjoittaa Team Solana Fitness. On se niin muru ettei ole tosikaan <3

Kohtapa suuntaan nenäni jälleen kohti ydintä. Tarkoitus on käydä noutamassa bikiniliima Solanasta ja samalla jään sinne treenaamaan. Tällä kertaa myös pikku emäntä lähtee reissuun mukaan, tosin hän menee viettämään aikaa isänsä kanssa, joka asuu ihan siinä kulmilla :)

Huomenna onkin sitten edessä kahden tunnin hierontasessio. Se ois sit vika kerta ennen kisoja. 12 päivää ystävät, 12 päivää :)

Näillä siis mennään :)

HEI NY!