12042011 tiistai; juoksulenkki

Tervehdys jälleen. Kiirettä on pitänyt, ihan riittämiin. Eilinen duunipäiväkin oli suoraan helvetin esikartanosta tai jotain. Tein tauotta duunia 8 ja puoli tuntia :o uhhuh. Voin kertoa, että kun pääsin oikasee itteni soffalle, niin pian havahduin siihen, että kuolaan sohvatyynylle :/ että silleen. Pikkasen on tullut huhkittua. Tämä päivä meni huomattavasti lepposammissa merkeissä, tosin ruokista ei tarvinnut pitää tänäänkään. No kun saatiin potilaat hoidettua ja minä sain purettua vähän soittarilistaa, niin lähdin sitten puoli tuntia aikaisemmin himaan. Kiitti riitti. Mä olin päättänyt, että tänään juostaan.

Kotiin ja koirien kanssa kävelylle. Uh. Ihana auringonpaiste, aivan mahtava keväinen sää!!! Äkkiä himaan, lenkkikuteet niskaan, juomapulloihin vettä ja baanalle. Tänään mennä vilistelin tunnin verran. Letkee lenkki. Oli tarkoitus ehtiä kotiin samoihin aikoihin kun neiti tulee iltiksestä himaan. No aika yksiin menikin ajoitus :) Sen lisäksi olen luvannut, että mennään pikkuneidin kanssa likkakaverin luokse kylään, jota en ole nähnyt aikoihin… ennen joulua kait viimeksi livenä… joo, että näin. Hänellä on myös saman ikäinen tyttö kun mulla, joten meillä sujuu aika leppoisasti :) jeih.

No mutta, nyt on lenkki vedetty, käyty suihkussa, hiukset on ojossa… lilat luomeen ja menoksi. Palaillaan asiaan. Aaaaaw, ihanaa että on kevät, mä olen nyt niin innoissani taas tästä juoksuharrastuksestani <3 jeih!