12082010 torstai; käsi- ja selkätreeni

Ohhohhoijakkaa :D Tänään se alkoi, nimittäin kesäloma, jeeee! Niin ansaittu kahden viikon loma, ihanaa :) Ajatella, että huomenna saan nukkua, eikä tarvitse (ehkä) herätä klo 5.45 :D vähän siistii.

Töistäkin karkasin jo kahden aikaan. Oli koko ajan sellainen lomafiilis päällä, että ei siellä malttanut olla, kun ei ollut oikein mitään tekemistäkään… kun iltavuoro tuli duuniin, niin minä kysyin lupaa lähteä ja duunikaverit toivottelivat hyvää lomaa. Eli kotiin ja salille :) Ihanaa.

Pääsin siis hyvissä ajoin lähtemään salille. Ei ollut väentungosta. Naisten puolella taisi olla yhdet tai kahdet kenkäparit mun lisäksi. Kuntosalin puolella olin ainut nainen, muutama kundi / mies oli mun lisäksi. Yksi nainen crossasi hetken siinä ja lähti menee… ja yksi polki kuntopyörää. Siinä porukassa tunsin itseni aika äijäksi ähkiessäni naama irvessä painojen kanssa :DDDD heh. No mitäpä siitä, eipä sinne ole menty ”kauniilta” näyttämään, vaan siellä tehdään töitä, nih!

Tänään rääkkäsin itseäni hieman tavallista enemmän. Hommat meni tänään jotensakin tähän tyyliin:

-lämmittely crossi 12 min.
-viparit sivulle 7kg x 15 x 4
-pystysoutu 20kg x 12-15x 4 (ai että tuntui!)
-ojentajat taljassa 45 kg x 15 x 4 (auts, tuntui tänään!)
-ylätalja 50-55kg x 12-15 x 4 (huom! 5kg nosto, uu mama)
-selänojennus 40kg x 15-20 x 4
-kulmasoutu 20kg x 15 x 3 (huom! painon nosto!) kulmasoutu käsipainoilla 10kg x 15 x 1
-hauiskääntö 22,5-25kg x 10-15 x 4 (tässä tein pudotuksia, eli toistoja tuli aika paljon enemmän, varmaan loppujen lopuksi joku 8 sarjaa :) )
-rintaprässi 35kg x 12 x 4 (otin tämän tänään mukaan, kun oli sellain fiilis!)
-jäähdyttely crossi 14min.

Se oli siinä. Ihan jees setti ja käsissä tuntuu, että jotain on tullut tehtyäkin. Hyvä hyvä!

Puolisko pötköttelee tuossa vieressä ja pelaa jotain tietokonepeliä :) Hän on kuulema hyvällä tuulella kun minä olen tässä :D jei! Puoliskolla on jotain kalkkeutumaa olkapään jänteissä (?!?!?!?!?) joka aiheuttaa painetta ja sitä myöden kipua. Tuo vaiva on ollut sillä jo pitkään. Nyt kuntosalitreenaamisen myötä ongelma on akutisoitunut :( Tänään oli lääkäri, röntgen ja ultraääni ja huomenna tohtori soittelee puoliskolle että mitä tehdään. On olemassa sellainenkin vaihtoehto, että ortopedi rapsuttelee sen kalkkeuman sieltä veke (luulisin että se on jonkin sortin tähystyksessä tehtävä toimenpide… en tiedä kylläkään). Kaikkea sitä pitää tulla ja olla, mutta onneksi ei mitään vakavempaa kuitenkaan.

Pikku emäntä tulee huomenna klo 9 aamulla kotiin… eli eli, ei täällä sittenkään nukuta kovin pitkään :D se siitä heh. No mutta ikävähän sitä pikku palleroa jo onkin. Puhuin juuri tytön kanssa puhelimessa ja hän innostui kovin ajatuksesta, että menemme huomenna katsomaan Shrekin :) jei. Äitikin on yhtä innoissaan, jee jee! Vitsi… ihanaa… odotan innolla meidän elokuvareissua, jeee! Tyttö saapi ottaa pienen Shrek vauva nukkensa mukaan, olen luvannut sen :) Hän varmisti myös, että ostetaanhan me äiti namusia, vaikka hän kuulema syö terveellisesti (näin hän sanoi ja tottahan se onkin :) ) niin kuulema elokuvissa voi vähän syödä namusia :D No niin voikin :)

Tämmöstä tänään täällä. Hyvä meininki. Mitäs sitä muuta sitten lisäämään. Kuulemisiin!