12092011 maanantai; salia ja juoksulenkki

Nonnih. Se on sitten maanantai jälleen. Tänään on jumpattu ihan huolella. Mä pinnistin mun punnerrustouhut käyntiin tänään. Eilen googlettelin aiheeseen liittyen ja bongasin sitten tuolta netin ihmeellisestä maailmasta sellaisen sadan punnerruksen haasteen ja no, en mä ihan hakusessa ollut ton treenaamisen suhteen, tosin mä lähdin liikkeille liian vaativilla sarjoilla :o No nyt on sitten ohjeet käsissä ja niillä mennään. Samassa sumassa bongasin myös leuanveto haasteen, mutta se saa nyt sitten vielä odottaa. Vedetään nää punnerrukset nyt ja katotaan leuanvedot sitten sen jälkeen ;) Sain tänään puhuttua meidän tohtorinkin mukaan tähän juttuun. Hihhii, tästä tulee vielä niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hauskaa :D

Salilla keskityin olkapäihin aika tavalla. Tein penkkipunnerrusta, vipareita, pystysoutua, peck deckiä. Siihen lisäksi sitten tein vielä Hooverit 10kilon lisäpainoilla. Pitäs varmaan joskus kellottaa kuinka kauan sitä pysyy siinä asennossa. Aika kauan siinä kyllä kestää olla. Mielenkiinnosta voisin kellottaa ensi kerralla.

Salilla vierähti semmoinen 35 minsaa kaikkinensa ja sen päälle tein tunnin juoksulenkin. Ei huono. Kyllä tää kato tästä. On punnerrettu, käyty puntilla ja juostu. Eiköhän siinä yhelle päivälle ole tarpeeksi. Paras palkkari on tämä ihana tunne tietysti ja se että saan vetästä himassa kupin kahvia naamariin treenin päälle, ah autuutta ;)

Huomenna täytyy mennä taas suukirralle. Vittankeeli, tämä implantti kettuilee nyt ihan tosissaan sitten vissiin. Kylmä hiki nousee jo nyt pintaan kun mietin, että onko kaikki ok. No se selvinnee huomenna.

Ai niin, duunikaverit olivat ihan onnessaan saamistaan ensiapupakkauksista ;) Tulee niin hyvä mieli kun saa toisetkin hyvälle mielelle :) Semmosta.

Mut nyt vähän töllötinta ja nauttimaan tästä hyvästä fiilarista :) Treenaillaan!