12122011 maanantai; hauis-ojentaja

Jepulis jee. No maanantai oli niin maanantai kuin uskoa saattaa… ihan niinkuin töissä ja silleen. Mikään ei tuntunut taaskaan menevän niinkuin elokuvissa, ei varsinkaan meidän uuden digiröntgenin kanssa. Vähän tässä nyt joudun kyllä avautumaan laitteen toimittajasta. Voisi kuvitella, että kun laitteesta maksetaan useita tuhansia euroja ja asennuksesta satoja euroja, niin siihen saisi sitten perehdytyksen laitteen käyttöön. Joo mut ei, saatiin englanninkieliset käyttöohjeet ja toteamus kyllä te osaatte tätä käyttää, tää on niin helppoa. Just juu… että näillä eväillä mennään sitten. Ja kuin laite vielä herjaa joka välissä jotain ja jumittaa ym. niin ai että kyseltiin taas Päivin tosi pitkää pinnaa :/ murh.

No mutta, selvittiin tästäkin päivästä :) nou hätä. Kohta lähden mummin luokse hierottavaksi, ei valittamista siis loppuillassa ;)

Salilla tuli sitten tehtyä hauis-ojentajatreeni, vähän edellistä varioiden. Mulla oli tosi vaikea päättää että mitä tänään tekisin. Mietin kuumeisesti, että onko järkeä pumpata selkää kun olen menossa hierottavaksi. Siis neuvottomana soitin mummille ja kysyin, että onko kiellettyä treenata selkää kun olen tulossa hierottavaksi. No hän totesi, että ei, että hän aikoo tänään tehdä lähinnä rentouttavan hieronna ja tutkia vähän mikä tuolla mun hartiaseudulla mättää, eikä niinkään lähde tekemään mitään muokkauksia. Siitä huolimatta päädyin kuitenkin pumppaamaan haukkaa ja ojentajaa ja jösses minkä pumpin sainkin aikaiseksi haukkareihin, avottista :)

-soutulaite 8min. keppijumppaa ;)
-hauiskäännöt tangolla failureen asti, sitten 3 pudotussarjaa, ahhah
-haukkakäännöt käsipainoilla 4 sarjaa
-tuplahaukat taljassa 4×15
-smith pystypunnerrus 3 kovaa sarjaa, yksi lämppäsarja
-ojentajat käsipainolla niskan takaa 4×15
-välissä aina vatsarutistukset
-ojentajat taljassa 4sarjaa
-ojentajat käsipainolla (taakse ojennus)
-keppijumppaa ja alaraajavenyt

Sitten saunaan nauttimaan kunnon löylyistä. Mä en niinku vieläkään kässää miten jotkut naiset (tai miehet) lähtee salilta treenin jälkeen himaan käymättä pesulla???? Vetää vaan kledjut niskaan ja avottista kohti kotia… siis whaaaaat? Ehkä ne ei sitten jumppaa ees niin että hiki tulee, mä en kerta kaikkiaan vois vain vetää takkia päälle ja lähtee menee salitreenin jälkeen, ei vaan onnistuis, yöks. Tuli vaan mieleen kun pistin taas merkille, että siitä yksi likka lähti silleesti kotiin, tosin hänen meikkinsäkin oli aivan viimesen päälle, että ehkä hän ei tosiaan ollut käynyt kuin näyttämässä naamaansa salin puolella :D No joo what ever… mitäs se mulle kuuluu, jos tykkää niin siitä vaan sitten niin :D

Aivan järkky ruuhka suma tuli just tossa neljän viiden välillä tonne salille. Me tosiaankin tarvitaan tonne lisää neliöitä. Siistii siinä venytellä nenä kiinni toisen ahterissa. Tuolla on aivan surkeet venyttelytilat, eikä salillakaan liikaa ole tilaa heilua, joutuu vähän välii katsoo ettei huitase jotain nenään käsipainoilla kun tekee esim. vipunostoja. Se on ihan vaan vähän rasittavaa. Ois kyllä oikeesti aika hitsin noloa, jos tuolla tapahtuisi jotain henkilövahinkoja puhtaasti vain siitä syystä, että siellä on kaikki ahdettu niin pieneen tilaan, ettei melkein mahdu kääntymään. Kyllä mun mielestä jokaisen laitteen kohdalle pitäisi laskea sellainen ns. liikkumavara, ettei tartte odottaa, että missä asennossa toinen on taljaa tehdessään, että ehtii juosta ohitse jäämättä alle :D Penkkauspaikatkin meillä on niin liki toisiaan, ettei niiden tankojen välistä mahdu läpi kulkemaan, siinä on ”helppo” mennä laittamaan painoja lisää omaan tankoon kun toinen tekee sarjaa vieressä, no ei oo ei. Mistäs muusta mä vielä valittaisin…hmmmm… ulkona sataa saatana!

No mutta, nyt seuraavaan asiaan. Olen tässä nyt tosi vakavissani muhinut ajatusta siitä, että hankkisin itselleni valmentajan :) Jiiih ja mielessä onkin yksi henkilö jota voisin lähestyä. Haaveissa siintää, juu kyllä, ettekä nyt tule lukemaan väärin, kisaaminen :) No nyt se on sanottu ”ääneen”, joten kait se on pakko alkaa tekemään unelmasta totta. Täytyy olla tavoitteita. Mulla on ollut tapana asettaa itselleni tavoitteita treenaamisen, nyt on puolimaratonit juostu, eikä juokseminen, vaikka se mukavaa onkin, tuota mulle kuitenkaan yhtä suurta tyydytystä kuin salitreenaaminen, jossa ihan oikeesti näkee ”kättensä jäljen” omassa kropassa, joten miksi en laittaisi tavoitteeksi osallistua vaikkasta vuonna 2013 BF kisoihin???? Niin miksi ei, siinäpä hyvä kysymys. Nooooooh, tiedän, että nikottelua saattaa tulla joltain taholta (tyyliin sä oot ihan hurahtanut taas) mutta eiköhän tässä lähipiiri ole tottunut tähän mun aika fanaattiseen punttiharrastukseen jo näiden vuosien varrella, joten tuskin tämä mikään vallan suuri järkytys on kenellekään että haaveilein kisoista ;) Ja itse asiassa, tämähän on vain itsensä voittamista, ei mitään sen vakavampaa, ainakaan vielä :D hehhehe!

Mut nyt, äkäsee ampasen tästä mummille, siellä pikkuemäntä odottelee pikkusiskoineen, on nimittäin pikkusiskonkin äiti siellä hierottavana. Juu älkää kysykö, tai kysykää vain jos kiinnostaa, myönnän, meillä on aika erikoiset perhesuhteet :D Mutta pääasia että homma toimii. Hyvää illan jatkoa kaikille ja treeni-iloa kaikille punttimimmeille … ja miksei miehillekin :)

4 vastausta artikkeliin ”12122011 maanantai; hauis-ojentaja”

  • Niin ja anteeksi jos loukkasin jotakuta pohtimalla miten joku voi lähteä kotiin käymättä pesulla :D ei ollut tarkoitus ;)

  • Jeij, kisoihin, kyllä kyllä!

    Mä käyn suihkussa vasta kotona, mutta mulla on ihan erilliset salimatkoihin varatut ulkovaatteet, jotka vedän salikamojen päälle – ja salimatka on noin 100 metriä :D

  • Juu tästä syystä laitoin jo pahoitteluni, jos ”loukkasin” jotakuta ;) Mut juh siis ohan mäkin lähtenyt salilta itse asiassa monestikin ilman sen kummempia peseytymisiä, samoilla kamoilla, kun olen ollut fillarilla liikenteessä ;)… että mikäs minä tässä olen mitään sanomaan :D :D :D Mut lähinnä kait tarkoitin tuolla sitä, että en käsitä miten jotkut vaan vetää siviilireleet (farkut, topit, pikkutakit) päälle ja lähtee käsilaukku olalla tyyliin bussikortti kädessä kotia kohden :D mul ois ainakin niin nihkee olo, etten kykenis :D Ja mitä kisoihin tulee, niin haaveissa ois… nyt vain sitä valmentajaa metsästämään, jostain tämäkin on aloitettava :D

  • En mä onneks noin pienestä loukkaannu, mutta sanoinpahan vaan jotain sanoakseni :D
    Sillon kun kävin salilla työmatkan varrella, kävin aina suihkussa siellä, koska en olis kehdannut mennä junaan/bussiin niin hikisenä.

Kommentointi on suljettu.