13022012 maanantai: olka-vatsatreeni

Voi jee sentäs. Tänään tehtiin suht lentävä lähtö duuniin ja ainakin yhtä lentävä lähtö sieltä takaisin kotiin. Pikku emäntä nimittäin soitti mulle itkua tuhertaen, että vatsaan sattuu :( No ei siinä auttanut kun järkkää duunareita uuteen uskoon, että sain itselleni paikkaajan ja sitten kotia kohden. Tosin, ja nyt mun äitipisteet taas nousee huippuunsa, mä soitin matkalla tytölle ja kysyin, että mikä vointi ja koska oli kuulema ihan hyvä, niin menin vielä salille ennenkuin tulin himaan :o No mut hei, kun on treenattava on treenattava ja mulla oli koko ajan kännykkä mukana, että tyttö pystyi soittamaan ihan milloin vain. Ei hänellä hätää ollut. Okei, tilanne ois ollut pikkasen eri, jos hän olisi esim. oksennellut täällä, sitten olisin tullut tuli hännän alla suoraan kotiin. Tulipahan ainakin tehtyä tahdilla treeni läpitte.

Tänään oli vuorossa olkapäät ja vatsa. No jah tähän tahtiin mentiin i dag:
-pystypunnerrus smith
-pystypunnerrus kp
-sivuviparit
-viparit eteen taljassa
-voimapyörä (kokeilin myös pallolla ja se on iisimpi versio)
-vatsarutistukset Human Sportissa

Sitten pikku emäntä soitti ja kysyi, että koska tulen ja siihen jäi sitten se homma, mutta sain tehtyä kuitenkin koko ohjelman muutamaa vatsarutistusta vaille valmiiksi. Ei paha, mutta ei ihan hyväkään, koska vasen olkapää alkoi kettuilemaan. Kele! Tällä kertaa ei ole takuu varmasti lihaskipua, vaan tunnen sen piston tai miksi sitä nyt kuvailisi tuolla jossain nivelen seudulla. Grah, ei hyvä…varmaan rasittunut olkapäiden ruoskimisesta, blah. No mutta täytyy kysyä valmentajalta, että mitäs nyt sitten… lepoa? vai liikkeiden muokkausta???? No torstainahan me tavataan, joten silloin voi rupatella siitäkin aiheesta. Ehkä kuitenkin lähetän mailia jo ennen sitä, niin hän voi miettiä tätä asiaa. Toivottavasti on ohimenevä juttu, hope so!

Semmoista siis tänne, katsotaan kuis huomenna, joutuuko olemaan töistä poissa neidin vuoksi :o uhhuh. Se on kyllä jännä, miten työpaikalla suhtaudutaan jotenkin nihkeesti siihen että lapsi sairastaa… että niinkuin mielellään se ois palkatonta vapaata sitten, ellei käy hankkimassa lääkärin todistusta :o juups, näin se menee. No ehkä sen ymmärtää sitä kautta, että voisin hyvin kuvitella, että on paljon sellaisia ihmisiä, jotka voisivat käyttää tätä ”oikeutta” väärin…tosin en sano, että meillä duunissa olisi sellaisia, ei siellä nyt NIIIIIIN kovin monella ole lapsiakaan, vaikka tiineenä ja äitiyslomalla onkin useampi :D Niin, taas tuli muuten vauvauutisia, yksi hoitaja jälleen odottaa vauvaa ;) Hih, kohta puolet henkilökunnasta on äitiyslomalla… :o sit kun palailevat takaisin töihin, niin varmaan alkaa tulemaan näitä sairaan lapsen vuoksi kotona oloja :o juh…No mutta mä voin sanoa, että meidän emäntä ei ole sairastellut juuri ollenkaan, joten en tunne kyllä minkään sortin pistoa sydämessäni, että olen tänään kotona :)

Semmotteista tänne tänään.