13052013 maanantai; selkä-takaolat-hauis-vatsa

Oikein iloista maanantai iltaa kaikille. Toivottavasti teillä on iloisempi ilta kuin mitä mulla oli aamu / päivä duunissa :D Mä en tiiä mistä johtuu, että maanantaisin mä olen erityisen ärtynyt töissä. Tai no kait se johtuu ihan siitä, että pitää taas palata omasta kotikolosta tuonne sorvin ääreen, kun olisi niin paljon mukavampaa touhustaa täällä ja jumppailla oman tahdin mukaan ;) haha. No jah, kyllähän sitä sitten tottuu, kun alkushokki laantuu. Mutta oikeastaan muo tänään ketutti ehkä taas eniten se työtapaturma-asia mistä olen täälläkin jonkin verran avautunut. Joten jätetään se nyt tällä kertaa omaan arvoonsa alimpaan… en jaksa miettiä kun alkaa taas verenpaineet nousemaan niin että otsasuoni tykyttää :p

Jebou. Mutta nyt on siis äitienpäivätkin juhlittu. Itse olin oikein tyytyväinen päivään. Minä en ole sellainen ihminen, joka odottaa tarjoiluja hopeatarjottimella ja kultalusikkaa suuhun ;) Musta on aivan mahtavaa, kun saan vaan viettää aikaa omieni kanssa. Lahjat ovat aivan toissijainen asia, mutta tietty oman lapsen omin kätösin tehdyt ovat ainan niitä ihanimpia. Mitä sitä voisi muuta toivoa? No paljon vissiin…tiedän jokusenkin aikuisen ihmisen, jonka merkkipäivät yms. juhlapäivät ovat suoraan helvetin esikartanosta, jos ei lahjaa pukkaa ja korttia ja kirjettä, puhelua ja kekkereitä :/ Itse en henkilökohtaisesti ymmärrä moista, tuntisin itseni kyllä aika dramaqueeniksi, jos vetäisin hirveet itkupotkuraivarit jos muo ei muistettaisi ”tarpeeksi” :D

No jah, mutta tähän päivään sitten :

Palailin taas siis normiohjelmaan, eli normisarjat 10-12 toistoo 3-4 sarjaa per liike :) Ja hei kuulkaas nyt kuulkaas, tässä tulee sitten se hienoin hetki jälleen, nimittäin kulunut kevyt kierto on tehnyt tehtävänsä ja tänään kolisi rauta hyvin kevyen oloisesti ja sain heitellä ihan kivasti lisää painoa kehiin :) Wautsi wau! Eli kyllä siinä kuulkaas on vissi idea, minkä takia välillä on hyvä vetää vähän chillimmin. Nähtävästi skulaa, ainakin mulla :D

SELKÄ-HAUIS-TAKAOLAT-VATSA 

-maastaveto smith
-ylätalja vaihtelevin kahvoin
-t-kulmasoutu (huomatkaa kuvassa!!! mun ihan lemppari tyyli tehdä tuo!)
-kapee alatalja
-tuettu takaolkasoutu

-HK tangolla levee ote
– HK penkissä polvilta (jäätävä pumppi haukkaan :) jei, tää on just sitä mitä haetaan!)

-vatsat vastuksella
-vatsarutistukset pallon päältä

Tuossa kun vetelin tuota mavea smithissä, niin tuli hirvittävä hinku vetää leukoja sarjojen välissä. No niinhän mä sitten taisin tehdäkin. Siinä sitten smithin ylätangossa kiikkuen kiskoin itseäni kohti korkeuksia. Miten tänään olikin niin supervahva olo. Siitäkin huolimatta, että vatsassa hieman kiersi. Kyllähän sen kaikki tietää, miten mukavaa on punnertaa salilla jos on silleen semisti kaasupallo olo :o Yep, noh, tuleehan siinä sitten treenattua sitä sulkijalihastakin ihan mukavasti :D Ja tämänhän te tietty halusitte kuulla, mutta tottahan se on :D Eipä silti tuntunut menoa haittaavan ;) Onneksi vältyin noloilta tilanteilta… :)
Siinäpä näkyy mukavasti hikiraja mun treenipipon reunassa. Pipo painoi ainakin kilon treenin päätteeksi, no ainakin niin :D kyllähän tunsi taas tehneensä. Huomenna uusiksi, ehdottomasti. Nyt on draivi päällä!
Tänään emme sitten saaneetkaan nauttia niin kovin kauniista säästä. No toisaalta, väliäkö tuolla kun en ehtinyt juuri tänään ulkona naamaani näyttämään, mitä nyt koirien kanssa kirmaillessa. Hieman ripsoi jopa sadetta niskaan. Kuva on hieman harhaanjohtaja, ylivalotustekniikalla otettu kuva antaisi ymmärtää, että meitä länsi-vantaalaisia olisi kiusannut tänään vähintäänkin myrskyrintama :D Onneksi sentään ei. Ihan jeesh kelihän täällä on ollut. Ja ilmastointi pitää huolen, että ilmasto-olosuhteet pysyvät inhimillisinä myös sisätiloissa. Mä oon jo ihan rakastunut tohon ”kannettavaan” ilmastointilaitteeseen ;) Ehkä sitten paras hankinta taas vähään aikaan :) Onneksi on hyviä suhteita, terkut vaan sinne ;)

No eiköhän tässä ollut taas tälle illalle tarpeeksi dataa. Ai niin, pikku emännän kuvaamataidonkerho jäi nyt sitten kesätauolle. Kotiin tuli taas vino pino taidetta. Yksi mageimmista lienee tuollainen savinaamio jolle mun onkin keksittävä paikka jostain kohtiin meidän huushollin seiniä :) No mutta, jos nyt vielä pienet lihaskasvua stimuloivat iltapalaset vetäsis tässä välin ja kömpis sitten peittojen alle lämpimään. Toivottavasti teilläkin on alkanut viikko reippahasti ja draivi pysyy yllä läpi koko viikon. Toivottavasti saatte myös olla terveinä :) Hei ny!

Yksi vastaus artikkeliin ”13052013 maanantai; selkä-takaolat-hauis-vatsa”

  • Päivi nyt vain pittää saaha Sulla tuo maanantai-viha käännytettyä! ;) Onneksi se ei treeneihin vaikuta! :D Jihaa, kevyt viikko teki tehtävänsä, ja rauta liikkuu uusi, kevennetyin elein, huippista! :) Raudanmakusta menoa tiistaihim Keep on Movig!! :)

Kommentointi on suljettu.