13082010; jalka – ja vatsatreeni

Terveiset kuntosalilta! Oli mukavan rauhallista taas. Saa puurtaa ihan omassa rauhassa, ei tartte väistellä ketään tahi odottaa vuoroaan mihinkään :) just siistii :D Mummiin en nyt törmännyt, hän oli siellä Body tunnilla ja ilmeisesti ehti vilahtaa sitten pukuhuoneeseen mun huomaamatta :O No aamullahan me vasta viimeksi nähtiin :D

Kuvassa muuten mun pukukaapin sisältöä. Mä en käsitä, miten mun treenikassistakin on tullut tommonen jumalaton lätkäkassi :D No siellä on kaikkea ”tarpeellista”. Puolisko naureksii mun kassille. On syytäkin käydä salilla, jotta jaksaa kantaa treenikassiaan :D Jei!

Tänään sai jalat ja peffa kyytiä (toivottavasti ainakin). Mun pitää ottaa kans joku pikku vihko salille mukaan, koska totta tosiaan, kun tekee noita painon muutoksia ja toistojen lukumäärä muuttuu, niin ei niitä enää jälkikäteen muista. Hö! No mut anyway, tänään meni vissiin jotenkin näin:

-lämmittely crossi 12 min. (telkasta kattelin Liviä, tietty :D)
-pohjeprässi 65kg x 15 x 4 (painon nosto!)
-reiden ojennus 65kg x 12-15 x 4
-reiden koukistus 47,5kg x 12-15 x 4
-vatsarutistus 55kg x 12-15x 4 (huh!)
-kylkirutistus kelkassa op. + 10kg x 15 x 4
-takareisi / pakara 42,5kg x 15 x 4
-kyykky 30-40kg x 8-15 x lukuisia kertoja. Tänään tosiaan vähän haastoin itseäni kyykyssä. Kyykkäsin 40kg x 8 30kg x 15 useampia kertoja. Olen tyytyväinen. Mulle toi 40 kg on jo ihan tuntuva, kun katsoo, että lähdettiin sieltä vissiin 17 kilosta tässä taannoin liikkelle :O Mä saan tuntumaan ton jotenkin paremmin smithissä. Kävin kyllä kyykkää 20kg vapailla painoillakin. Tekniikka laji tuo kait on. No nyt toivotaan, että huomenna tuntuis edes jossain :D
-jäähdyttely crossi 12min. (ja taas Liviä pällistellen!)

Siinä se. Sitten saunaan kera Hera80 (oih kun rimmas, wow!) Nyt mun tekemää kesäkurpitsapaistosta nassuun. Pian pitää alkaa valmistautumaan leffareissuun. Pitää viedä dogit, vähän laittautua… Lunastaa liput ja käydä vielä hankkimassa niitä namusia. Tätä ennen on ruokittava vielä pikkuemäntä :) Autossa pauhaa tänään Hevisaurukset, jee jee ! Meillä on tiedossa lennokas tyttöjen ilta :) Ihanaa!