14012013 maanantai: olkapäät ja ojentajat!

No jaha, täällä sitä notkutaan taas. Niin vauhti jälleen kiihtyy, hyvä hyvä. On se välillä ihan hyvä pitää pientä blogipimentoa, sitten taas juttu jotenkuten luistaa :D Töissä oli ihanan ihanan ihanan löysä päivä. Pääsin taas ajoissa lähtee. Meillä aloitti uusi hajoittelija, en kait mahtanut kertoa siitä vielä? No en kait, mutta siis jännittävän siitä tekee se, että hän on entinen sirkustaiteilija :o Joo-o, ollut 8 vuotta Englannissa tekemässä sirkusta :) hih, ei noita sirkustelijoita ihan joka päivä vastaan kulje. Varmasti kuulemme jännittäviä tarinoita niistä vuosista, ainakin mä toivon niin :)

Tänään meidän pikku neiti Rosi Rottanaama alias ihkuli nokkaeläin, oli hammaslääkärin vastaanotolla. Ja nyt tähän väliin pieni muistutus siitä, että koirat, niinkuin kissatkin, tulee käyttää säännöllisesti hammashoidoissa aina yhden vuoden iästä alkaen. Säännöllinen tarkoittaa yleensä vuoden välein suun puhdistus ja tarkastus. Vielä korostettakoot, ettei ole ollenkaan huono idea viedä sitä koiraa ja / tai kissaa ihan hammaslääkärille (ei siis yleislääkärille) suun puhkistukseen edes sen kerran elämän aikana! Koska kovin montaa koiraa ei ole tullut vastaan, joilla ei olisi JOTAIN vikaa siellä suussa. Eli tarkastakaapas koska teidän nasut ovat olleet viimeksi hammashoidoissa, vai onko koskaan?????? Meidän nasulla sen sijaan oli ihan terve suu, lukuunottamatta muutamaa lievästi syventynyttä ientaskua :) Whippetilläkin voisi olla ihan järkky tilanne kitusissa, jos sitä ei olisi hoidettu asian mukaisesti. Rosikin on jo kuites viisi vuotias ;)
Oih, ja tässä mun päivän ylläri. Okkei, pieni taustatarina. Mä sain syndelahjaksi M:ltä Dolce Gusto kahvikoneen ja siihen kahvipatruunoita. No joh, jokaiseen patruunaan on liitetty pieni viesti ja mä saan suunnistaa ohjeen mukaan kämpässäni etsimässä pieniä ylläreitä :) Tänään löysin tytön pienellä avustuksella (hän ollut mukana tekemässä tätä ylläriä mulle) keittiön kaapista tämän ihanan sormuksen ja kynän :) voi sentäs niin!
 No sitten mun tämän päivän treeniin, ettei mene ihan lätisemiseksi koko homma. Vuorossaan oli OLKAPÄÄT JA OJENTAJAT! Tänään myös sitten tuli mukaan rest-pause tekniikka. Jokaisen liikkeen massaliikkeessä rest-pause, eli käytännössä siis ensimmäinen liike ohjelmasta ;) Jos nyt jostain syystä joku ei tiedä mitä tarkoittaa rest -pause, niin pähkinänkuoressa, se tarkoittaa sitä, että sarjojen välissä pidetään aivan minimaalinen tauko, käytännössä muutama hengenveto ja jatketaan.

OLKAPÄÄT JA OJENTAJAT
-lämmittely crossarissa
-pystypunnerrus laitteessa (smithit oli varattu, ylläri) 20kgx12x6 rest-pause (kyllä kummasti alkoi olkia polttaa :D)
-viparit sivulle istuen kp 5kg x15 6kgx12x2
-pystysoutu talja lämp. 25kgx15 35kgx15 40kgx15 ja 45kgx10
-viparit eteen taljassa 15kg x12x3

-ranskalainen punnerrus kp 11kg rest-pause x12x6 (uhhuh)
-ojentajat TG laite 22,5kg x 10×3
-push down taljassa 35kgx10x2

Nonnih, kuulkaas vaan tytöt ja pojatkin, kyllä oli semmonenkin setti taasen, että ihan melkein makarooniksi meinas käpälät ryhtyä, mutta pysyi sentäs vielä shampoo pullo kädessä :D Jei, hyvä treeni parempi mieli, eikä mun treenin jälkeisessäkään ruoassa mitään vikaa ole : 3 kananmunaa, naudan paistijauhelihaa, paljon raejuustoa ja muutama tomaattisiivu. Avot, oisko siinä proteiinit kohillaan? Hope so! Vielä ennen nukkumaanmenoa rahkat naamaan ;) Kyllä sitä nyt taas syödään. Onneksi mä en tunne termiä laihdutuskuuri :D Mutta mutta, kyllä se vielä tämänkin tytön hymy hyytynee kun aletaan kisadietille :o oih, sitä odotellessa… aijaa… :D

Hei tässä on nyt se laite, jossa teen ojentajia meidän salilla. Tää on niin hämärän näkönen laite, etten osaa selostaa sanoin, joten nappasin kuvan. Ideahan tässä on siis se, että tuohon istutaan (no aijaa :D) kyynärpäät tulee tuohon tuelle ja nuo kahvat otetaan käsiin, niin että ne on itseä kohden. Sen jälkeen vaan työnnetään käpälät suoraksi ja joo, kyllä tuntuu. Mun mielestä erittäin pätevä ojentaja laite ;) Ojentajia on joskus hankala treenata, sen tuntuman löytyminen voi olla vaikeaa, varsinkin jos on vasta-alkaja. Tälle laitteelle antaisin semmoset 9 bojoo kymmenestä :D Kandee kokeilla!
No ja kukkuu. Minähän se siellä. Ja huomatkaa miun puhelimessa tuo Angry Birdsien possu. Sain sen mun pikku emännältä ja puhelimeenhan se liimattiin. Tiätty :D On se hieno!
No jah, koska itseään on niin kiva kuvata ja varsinkin helppo, niin tässä nyt sitten pientä yritystä. Kyllähän sieltä jo vähän reittä erottuu :o hmmm… silti tuntuu, että työmaa on ihan loputon. Välillä on hyviä päiviä, toisinaan on sellainen pulkannarupäivä, että ihan meinaa usko mennä. Tosin nykyään mä ihannoin salilla miesten kroppia, kun naisista (meidän salin naisista siis) on tullut mentyä jo ohitte. Eli äijiä tulee tsiigailtuu silleen, et voi kun saisin tollasen ojentajan, voi ei kun ois tommonen selkä :D Niin se vaan menee ;) Tavoitteet korkeelle, vähään ei ole tyytyminen, ei ainakaan tässä lajissa. Kuites toisinaan kun selailen teidän lukijaystäväisteni blogeja, niin tulee sellainen alemmuuskompleksi :o Näyttää, että monet kehittyy ihan silmissä… ja tuntuu, että itse junnaa paikoillaan. Ärsyttävää. Mutta siitähän sitä saa lisäpotkua ja sellaisen suomalaisen sisun päälle, että perkele, mä kuule näytän :D Niin sitä pitää ;) No mutta tähän loppuun haluan vielä toivottaa kaikille oikein mukavaa alkanutta viikkoa :)