14072010 keskiviikko; juoksulenkki

Tittidii :) Eilen oli kiire päivä. Töissä ei ollut kiire… mutta loppupäivä oli kiire. Tyttö lähti taas mökille, joten oli kiire hakea hänet mummolasta ja toimittaa hänet mummille :) Melkein juoksujalkaa tultiin mummolasta kotiapäin :D Sitten olinkin luvannut lähteä kaverin kanssa rantsuun. No niin sitten lähdettiin. Minä uin kolme kertaa meressä MINÄ!!!! Mutta yllätin itseni, mulla ei kestänyt puolta tuntia mennä sinne :D aika kivuttomasti se kävi. Oli kyllä lämmintä :) jei.

Joku yön timo päätti lyöttäytyä meidän seuraan, yllätys! Hän puhui vain englantia. Oli jostain Jamaikan tietämiltä kotoisin. Musta kuin musta voi olla :O No sittehän se alkoi johdattelevasti kysellä millaisesta musiikista pidämme. Kuuntelemmeko psykedeelistä musiikkia, trancea? Hän siis yritti kaupitella meille huumeita :O Kun teimme selväksi, et kiitos, ei kiitos, emme käytä, niin hän poistui. Tosin hetken päästä hän palasi ja sanoi kaverilleni, että hän on kummissaan, hän on aivan varma että ystäväsi (eli minä) ainakin polttaa jotain?!?!?!?!? Ju kiitos, mä siis näytän joltain narkomaanilta sitten vai. Jeps, hieno homma :D No niin, no… ulkonäkö voi johtaa vähän harhaan. Mustat hiukset, huivi päässä, paljon tatuointeja… = päihdeongelmainen :DDDDD Juu just, kiitti vain. No meni hänen intuitionsa pikkasen nyt poskelleen. Edelleen ei siis tullut kauppoja.

Eilinen ilta menikin siis rannalla. Tänään töiden jälkeen kuskasin koirat lenkille. Pystyttiin kävelee pikkasen reippaampi lenkki, kun pilvet peittivät aurinkoa :) Lenkin jälkeen hetken pyllyilin sohvalla ja päätin, et helvettiläinen, lenkille on lähdettävä. Minähän en läsöö kahta päivää peräkkäin. Joten LENKILLE lähdettiin. Taas sama lenkki. Viisi kertaa lammen ympäri :) Hyvä minä! Pikkasen painostavan kuuma sää, mutta ei se menoa haitannut. Hyvin meni,hyvä fiilis… mahtavaa! Kun ehkä noin kolmannen vai neljännen kerran ohitin yhden perheen lenkin aikana, niin perheen isä kysyi ”Miten sä jaksat?????” Vastasin hymyillen ”Hyvin” :D Hauskaa tosiaan miten sitä herättää ihmisissä kummastusta. Niin, no mulla ei ole ongelmia juosta tuollaista matkaa, ei edes näillä säillä. Jos nyt pitäisi joku maraton vetästä, niin juu, voisi vähän alkaa jalka painamaan, mut ei tommonen palttiarallaa kympin lenkki nyt ole kuin poron kusema!!!!

Lenkin jälkeen jälleen pururadalle päättelee homma. Venyttelyt…kotiin kylmään suihkuun ja nyt istun tässä juomassa protskuja :) nam! Voin olla taas ihan tyytyväinen itseeni.

Nyt sitten jotain iltapuuhaa. Ei muuta kuin minä kiitän ja kumarran, palaan asiaan :)

P.S Ruoka ei maistu edelleenkään. Töissä söin tonnikalasalaattia (itse tekemää) join rahkajogurttijuomaa (oma tekemää) söin cashew pähkinöitä noin kourallisen. Siinä kaikki, nyt tätä proteiinijuomaa ja tietysti urheilujuomaa lenkin aikana ja jälkeen. Ei vaan putoa, niin ei putoa. Ei tee mieli ei… ei kerta kaikkiaan. Oikein hävettää myöntää että syön näin huonosti tällä hetkellä, mutta tämä kuumuus vain tekee sen, ei voi mitään. Kyllä tämä tästä. Yritän nyt sitten nesteen muodossa saada kaikki tarvittavan ja nappeina (siis magnesiumia, B- C- D- vitamiinia, calsiumia ja rasvahappoja). Kyl tää tästä!