14092011 keskiviikko; juoksulenkki

Ohhoijaa. Takana ihan mahtava työpäivä ihan mahtavien työkavereiden kanssa ja pääsin tekemään jotain todella jännittävää tänään eläinlääkärin valvovan silmän alla, mutta siitä en nyt voi tässä puhua ;) sen enempää :) Mutta oli mahti homma :) Ihan mahtava fiilis jäi siis kaiken kaikkiaan ja taas onnistumisen kokemus oli mitä mahtavin!

No sitten suuntasin duunista suoraan salille. Ahhahaa, vähän siistiä ja luksusta päästä suoraan duunista salille. Ei onnistu multa kovin usein. Tänään oli tarkoitus mennä ihan juoksemaan ja niin juoksinkin. Ihan kivasti tuli juostuakin. 1h 20 min ja 12 kilsaa aika tasan tarkalleen ja kaloreita kului jotain varmaan 900 tms. Kuten olen aijemmin todennut, niin mulle noi lukemat ei niin merkkaa, vaan se fiilis mikä on suorituksen aikana ja sen jälkeen. Hyvin kulki juoksu tänään ja loppua kohden sain vain kiristettyä vauhtia. Ei hassumpaa.

Saunan kautta kotiin ja mikäs sen mukavampaa kun on sapuskat valmiina jälkkäreitä myöden kun avaa kotioven ;) Nams!

Nyt jälkkärikaffea ja ah, kohta alkaa BB ekstra. Eilen kävi mulle vanhanaikaisesti kun nukahdin kesken BB koosteen :o oho. No ehkä tänään pysyn hereillä tai sitten en ;)

Treeni-intoa jälleen för alla :)