14092012 perjantai; olkapäät-selkä-haukkaa

No ja terveiset salilta. Kuinkahan usein mä aloitan mun postauksen samalla lauseella :D vissiin aika usein. Pitäs varmaan keksiä jokin uusi, vähän enemmän mielenkiintoa herättävä tervehdyslause :D

Tänään mulla oli ansaittu vapaapäivä duunista. Mä oon rehkinyt ensinäkin a) yhden reilu työpäivän verran ylityötunteja ja b) mä olin silloin kerran lauantaina duunissa, josta mä sain sitten tän vapaan. Ylityöt mä otan rahana, kiitos! Tämä vapaapäivä osui kyllä niin oikeaan saumaan, sillä tytöllä oli tänään koulussa koulun ja perheen yhteistyöpäivä :) Eli aamusta koululle neidin kanssa. Siellä aamukahvitus ja sitten seuraamaan oppituntia. Siinä vaiheessa kun mukelot lähti suunnistamaan, minä lähdin salille. Loistava vapaapäivä siis tähän mennessä.

Yllättäen salilla ei ollut kovin paljon jengiä. Ei haittaa, ei sitten niin yhtään. Paljon siistimpää treenaa rauhassa, kun ei tartte kyttää, milloin mikäkin vehje on vapaana :) Me like! Sitä paitsi, kun salilla on hiljaista, eikä kauheeta väen tungosta, niin voi tehdä ihan rauhassa poseharjoituksia… on tilaa eikä ole silmiä selässä niin sanotusti. Tänään treenasin hieman T-kävelyä. Tosin meillä on salilla aika nihkeet tilat siihen hommaan. Pitää varmaan kysyä, josko pääsis joskus niiden jumppasaleihin treenaa sitä hommaa, kun siellä ei ole tunteja. Sitten ois tilaa ihan riittämiin :)

Tänään siis jumppasin olkapäitä, selkää ja sitten vähän ekstrana hauiksia ja ojentajia, kun oli niin hyvä draivi päällä. Haukat ja ojentajat saivat lähinnä tosiaan pumppailua ja joo, kyllä taas iski aikamoinen pumppi käsiin.

-verkka crossaillen ja soutaen
-viparit sisäkierrolla kp
-pystypunnerrus smith
-takaolat laitteessa
-takaolat kp etukumarassa
-ylätalja eteen
-pull over taljassa
-olat laitteessa
-takaolkaa, selkää kulmasoutulaitteessa

-haukkapumpit taljassa vasarakääntö
-ojentajat taljassa
-keskitetty hauiskääntö kp

Olikohan muuta… ei vissiin. Olihan siinäkin taas ihan riittämiin :) Lopuksi tietty venyt ja jalat saivatkin tänään venytyksiä, sillä viime kertaisesta jalkatreenistä, joka otti aika koville, on jalat aika kipeet :)

Loppuvenytyksien aika. Oli pakko ikuistaa, kun pitkästä aikaa taas peilikuva miellytti. Olen palannut taas arkeen SM skabojen jälkeen. Siellä kun tuli se hieman epäkuntoinen olo :D haha. Oli niin trimmissä mimmit lavalla, että ei voi muuta kuin ihastella.
Treenin jälkeinen pikku pikku välipala :D

Tänään ois sitten kaverin synttärikemut. Uhhuh, toi biletys ei oikein ole mun juttu, mutta pakko se on osallistua kun on kutsuttu. Nyt tietty joku / moni ajattelee, että no pakkoko sitä on sitten bilettää ja biletykseen mä yleensä yhdistän alkoholin käytön, suomalaisia kun ollaan, niin sanotaan nyt vaikka näin, että mikään pakkohan ei ole, mutta tietty sosiaalinen piiri sulkeutuisi kokonaan pois, jos en koskaan kävisi ulkona :o Ja joo, kyllä ne on mun hyviä ystäviä jotka välillä kaipaavat muo Helsingin yöhön, joten välillä otan kutsun vastaan :) tosin aika helvetin harvoin. Tänään on se päivä… ja huomenna on varmaan tukka kipee :/ yöks. Mut sunnuntaina uskoisin olevani jälleen salilla ;) näin on. Et ei kun chin-chin vaan ;)

3 vastausta artikkeliin ”14092012 perjantai; olkapäät-selkä-haukkaa”

  • Mahtavat hanskat sulla :P! Ja toi välipalakin on meikäläisenkin herkkua :P
    Se on jännä, miten jää valvominen ja iltariennot väliin, koska sitä alitajuisesti skippaa sen, jonka tietää repivän seuraavana päivänä. Ite oon tehnyt usein Tuhkimot, eli osallistun kyllä rientoihin, mutta kun kello lyö 12, niin mun vaunut vie mut kotia :D Ei mee ihan pipariks seuraava päivä :)

Kommentointi on suljettu.